Haris Tabaković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Tabaković
Harkooo
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Harkaneee
gledam snimku, nije ni pogledao da li je pomoci digao ofsajd, odmah je znao da je gol cist, sto je odlika pravog golgetera. 
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam bio ubjedjen da je ofsajd, pogleda usporeni ni blizu
Covjek igra zivotni formu sve mu ide od noge....pa evo i ova odbi se direkt na nogu
=\_1921_/=
Hare zabija za SP!
Od mene ste prvo culi.
Od mene ste prvo culi.
- Beduin
- Kontakt:
Takvi ko vi su i rovove napustali u ratu, bjezali iz Bosne glavom bez obzira, a prvi prodavali zemlju cetnicima kasnije i razbacivali se patriotizmom.bhfanatic14 je napisao/la: ↑15 nov 2025, 19:30Pa kazu Huseinbasic ckapi. Gledajte sta se radi. Harise pogresno si odabro svica nema spica a ti ovdje kriminal gledaj. Bravo i za anela i za huseina i sve neka vas bog nagradi abd. Ovi neka umru pogotovo vepar spahic i raspali kockar.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 nov 2025, 19:07Ma majstore napusti kamp, isto bi svako napravio na tvom mjestu.
Cuj napusti kamp cim nisi u prvih 11, kad i sam Tabakovic je svjestan Dzekine velicine i da je jedina opcija napadaca na klupi. S ponosom nosi grb svoje drzave, ne d'o Bog da je poput vas nekoliko.
Svaka mu cast i sinoc, strasnu formu je prenjeo i na reprezentativne utakmice, dzoker sa klupe. Kako srece da je par godina mladji pa u tandemu sa Demirovicem i ovim potentnim krilima mi bismo jeli malu djecu na svakoj utakmici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mora početi u Beču! Koliko god voljeli Džeku nije za svih 90 minuta, naročito dva puta u 3-4 dana
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
bhfanatic14
- Kontakt:

Neunistiva masina ! Mrcina koji je povuko starog starca Dzegu da mora vrsit presing snjim I trcat.
Wieder alles im Griff, auf dem sinkenden Schiff, keine Panik auf der Titanic, Haris Tabakovic! < pjesma navijaca gladbacha za njihovog golgetera !
Strijelac je broj 10 Hariiiiiiiiisss .......
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Confiance, LondonBlues, Mocvara1991, Muumii, rukometubih23 i 108 gostiju.