Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

samosarajvo
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la samosarajvo » 25 apr 2011, 21:39

Imal ko iskustva sa ovom w-win stranicom ? ? ?
Je li se mora uslikati dokument i poslati ? Ili se moze uplacivati,kladiti i dizati pare bez uslikanog dokumenta ? ? ?
Je li iko probao ? I da li se mogu pare dizati za nekoga,tj da to nisi ti ali da ti je ista osoba dala username,password pa ako je i potrebno dokument koji je slikan ? ?
HELP

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 apr 2011, 21:45

samosarajvo je napisao/la:Imal ko iskustva sa ovom w-win stranicom ? ? ?
Je li se mora uslikati dokument i poslati ? Ili se moze uplacivati,kladiti i dizati pare bez uslikanog dokumenta ? ? ?
Je li iko probao ? I da li se mogu pare dizati za nekoga,tj da to nisi ti ali da ti je ista osoba dala username,password pa ako je i potrebno dokument koji je slikan ? ?
HELP
mislim da to trebas radit samo ako preko kartice ide...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 25 apr 2011, 21:46

slika
Evo sta sam dobio na pitanje da mi posalju odgovor na osobno pitanje.... ;) ;) ;)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 25 apr 2011, 22:12

Mogu li 3-4 zicera za sutra?Ja sam mislio odigrat da ce United dati go,na isnera,makarovu,cilica i gulbisa
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

novo_ime
Kontakt:

Post Postao/la novo_ime » 25 apr 2011, 22:15

afa97 je napisao/la:Mogu li 3-4 zicera za sutra?Ja sam mislio odigrat da ce United dati go,na isnera,makarovu,cilica i gulbisa
po meni cilic nije nikad zicer..ne kazem da nece dobiti,samo na vece pare ja ga uvijek izbjegavam..

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 25 apr 2011, 22:35

adis.p je napisao/la:slika
Evo sta sam dobio na pitanje da mi posalju odgovor na osobno pitanje.... ;) ;) ;)
Jarane ja juce poslao da sam zaboravio odgovor na osobno pitanje i da mi posalju ,u roku 2-3 sata poslali mi odgovor :D . Tako da ne znam sto tebi nece :D

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 25 apr 2011, 22:40

Papilon20 je napisao/la:
Jarane ja juce poslao da sam zaboravio odgovor na osobno pitanje i da mi posalju ,u roku 2-3 sata poslali mi odgovor :D . Tako da ne znam sto tebi nece :D
Jesi im poslao one sliku nekog dokumenta... :?: :?: Ja i da hocu, nemam im sta poslat...imam pasos, al' ako im posaljem samo ce me obrisat...tako da sam otvorio novi acc i nekad kad mi bude cheif uplatit cu na taj i igrat..... :D :D :D
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 25 apr 2011, 22:50

Ma nisam im slao sliku ,otisao ovo kontakt ,izabrao ovu kategoriju OSTALO ,ispunio podatke i dole napisao da sam zaboravio odgovor i eto odma su mi poslali ;)

fix
Kontakt:

Post Postao/la fix » 25 apr 2011, 22:58

adis.p je napisao/la:
Papilon20 je napisao/la:
Jesi im poslao one sliku nekog dokumenta... :?: :?: Ja i da hocu, nemam im sta poslat...imam pasos, al' ako im posaljem samo ce me obrisat...tako da sam otvorio novi acc i nekad kad mi bude cheif uplatit cu na taj i igrat..... :D :D :D[
NE TREBA SLIKA , popunite na stranici sve podatke, ime prezime i ostalo i spremite mail. Umailu obavezno broj mobitela ako je sta sumnjivo da se moze provjeriti. Najednostavnije je da napiste datum rodjenja ili koliko ste listica odigrali ili bilo sta da se moze provjeriti. Ukoliko na racunu imate preko 100 eura trebati ce vam upload dokumenta nekoga kao dokaz ako bude zlouporabe,
pzz, nadam se da sam pomogao

fix
Kontakt:

Post Postao/la fix » 25 apr 2011, 23:03

HELP
Dokument treba samo u slucaju da ste zaboravili tajno pitanje, za isplatu i ni u kojem drugom slucaju. Podatci za registraciju nemoraju biti ni tocni, ime prezime i slicno da bi nadoplatili ili isplatili racun. Ukoliko zelite isplatu na racun podatci moraju odgovarati. Bilo ko moze podici novac ko donese id broj isplate i zna username i četvrti znak lozinke,

hvala

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 25 apr 2011, 23:13

slika

Uploaded with ImageShack.us

takooo ti jee too ;)
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

Dejo
Kontakt:

Post Postao/la Dejo » 25 apr 2011, 23:16

B.Reynolds - Venus

Zna li neko rezultat ?

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 25 apr 2011, 23:20

master44 je napisao/la:http://img854.imageshack.us/i/dob.jpg/ Zaokruzen uspjesan dan :D
Cestitam, koliko si dobio?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 25 apr 2011, 23:22

Na 1 euro ulozio , 10 dobio :)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 apr 2011, 01:20

fix je napisao/la:
HELP
Dokument treba samo u slucaju da ste zaboravili tajno pitanje, za isplatu i ni u kojem drugom slucaju. Podatci za registraciju nemoraju biti ni tocni, ime prezime i slicno da bi nadoplatili ili isplatili racun. Ukoliko zelite isplatu na racun podatci moraju odgovarati. Bilo ko moze podici novac ko donese id broj isplate i zna username i četvrti znak lozinke,

hvala
Za isplatu na racun ili kad odem u wiliams i hocu da podignem kes ?
Kakve fajde to sto se mozes kladit na stranici kad ne mozes podici pare bez slike dokumenta...bolje da odma pri registraciji to bude obavezno..ha ja :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 apr 2011, 01:22

Haj nek se nađe dobričina što se "naklepala" love ovaj mjesec pa da mi "isprinta" je'an dobitni za sutra sa max 5 parova. Prosto ću da poludim od 90-ih + minuta i šokova ! :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 apr 2011, 01:29

samosarajvo je napisao/la: Za isplatu na racun ili kad odem u wiliams i hocu da podignem kes ?
Kakve fajde to sto se mozes kladit na stranici kad ne mozes podici pare bez slike dokumenta...bolje da odma pri registraciji to bude obavezno..ha ja :D

A ne treba ti slika dokumenta kad dizes pare...slika ti treba samo u slucaju da si zaboravio onaj osobni odgovor...

Veceras:
Memphis-Spursi.......2
Dallas-Portland........1
Durant...-28.5+.......1

Kaka_Real
Kontakt:

Post Postao/la Kaka_Real » 26 apr 2011, 04:58

E jbm ti San Diego...moglo se uzet finih para, a ovako sića...

slika

btw - Sreća, Chicaga nije bilo u ponudi...prvi inn. 3-0

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.