Vico u transu
BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Evo sad da napisem malo opsirnije
Momcima svaka cast. Drugo poluvrijeme meni najljepse poluvrijeme u eri Barbareza.
Trebao je staviti Tabakovica/Alajbegovica od pocetka. bolji
Iskreno, ima Barbarez gresaka ali isto vidi se da nije tvrdoglav trener i da zna ispraviti te iste greske jer je izmjene vise puta radio na poluvremenu i ubo sa njima. Pripisujem mu na neiskustvo. Moram reci da pored Cire i Papeta ne pamtim trenera koji je za krace vrijeme bolji rezultat sa ekipom napravio a pritom sigurno je 15-20 novih igraca uvrstio u ekipu sto uopste nije lako. Ima on gresaka ali niko mu osporiti nemoze koliko voli ovu zemlju i repku. Sretno njemu i momcima u Becu
Momcima svaka cast. Drugo poluvrijeme meni najljepse poluvrijeme u eri Barbareza.
Trebao je staviti Tabakovica/Alajbegovica od pocetka. bolji
Iskreno, ima Barbarez gresaka ali isto vidi se da nije tvrdoglav trener i da zna ispraviti te iste greske jer je izmjene vise puta radio na poluvremenu i ubo sa njima. Pripisujem mu na neiskustvo. Moram reci da pored Cire i Papeta ne pamtim trenera koji je za krace vrijeme bolji rezultat sa ekipom napravio a pritom sigurno je 15-20 novih igraca uvrstio u ekipu sto uopste nije lako. Ima on gresaka ali niko mu osporiti nemoze koliko voli ovu zemlju i repku. Sretno njemu i momcima u Becu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pjeva Vico mater yebo svoju 

Negooo sto momci vole i slusaju Halida 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nema Ramo ništa sa specijalnom policijom ZDK...CAZIN je napisao/la: ↑16 nov 2025, 01:07Da im nije to Ramo narediorishovski je napisao/la: ↑16 nov 2025, 00:44Svaka čast specijalnoj policiji ZDK,prvo su ih ko švercere istjerali napolje čim su ušli u kanton i sve poskidali od majica sa likom ratnog zločinca do srpskih zastava... I onda ih našamarali na kraj utakmice kad su krenuli provocirat i uzvikivat Srbija,Srbija..![]()
![]()
Komesar Gazić i ministar Vrače su za te stvari zaduzeni
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- invincible1921
- Kontakt:
Idu ljiljani dio, vico nesto lafo u dzepu trazi..i onda nastavi pjevat
=\_1921_/=
A jbg pao Dodik,mora se sad malo prodat
Da je Spahic kapiten pjevo bi Vico i onu : O Zefire kad poletiš...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
adrenaline323
- Kontakt:
Aha pa danas mi izbaci sliku potencialnih ekipa u barazu. Mi smo u C grupi i krizamo se sa B grupom u kojoj su za sad Madjarska, Skotska, Ceska, Slovacka.
Ocito se onda ide na izvlačenje po 2 tima iz svake grupe, da dobijes onda ta 2 para. Nasa C grupa prava balkanska mi, Albanci, Makedonci i Kosovari
- PeppermintSA
- Kontakt:
Vico pjeva ko slavuj

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nisam ni sekunde sumnjaorishovski je napisao/la: ↑16 nov 2025, 00:44Svaka čast specijalnoj policiji ZDK,prvo su ih ko švercere istjerali napolje čim su ušli u kanton i sve poskidali od majica sa likom ratnog zločinca do srpskih zastava... I onda ih našamarali na kraj utakmice kad su krenuli provocirat i uzvikivat Srbija,Srbija..![]()
Ko god od dijaspore dijeli grad ili komšiluk sa rumunima, vrlo dobro zna da oni jesu teška bagra i teški cigani. Nikakva uvreda. Sami sebi su stvorili takvu reputaciju
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ko ovima pise clanke
Don't believe the hype.
Prvo poluvrijeme korektno.
Drugo poluvrijeme vrlo dobro i naše najbolje do sada.
Situacija s Karicem je poremetila koncepciju i bilo je neplaniranih preturanja s pozicijama na terenu u zadnji momenat.
Postavka:
Čak ne mislim da se pogriješilo toliko s Bazdarom koliko s Burnicem. Mislim da je Amir morao početi od prve minute.
Reakcija stručnog štaba na poluvremenu vrlo dobra.
Vasilj - dvije odlične odbrane, čak je i kod gola dobro izašao ali onaj kao rasni strijelac pogodi, sto jest jest.
Imao je nekoliko onih slabih ispucavanja na 40,50 metara, ne znam zašto, nikome upućeno.
Malic - slaba partija, podlegao pritisku.
Katić - vjerovatno bespotreban žuti karton u 6.minuti koji ga je poremetio narednih 10-ak minuta, a s obzirom da je morao igrati faktički čitavu utakmicu pod ručnom i strahom da dobije crveni, bilo je to na kraju vrlo dobro s njegove strane.
Muharemovic - po meni možda i prestrogo žuti. Odlična utakmica.
Ako Bog da top klubovi i nas najbolji stoper u povijesti. Od srca mu to želim. A to i zaslužuje.
Dedić - ispao par puta kao malo dijete. U drugom poluvremenu dobra partija i napokon je na nešto ličilo, prije svega mislim ofanzivno. Centaršutevi nula poena.
Burnic - najslabija karika večeras i par amaterskih, poprečnih pasova koji su olahko presjeceni u opasnoj zoni.
Tahirovic - prvo poluvrijeme prečka iz slobodnog i dobar šut izvan 16. Mimo toga neprimjetan. U drugom je dobro širio igru desno i lijevo. Zao mi je ako to ne vidite.
Naravno, on mora još bolje jer ovo nije dovoljno.
Memic - nemam rijeci za ovog momka. Hvala ti Amare.
Bajraktarevic - igrač utakmice. Za naše standarde, partija u stilu Messija.
Bazdar - rastrčan ali vidljivo da je van svake forme. Najzapaženiji trenutak kada je izborio slobodnjak iz kojeg je Tahirovic pogodio prečku. Čim prije mora početi igrati u klubu, bilo u Zaragozi ili negdje drugo. Januar će odrediti njegov put.
Dzeko - zasluženo i očekivano u startnih 11, na motiv odigrao vrlo dobru utakmicu. Na kraju je vršio presing koliko je mogao i dok nije crkao. Protiv Austrije s klupe.
Alajbegovic - donio promjenu na terenu i sigurnost u posjedu lopte. Na kraju odlična asistencija za Tabakovica.
Tabakovic - preorao teren, ali bukvalno. Odlična odluka da udje s klupe. Zaslužio je pogodak.
Mislim da će Demirović i on biti odličan tandem u narednim kvalifikacijama.
Hadziahmetovic - očekivao sam ga od starta, najmanje umjesto Bašića da udje koji je bez utakmica i treninga tri sedmice.
Odigrao onaj odličan pas između dvojice za Kerima, kada će i uslijediti treći pogodak.
Navijači - na momente pozorišna atmosfera. Ali na momente atmosfera kakva se godinama nije vidjela. Tresu se tribine.
Odličan rezultat na kraju.
Zaslužili su to i igrači i SS na čelu sa selektorom.
Malo da se slegnu emocije, pa idu kalkulacije za Austriju.
Drugo poluvrijeme vrlo dobro i naše najbolje do sada.
Situacija s Karicem je poremetila koncepciju i bilo je neplaniranih preturanja s pozicijama na terenu u zadnji momenat.
Postavka:
Čak ne mislim da se pogriješilo toliko s Bazdarom koliko s Burnicem. Mislim da je Amir morao početi od prve minute.
Reakcija stručnog štaba na poluvremenu vrlo dobra.
Vasilj - dvije odlične odbrane, čak je i kod gola dobro izašao ali onaj kao rasni strijelac pogodi, sto jest jest.
Imao je nekoliko onih slabih ispucavanja na 40,50 metara, ne znam zašto, nikome upućeno.
Malic - slaba partija, podlegao pritisku.
Katić - vjerovatno bespotreban žuti karton u 6.minuti koji ga je poremetio narednih 10-ak minuta, a s obzirom da je morao igrati faktički čitavu utakmicu pod ručnom i strahom da dobije crveni, bilo je to na kraju vrlo dobro s njegove strane.
Muharemovic - po meni možda i prestrogo žuti. Odlična utakmica.
Ako Bog da top klubovi i nas najbolji stoper u povijesti. Od srca mu to želim. A to i zaslužuje.
Dedić - ispao par puta kao malo dijete. U drugom poluvremenu dobra partija i napokon je na nešto ličilo, prije svega mislim ofanzivno. Centaršutevi nula poena.
Burnic - najslabija karika večeras i par amaterskih, poprečnih pasova koji su olahko presjeceni u opasnoj zoni.
Tahirovic - prvo poluvrijeme prečka iz slobodnog i dobar šut izvan 16. Mimo toga neprimjetan. U drugom je dobro širio igru desno i lijevo. Zao mi je ako to ne vidite.
Naravno, on mora još bolje jer ovo nije dovoljno.
Memic - nemam rijeci za ovog momka. Hvala ti Amare.
Bajraktarevic - igrač utakmice. Za naše standarde, partija u stilu Messija.
Bazdar - rastrčan ali vidljivo da je van svake forme. Najzapaženiji trenutak kada je izborio slobodnjak iz kojeg je Tahirovic pogodio prečku. Čim prije mora početi igrati u klubu, bilo u Zaragozi ili negdje drugo. Januar će odrediti njegov put.
Dzeko - zasluženo i očekivano u startnih 11, na motiv odigrao vrlo dobru utakmicu. Na kraju je vršio presing koliko je mogao i dok nije crkao. Protiv Austrije s klupe.
Alajbegovic - donio promjenu na terenu i sigurnost u posjedu lopte. Na kraju odlična asistencija za Tabakovica.
Tabakovic - preorao teren, ali bukvalno. Odlična odluka da udje s klupe. Zaslužio je pogodak.
Mislim da će Demirović i on biti odličan tandem u narednim kvalifikacijama.
Hadziahmetovic - očekivao sam ga od starta, najmanje umjesto Bašića da udje koji je bez utakmica i treninga tri sedmice.
Odigrao onaj odličan pas između dvojice za Kerima, kada će i uslijediti treći pogodak.
Navijači - na momente pozorišna atmosfera. Ali na momente atmosfera kakva se godinama nije vidjela. Tresu se tribine.
Odličan rezultat na kraju.
Zaslužili su to i igrači i SS na čelu sa selektorom.
Malo da se slegnu emocije, pa idu kalkulacije za Austriju.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prije ove utakmice sam bio mišljenja da ćemo lakše izaći na kraj sa Austrijom nego sa Rumunijom. I dalje sam toga mišljenja. Dragi Bože, podaj barem zrno radosti ovom napaćenom narodu 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Dajte kakav link da pogledamo još jednom. 
Taj bi za 9 miliona modernih ogrnuo i ljiljane na sebe.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Centre forward
- Kontakt:
Pa bi vjerojatno. A mi kakvi smo, ako odemo sa Barbom i Vicom na SP, ovom drugom bi vjerojatno dozvolili da Pećku patrijaršiju metne na po' Bilinog Polja.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, StevieG8 i 60 gostiju.