Jabroni je napisao/la: ↑15 nov 2025, 23:40treći mu je baš prisjeoakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 nov 2025, 22:49Karaj Esmire![]()
evo kako je to "doziveo" komentator na Areni
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Hajd vrati na tv-u i treci go da vidimo kako se raduju...mamicu im cetnicku...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima li gdje onaj dribling prije 1:1, kad je umalo slomio nogu rumunskom igracu laznjakom? 
Al kako brat ode pred ciganiju da slavi
Veliki si Esmire.
Veliki si Esmire.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja sam bio ubijedjen da je otisla noga.Goalgetter je napisao/la: ↑16 nov 2025, 00:03Ima li gdje onaj dribling prije 1:1, kad je umalo slomio nogu rumunskom igracu laznjakom?![]()
-
Sindikat12
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Moj post dok su se ovdje prije par mjeseci vodile bitke dal se uopste treba zvat momkainvincible1921 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:20Pa cuj kakve ...govorite esmir nema minuta ni za poziv, a Malic je imo koliko tacno minuta kad je zacementieo mjesto u prvih 11 rep? ..dvostruki arsin totalnoBeduin je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:10Opet, sta Malic ima sa Esmirom?invincible1921 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:55
Znaci jedan Malic sa 3 seniorske utakmice je neizostavan clan prvih 11 i to na pozicijama gdje i nismo deficitarni, a Esmir ne moze ni na klupu.
Sve ove stvari koje pisete bi imali smisla da ih barbarez sam
sebi nije osporio...imale bi smisla takodjer da mu na spisku nije pet i vise igraca koji apsolutno ne zasluzuju da budu tu
Za svaku poziciju selektor poziva one igrace koje smatra da ku trebaju i mogu pomoci ili po nekom drugom kriterijumu, ne ulazeci u to. To sto na stoperakoj/bekovskoj poziciji nema bolje ili iz nekog razloga ne poziva nekoga (Jusuf, koji je trebao biti pozvan) nema aka bas nista sa krilnom pozicijom (Esmir) gdje su pozvani igraci sa vecom minutazom i takmicarskom formom. De makar pravite kako treba paralele izmedju igraca, ti Malica koristis kao argumentaciju za nepizivanje Esmira, onaj jucer navodi Đakovca, sutra smo mogli i Muftica spomenuti u tom kontekstu, jelde?
Malic minutazom i formom ove sezone nije zasluzio poziv i tacka. Esmir minutazom i formom ove sezone (do jucerasnje utakmice) nije zasluzio poziv i tacka. Ali ne poredi njih dvojicu kao kontraargumentaciju.
Da je spisak pravljen u narednim danima vjerujem da bi i Esmira pozvao, kao sto je uradio sa Alajbegovicem.
Sta znaci veca minutaza? pa nije ovo klub da ti mozes birat igrace iz svijeta...ti trebas gledat sta ti treba i sta ti ko moze donijet..kolko imas ekipa gdje bolji igraci ostaju bez poziva jer su visal na svojoj poziciji a glavni igraci neki ne tolko poznati jer jednostavno to im treba. Esmir po meni ima nesto sto nam treba ko ozebom sunce...Koliko imas rep gdje im igru nose igraci karikiram porta, fejnorda i slicno a tamo u klubu nisu ni druga opcija na svojoj poziciji
Uostalom opet ponavalnam niko ne kaze da ga se gurne u prvih 11...al da nemq mjesta na spisku, je iskreno po meni cak i smijesno
Da ne idemo dalje...ako ti mislis da je u situaciji gdje ti treba rezultat u zadnjih 15 min npr. bolje imat Kulenovica, Ifeta, Omerovica, Basica, Mujakica a ne esmira da ga uvedes...ok misli tvoje pravo, cak sta vise necu rec da nisi upravu samo cu rec da ja mislim da nisi
=\_1921_/=
Nisam mogao vjerovati s tribina da je ušlo. Kakva magija od meča.
-
adrenaline323
- Kontakt:
Sad vidjeh Bajraktarevic slavio gol pred njihovim navijacima hahaah
-
adrenaline323
- Kontakt:
Jos je pao na sedzdu pred njima
-
FerdinandF
- Kontakt:
Dajte treći sa arene
Komentar prije godinu i po…
Nadao sam se ovakvoj golcini u stilu Messija u septembru protiv Austrije kada udje s klupe, ali sada je bilo još sladje zbog pritiska i težine, važnosti utakmice, kao i momentuma.
Perfektna partija. Siguran na lopti u svakom trenutku, opasan, bez imalo straha. Kao nagrada stigao eurogol.
Samo sa ga povrede zaobiđu. I njega i Kerima.
Samo zdravlja zelim a nebo je granica!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- invincible1921
- Kontakt:
Kojeg? Bilo je vise, kako moj amer dere teren.
Pa brat je svjetski odigrao veceras.
On i Alajbegovic su world class igraci vec sad
On i Alajbegovic su world class igraci vec sad
naprijed rejal
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima isti tretman u PSV-u kao što je Salah imao u Chelseaju.
Zažalit će kad tad. Samo zdravlja aBd.
Zažalit će kad tad. Samo zdravlja aBd.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
ZkaoZenica
- Kontakt:
Osim gola sviđala mi se i njegova izjava poslje meča. Hladnokrvan, bez puno euforije objasnio šta je i kako radio i u stilu to je to idemo u Austriju. Job is done.
Samo da ostane strpljiv i da ga pubertet ili kakva žena ne odvrati od fokusa rada i samo rada.
Samo da ostane strpljiv i da ga pubertet ili kakva žena ne odvrati od fokusa rada i samo rada.
Trenutno korisnika/ca: AzRimiRzA, bavarian_bk, bavariapivo, CAGarfia, fukare987, Google Adsense [Bot], HariTz, MostarReds22, ovisnik, Sheyi, Sveti, unavita, UtdBiH21, zikerrz21 i 93 gosta.