BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Meni je posebna ljepota vidjeti koliko su igraci dobri medjusobno. Ostaje zal zbog Nikole i pogotovo Amara za utorak. Denis ima kvalitet da zamijeni Katica na stoperu, ali prilicno dugo nije bio dio reprezentacije, a pogotovo nije igrao u tandemu s Tarikom. Sto se tice opcija na desnom beku, ne sumnjam da Memic ima prednost u odnosu na Malica. Medjutim, strah me kakav ce biti defanzivno i strah me hoce li biti fizicki spreman za novih 90 minuta na takvom nivou (znam da je jedan od najspremnijih u reprezentaciji, ali nema bas iskustva u karijeri da u 3 dana igra 2 tako zahtjevne utakmice). Na lijevom beku ocekujem Mujakica (Barba je bio zadovoljan kako je odigrao prvu utakmicu protiv Austrije), iako bih volio vidjeti Karica. U veznom redu bih volio vidjeti Hadziahmetovicem uz Sunjica, ali sam gotovo ubijedjen da ce ponovo krenuti s Tahirovicem i da Basic ima prednost u odnosu na Amira - mada je svima postalo jasno da je tesko predvidjeti Barbarezove sastave. Benjo fizicki nije spreman za vise od 45 minuta i zato bih mu eventualno dao priliku s klupe, a Amir bi konacno imao klasicnog destruktivca pored sebe u reprezentaciji. U napadu bih volio da pocne s Tabakovicem i da Dzeko ostane za zadnjih 30 minuta, ali svi znamo da od toga nece biti nista.
Moja zelja za Bec: Vasilj; Memic - Hadzikadunic - Muharemovic - Karic; Sunjic - Hadziahmetovic - Gigovic; Bajraktarevic - Alajbegovic - Tabakovic
Moja zelja za Bec: Vasilj; Memic - Hadzikadunic - Muharemovic - Karic; Sunjic - Hadziahmetovic - Gigovic; Bajraktarevic - Alajbegovic - Tabakovic
Ja sam znao da ovim momcima znači reprezentacija, ali sa stadiona se to puno bolje vidi. Pogotovo Tariku i Dediću.
STANICA SVA JE... 
The saddest thing in life is wasted talent.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo da ova dva momka na krilima zaobiđu povrede, od osamostaljenja (a što se Kerima tiče, nismo imali ni talentovanijeg igrača) nismo imali bolja krila i ako Bog da obojica da postanu WC igrači.
Uvijek smo kuburili s krilima, pravili neka lažna krila, pa formacije bez krile, hvala Bogu pa ih sad imamo.
Uvijek smo kuburili s krilima, pravili neka lažna krila, pa formacije bez krile, hvala Bogu pa ih sad imamo.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma problem je za to "cigani" ako se zavede u rasisticke uvrede zatvarat ce se tribine. Trebalo ih je vani jednostavno namlatiti i tjt.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑16 nov 2025, 01:26Nisam ni sekunde sumnjaorishovski je napisao/la: ↑16 nov 2025, 00:44Svaka čast specijalnoj policiji ZDK,prvo su ih ko švercere istjerali napolje čim su ušli u kanton i sve poskidali od majica sa likom ratnog zločinca do srpskih zastava... I onda ih našamarali na kraj utakmice kad su krenuli provocirat i uzvikivat Srbija,Srbija..![]()
![]()
![]()
Ko god od dijaspore dijeli grad ili komšiluk sa rumunima, vrlo dobro zna da oni jesu teška bagra i teški cigani. Nikakva uvreda. Sami sebi su stvorili takvu reputaciju
embrace the chaos
Ma njih dvojica su
Bitno je najvise da ne izvede identican sastav od veceras, kao npr Rukfas protiv Slovacke u proslim kvalifikacijama, kad smo se oprostili od pobjede nakon pola sata.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Remek djelo
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa kako će izvesti identičan sastav kada će ti faliti tri igrača zbog suspenzije (Dedić, Katić, Burnic)?!
Ghuraba, ja sam nekako ubijedjen da ce Dzeko krenuti s klupe.
Ima sad od standardnih odmorne Šunjica i Gigovica pa Karica i Hadziju pa cak i Mujakica, iako je on prednost za protivnika. Vjerujem da ce promjesat sastav i da cemo izgubit zato sto ce ovi bit za frtalj bolji a ne zato sto su nasi pocrkali do poluvremena.
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Svaka cast momcima, kapiten kapitenski po ko zna koji put, Amar, Nikola, Haris, Esmir, Kerim… da ne nabrajam kapa dole 
I da nije bilo crvenog rezultat bi bio slican na kraju, drugo poluvrijeme bomba
Nije znala wannabe srbadija gdje se nalazi. Opet je Dzekson pokrenuo stvari, hvala ti kapitenu!
Pitanje: gdje pogledati golove na Sport klubu hebem im femili bolesnu fasisticku
I da nije bilo crvenog rezultat bi bio slican na kraju, drugo poluvrijeme bomba
Pitanje: gdje pogledati golove na Sport klubu hebem im femili bolesnu fasisticku
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Bec : Vasi , malic hadzija muharem mujakic- tahir saric basic memic burnic - bazdar.. All in hahahah kakav idiot na klupi.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
travuljasSs
- Kontakt:
Nama je samo potreban trener. Jer ovi momci ce se uigrati jos par utakmica. Al Sergej nije taj kapacitet za ovu situaciju
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ova ekipa ima velike domete velike 100 posto sa tabakom demirom tarikom esmirom Alajbegovica, dedic,dodat huseina i anela,gazibega. Ali trebaju tu strucni ljudi pravi strucnjaci kakvi nazalost nikad nisu sjedili na nasoj klupi a ne ucenici pocetnici koji nigdje nisu radili sa 55 godina. I koji nigdje nece radit posle nas. Predobra je ovo ekipa kada je znalac neki upakuje kako treba. Dosta prvenstva velika su u igri sa ovim momcima.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- akisarajevo92
- Kontakt:
na kraju ona prosuta pobjeda na Kipru apsolutno nista ne znaci, isto nam i sa bod i tri
Don't believe the hype.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nemoj zayebavat pa nije se Balja bavio badmintonombaboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 01:53Samo da ova dva momka na krilima zaobiđu povrede, od osamostaljenja (a što se Kerima tiče, nismo imali ni talentovanijeg igrača) nismo imali bolja krila i ako Bog da obojica da postanu WC igrači.
Ispod živog šutao prije nego što su skontali da je to moderno.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 nov 2025, 03:05Nemoj zayebavat pa nije se Balja bavio badmintonombaboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 01:53Samo da ova dva momka na krilima zaobiđu povrede, od osamostaljenja (a što se Kerima tiče, nismo imali ni talentovanijeg igrača) nismo imali bolja krila i ako Bog da obojica da postanu WC igrači.
Uvijek smo kuburili s krilima, pravili neka lažna krila, pa formacije bez krile, hvala Bogu pa ih sad imamo.![]()
The saddest thing in life is wasted talent.
Vasilj
Memic Hadzikadunic Muharemovic Karic
Sunjic Tahirovic
Bajraktarevic Gigovic Alajbegovic
Dzeko
Memic Hadzikadunic Muharemovic Karic
Sunjic Tahirovic
Bajraktarevic Gigovic Alajbegovic
Dzeko
Fun fact ko nije upratio- i Izet i Esmir imaju broj 20 na dresu. Isti broj, slican gol drugi igrac
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Cwirek, damir_82, FerdinandF, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], hurem, invincible1921, kolezeljovac, Maverick, travuljasSs, UtdBiH21, Zglavkar i 100 gostiju.