Pa ova šansa za SP u Americi je za našu državu više od sporta i fudbala. 300-400 eura je ništa koliki su benefiti da se napravi domaća atmosfera i napravi prevaga na tribinama. Nemam nista protiv BHF ali moraju malo smanjiti ego i obratiti pažnju na sve ostale navijace i pjevanje. U ovoj utakmici zaboraviti na je benog Vicu i savez jer plasman na SP je za Bosnu više od fudbala. Sinoc je atmosfera bila spektakularna jer niko nije gusio ostalih 13500 navijaca sa onim ale ale ale ale ale ale ale ale i da svi moraju slusati zavijanje 300 ljudi koji se jedva čuju.kolezeljovac je napisao/la: ↑16 nov 2025, 11:53Brate ja što sam vidio ljudi po karti traže 250€, 500€.... Nisam jeftinije našao...
Stavite reprezentaciju i igrače ispred sebe i svega i poginite da budete momcima 12 igrač kao sto je to sinoc bilo bez BHF.
Kada se mi plasiramo na SP onda j....Vicu i savez i šta ti je god volja imas podrsku. Ne budi neprijatelj svojim igračima.
90 minuta samo do nečeg nevjerovatnog. Nek se viore ljiljani po Americi iduće godine. Naši će poginuti na terenu i imamo i muda i kvalitet. Budite im 12 igrač. Ratnička atmosfera, vidite da se ova djeca i momci lože na to.