FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 25 apr 2011, 20:32

banovan je napisao/la: Ne,ne; Ovo je rješavanje problema ;)
je'l to opet radio sandžokan :D :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 apr 2011, 20:36

UPS je napisao/la:Nije mi namjera da pametujem. Postujem svacije misljenje, ali moram da kazem par stvari. Prvo nije mi jasno zasto ste se svi sad okomili na Mirzu V. izgleda da je u nasem mentalitetu da nam je uvijek neko za nesto kriv. Prije par mjeseci nevalja uprava, korupcija bala bla lopovi kradu.. dodje Blek euforija sedam dana i onda ode Blek i ispliva mnogo toga pa nevalja ni on .. pa ponovo problemi korupcija afera hrenovke .. jel mozda Mirza V. kriv sto onaj pametnjakovic na press konferenciji spominje struju i hrenovke?? bla bla nista nevalja.. dodje nova uprava sad ko ona i nije losa al navalja trener.. Pa gospodo draga da imate imalo postovanja ustali bi kad se ime Mirze V. spomene, a zasto u kakvim uslovima covjek radi, kakvu podrsku ima sa tribina, kakav mu je izbor igraca.. Nemojte zaboraviti da na Grbavici sa 9 igraca postavio je maestralno igru i u onakvoj atmosferi ostao neporazen.. Ekipa je na trecem mjestu par bodova ispod plavih sve je jos u igri ima dovoljno bodova da se kolo srece okrene.. Da nije bilo sudijskih kradja, da je podrska navijaca bila veca, da se ne podmecu noge na svakom koraku SIGURAN sam da bi sad Mirza V. vodio ekipu koja bi bila lider na tabeli, ali nije tako stanje ne zato sto Mirza V. nece, nevoli ili nezna .. vec sto pored svih dusmana i navijaci mu jamu kopaju! Gdje su ti "Bordo Jarani" kad su gostovanja u pitanju? I na domacim utakicama tu su da pametuju kako ovaj nezna dodati .. kako taktika nevalja Q .. kako ovo nevalja kako ono nevalja .. a niko pohvali, da da podrsku kad ne ide, da i ako je lose nekaze ma bice bolje idemo dalje .. Nije ljudi Mirza V. krivac za sve !

Sta reci nakon ovako divnog teksta nego:

MIRZA HVALA TI ZA SVE

svaka cast...kakav je ovo laznjak bio , ma ni Zeka Turkovic ovakve nije zadavao malim plavima :lol: :lol: :lol:

Citam i kontam , zar mogu postojati ovakvi i dalje , ne racunajuci naravno onih 100 000 navijaca.

i krepaj sto prije

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 25 apr 2011, 20:49

Uvijek se nesto nadje da nam sjebe derbi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 apr 2011, 21:09

Buddy je napisao/la:Uvijek se nesto nadje da nam sjebe derbi
Sta nam ga je sada sjebalo :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 25 apr 2011, 21:14

Dirk je napisao/la:
Sta nam ga je sada sjebalo :D
kod vas uprava, a kod nas **** raspolozeni igraci
raja nema volje da se nervira vise

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 25 apr 2011, 22:21

Ma ne moze nista derbi sjebat :D :D
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 apr 2011, 22:28

Penaltik je napisao/la:
Ma ne moze nista derbi sjebat :D :D
Ne moze ****. Da je tako tako svaki bi put stadion bio pun.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 25 apr 2011, 23:06

http://img857.imageshack.us/img857/7227/67552668.png

Važno je da našim momcima sude zbog isceniranih nereda, a pravog krivca kriju. Sve im najmilije spomenem, a posebno ovoj kurvi Vesni :evil: :evil: :evil:

ISTINA ZA VEDRANA !!!
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 apr 2011, 23:18

Fuj gamad jedna !

ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 apr 2011, 23:41

Tek stigoh da prokomentarisem tekmu sa Olimpicom...

ma sta rec...ocajno.

Nismo fakticki akcije napravili za 90 minuta...ako ne racunamo neke pokusaje na silu :roll:

Istina, cinjenica da smo rano primili gol i da se Pehlic povrijedio(odmah sam rekao, gotovo je u tom trenutku..jer sam znao da nemamo izmjene)..sve to, nije nam bas islo na ruku ali...realno, sa ovom ekipom nista vise i ne mozemo

Pocecu sa Mirzom...

pa kakva je ono izmjena moj Mirza...Pehlic -> A. Handzic...Amele izivini, al brate ti jos nisi za prvi tim...nit imas fizicke predispozicije, nit si tehnicki toliko jak da mozes bit prevaga....fakticki to je bio igrac manje.Bolje da je Harisa ubacio..ako nista, snagom je nesto mogao...to je pokazao i u drugom poluvremenu.Mirza ili si slijep ili sta..pa jbt ja sam "laik" al odmah sam znao da od tog nema nista...ne moze ti on prevaga biti...

Da ne spominjem nepravedno i potpuno nerazumno zaspostavljane malog Suljica..koji jedini uz Piksija u ovoj ekipi zna lopte igrat.Neshvatljivo...kao i cinjenia da je samo dvije izmjene izvrsio. :roll: I to, uveo Amela pa ga zamijenio :roll:

Klupu NEMAMO,pa donekle i razumijem ....al zalosno...ne bih o imenima,ali sa nekim igracima sam i sam igrao...bez kondicije,bez icega...pa sam opet bio ravnopravan ili cak bolji :roll:

EEee..ko sve igra...

Nuhic,braca Handzic,Comor i ostali juniori...jos uvijek trebaju mnogo uciti i napredovati.Drago mi je sto nasa djeca igraju...al realno, mi sa ovim sastavom nista ne mozemo...

Ako se ne vrate ona 5 suspendovanih, do derbya....ma ne zelim ni pomislit sta ce nam zeljo uradit...mada, i oni nisu nista posebno igrom..al eto,imaju opet neke igrace i iskusniji su.

Uprava isto tako...u situaciji kada se borimo za Evropu,suspenduju 5 glavnih igraca... :roll: da nije zalosno, bilo bi smijesno...i to samo zato, sto ljudi traze svoja prava...

UPRAVA NAPOLJE...LIJEPI BLEKIC :cry: gospodin je htio napravit klub,al nisu mu dali...znaju oni upuceniji o cemu govorim...

ma zalosno,gadi mi se sve...

Ne mogu shvatit da se neko ne moze naci da zeli pomoci klubu..ne mogu... :cry:

Ovo danasnje Sarajevo je dno dotaklo....a sa ovim strukturama u klubu, nema napretka...ne treba se nadat...

Bolje da ne odemo u Evropu...doce neko i cenera nam uvalit...ova ekipa, na kraju karajeva, ako ne vrate onu petoricu....nece u Evropu svakako..jednostavno,nemamo kvalitet...

Bio je Husref na istoku i gledao tekmu...eh, lijepi Husref...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 apr 2011, 23:57

sarajlija89 je napisao/la:Tek stigoh da prokomentarisem tekmu sa Olimpicom...

...

Bio je Husref na istoku i gledao tekmu...eh, lijepi Husref...
Kad sam Husrefa vidio, suze mi na oci krenuse. Jos kad' sam onog papka ugledao na klupi... :cry:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 apr 2011, 23:58

Husrefe vidio si da nam se igraju sa klubom,vrati se u FKS,izbori Europu,prodji jedno pretkolo,ostani jos jednu sezonu da uzmemo bar jedan trofej i onda kad sve to uradis najebi se familije svima u upravi!

HUSREFE MI TE VOLIMO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 apr 2011, 12:03

Valjal avatar :lol: :mrgreen:

8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 apr 2011, 12:05

sarajlija89 je napisao/la:Valjal avatar :lol: :mrgreen:

8-) 8-)
Dedic dominira :!:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 apr 2011, 12:08

Koja je to legenda...nezaboravan je :)

Pa i barbarica stocem opali na Kosevu :lol: :mrgreen:

A Sloboda kad je igrala sa Zrinjskim finale kupa...i dodjela medalja...i hoce Iljo da mu da i on ne htjede uzet...jos govori "jbem vam mater" :lol:

A nesto su ih i sudije tu zajebale...

A i branio je brate...bio pravi golman,a jos je i ljudina :D :)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 26 apr 2011, 13:02

Nije bas sigurno 100% ali je tu negdje...
Za derbi....10 KM jug i Istok
Zapad 15 KM i sjever 5 KM

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 apr 2011, 13:05

FCS-FCS je napisao/la:Nije bas sigurno 100% ali je tu negdje...
hhehehe...

pa sjever je na obicnim tekmama 6 KM :lol: :P

Ostace sjever isto,istok i zapad dici za 5 KM(15 KM) i njima jug cenera i to je to...

Mozda da istok ostane 10...

al hajd, ko da je bitno...ko ce ici, ici ce svakako...

Mi sa ovom djecom u ekipi, ne mozemo dobit zelju...ako se na vrate ona petorica...sve osim tezeg poraza je dobro.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 apr 2011, 16:06

sarajlija89 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Nije bas sigurno 100% ali je tu negdje...
hhehehe...

pa sjever je na obicnim tekmama 6 KM :lol: :P

Ostace sjever isto,istok i zapad dici za 5 KM(15 KM) i njima jug cenera i to je to...

Mozda da istok ostane 10...

al hajd, ko da je bitno...ko ce ici, ici ce svakako...

Mi sa ovom djecom u ekipi, ne mozemo dobit zelju...ako se na vrate ona petorica...sve osim tezeg poraza je dobro.
a sto bi to dizalii...kao da su nama pravi ljudi u upravii pa da znamo gdje ce te pare ..nego ovakoo otice da se stoka napije ...pokupuje koje auto i plate djeci studije sirom evrope(ako imaju djecu hehe) i naravno pogura sto vise clanova familije....
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 apr 2011, 17:15

Pa svaki derby, cijena karata je povecana u odnosu na obicne tekme...

Jedino, sto ove sezone imamo situaciju da su karte najskuplje u posljednjih nekoliko godina...pa samom tom cinjenicom, mozda nece biti slucaj ovoga puta...

Sjever 6KM
Istok 10
Zapad 10...+5

Moje msiljenje je da Sjever i istok nece "dirati" a zapad ce dici za 5 km...i to je to otprilike...dobijes cijenu kao i ranijih sezona...
a sto bi to dizalii...kao da su nama pravi ljudi u upravii pa da znamo gdje ce te pare ..nego ovakoo otice da se stoka napije ...pokupuje koje auto i plate djeci studije sirom evrope(ako imaju djecu hehe) i naravno pogura sto vise clanova familije....
a ko te pita gdje ce pare, kao i do sada :roll:
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 26 apr 2011, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 apr 2011, 17:16

sarajlija89 je napisao/la:Pa svaki derby je cijena karata povecana u odnosu na obicne tekme...

Jedino, sto ove sezone imamo situaciju da su karte najskuplje u posljednjih nekoliko godina...pa samom tom cinjenicom, mozda nece biti slucaj ovoga puta...

Sjever 6KM
Istok 10
Zapad 10...+5

Moje msiljenje je da Sjever i istok nece "dirati" a zapad ce dici za 5 km...i to je to otprilike...dobijes cijenu kao i ranijih sezona...
a ko te pita gdje ce pare, kao i do sada :roll:
ma samo govorim da nema potrebe da dizu cijene...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.