FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mirsonetz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mirsonetz » 16 nov 2025, 12:56

Mozemol danas do bodova
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 16 nov 2025, 13:44

Kad čuješ šefa stručnog štaba: "mi bi bili zadovoljni i sa bodom, ali Tošk je bolji...", prosto da se zapitaš kog on može motivirati da igra?
Samo je Sloboda iz Tuzle

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 16 nov 2025, 13:46

Jel moguce da smo ovoliko losi, jel ovo moguce

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 16 nov 2025, 13:47

RollingPaper je napisao/la:
16 nov 2025, 13:46
Jel moguce da smo ovoliko losi, jel ovo moguce
Pa šta? Držali smo se 13 minuta. Malo li je?
Samo je Sloboda iz Tuzle

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 nov 2025, 14:05

Od ovih svih qarina, najveca qarina je Smajic...umjesto da je zavali u go, neki mlaki pokusaj petom.....pa nek nastavi glumiti fudbalera :urnebes:

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 16 nov 2025, 14:24

Nije ovo toliko ni loše bilo, ali ne znam koji put ove sezone primamo gol nakon kardinalne greške odbrane. Par situacija su sami syebali zbog sebicnosti, pogotovo mesinovic. Ybg, fali tu kvalitete u igračkom kadru.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 nov 2025, 15:25

Kad je glavni covjek federalnog saveza iz Tesnja...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 16 nov 2025, 15:25

Ovo je penal čist

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 16 nov 2025, 15:29

Penal čist ko suza, ja mislim da su i tri ofsajda nepostojeća svirali, posebno ono kad je said bio izasao 1 na 1 i bio dva metra iza igrača. Fali kvaliteta i to je to, nazalost trenutnih 9 i vrlo vjerovatnih 12 bodova su nedostizni, ali treba skuckati ekipu za iducu sezonu, a u ovoj boriti se do kraja pa sta bude.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 16 nov 2025, 15:32

DamirT je napisao/la:
16 nov 2025, 15:25
Ne može glavni čovjek davati golove. Ne može glavni čovjek popraviti igru profesionalnih fudbalera koji izbije loptu ili sutne 15 metara od gola.
Stvari u vezi penala i slično se sigurni navuku, ali ovaj očaj nikakva administracija Ne može riješiti. Šta je bilo na domaćim utakmicama? Uostalom, i mi smo imali ljude u savezu, pa nam samo gore bilo
Samo je Sloboda iz Tuzle

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 nov 2025, 15:40

Power10 je napisao/la:
16 nov 2025, 15:32
DamirT je napisao/la:
Ne može glavni čovjek davati golove. Ne može glavni čovjek popraviti igru profesionalnih fudbalera koji izbije loptu ili sutne 15 metara od gola.
Stvari u vezi penala i slično se sigurni navuku, ali ovaj očaj nikakva administracija Ne može riješiti. Šta je bilo na domaćim utakmicama? Uostalom, i mi smo imali ljude u savezu, pa nam samo gore bilo
Meni sasvim svejedno, davno smo konstatovali da ova ekipa nema kvalitet za PL. Isto tako da nema sanse da udjemo u PL jer smo ocajni. Sto prije se to shvati, bit ce svima lakse. Danas se vala nisam ni nervirao nesto, dzaba kad nasi ne znaju bolje.

Sada na zimu dovesti igrace koji su kakav takav kvalitet i da se polako sklapa ekipa za narednu sezonu vec sad, a ne sve na silu. Dovedi 15 igraca i hajmo, kao sad npr.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 16 nov 2025, 15:53

DamirT je napisao/la:
16 nov 2025, 15:40
Power10 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
Meni sasvim svejedno, davno smo konstatovali da ova ekipa nema kvalitet za PL. Isto tako da nema sanse da udjemo u PL jer smo ocajni. Sto prije se to shvati, bit ce svima lakse. Danas se vala nisam ni nervirao nesto, dzaba kad nasi ne znaju bolje.

Sada na zimu dovesti igrace koji su kakav takav kvalitet i da se polako sklapa ekipa za narednu sezonu vec sad, a ne sve na silu. Dovedi 15 igraca i hajmo, kao sad npr.
Ma sve si ti upravu. Većina nas ovdje je upravu. Meni se ne da nekada ni komentarisati. Odem ponekad na stadion, ili ispratim rezultat, ali da ima neke euforije prije utakmice, iskreno nema. Sjećam se bjezanja sa časova i odlaska na stadion. Sjećam se bakljada, stajanja (mada ja nikad nisam bio na stajanju, ali su me fascinirali navijači na toj tribini), Sjećam se onog starog semafora. Možda su godine, ali će prije biti da je problem nedostatka kvalitete, jer osim ovog svega, Sjećam se i kada je kvalitet bio veći
Samo je Sloboda iz Tuzle

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 16 nov 2025, 16:30

Power10 je napisao/la:
16 nov 2025, 15:53
DamirT je napisao/la:
16 nov 2025, 15:40
Power10 je napisao/la:

Ma sve si ti upravu. Većina nas ovdje je upravu. Meni se ne da nekada ni komentarisati. Odem ponekad na stadion, ili ispratim rezultat, ali da ima neke euforije prije utakmice, iskreno nema. Sjećam se bjezanja sa časova i odlaska na stadion. Sjećam se bakljada, stajanja (mada ja nikad nisam bio na stajanju, ali su me fascinirali navijači na toj tribini), Sjećam se onog starog semafora. Možda su godine, ali će prije biti da je problem nedostatka kvalitete, jer osim ovog svega, Sjećam se i kada je kvalitet bio veći
Hahahaha pa kad protiv zrinjskog nismo imali vise brojeva za golove da promjeni covjek 😂😂 il kad spiker nije znao izgovorit ime crnca ja mislim protiv modrice pa rece cokoladni
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 nov 2025, 16:43

VivaLaLiberta je napisao/la:
16 nov 2025, 15:29
Penal čist ko suza, ja mislim da su i tri ofsajda nepostojeća svirali, posebno ono kad je said bio izasao 1 na 1 i bio dva metra iza igrača. Fali kvaliteta i to je to, nazalost trenutnih 9 i vrlo vjerovatnih 12 bodova su nedostizni, ali treba skuckati ekipu za iducu sezonu, a u ovoj boriti se do kraja pa sta bude.
Ma yebes penal, trebali su tri gola dati prije penala, al kad ne znaju...nisu oni krivi sto ne znaju.....nabacana ekipa bezveze, bez ikakovog smisla....

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 16 nov 2025, 18:49

Hvala Bogu pa završi polusezona.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 16 nov 2025, 19:30

Hvala ti Hezmire :tokralju:
Santos sa Tušnja

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 16 nov 2025, 19:57

Čelik jesenji prvak, mi 12 bodova manje od njih, tj. 4 boda od zone ispadanja...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 16 nov 2025, 20:14

Sramotna polusezona,u najgoroj lizi na svijetu..Sloboda kao klub sa dugom historijom,nije zasluzila ovakvo tretiranje,kako od uprave,tako od grada i sl...Valjda ce neko ispred uprave izaci u javnost,i reci opcenito sta je cilj sa nasim klubom.Najavljati pompezne povratke,a doci u situaciju da se blize ispadanju u jos nizi rang,a ne promociji je sigurno sramotnooo..Prva federalna liga je nikad slabija i losija po kvalitetu,a nas tim je pun dizelasa koji ne bi mogli igrati na rekreaciji u Mejdanu....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Tuzlanski075
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlanski075 » 16 nov 2025, 23:19

Da se nije najavio ekspresni povratak opet bi svi kukali. Trenutna pozicija rezultat je nerada u omladinskim selekcijama pa sada nemaš ozbiljniju ekipu sa jakim jezgrom mladih igrača nego putujući starački dom. Nijedan ozbiljan igrač neće da dođe u Premijer ligu, a kamoli u federalnu i Slobodu koja je 90% vremena u turbulentnom periodu i na korak od gašenja.

Tzhc075
Kontakt:

Post Postao/la Tzhc075 » 17 nov 2025, 12:43

Kako nezvanično saznaje portal **** jedan od kandidata za novog trenera ekipe Slobode je Aleksandar Vasić.
Vasić je ove sezone predvodio gradskog rivala Slobode, ekipu Tuzle Sitija, ali je nakon serije loših rezultata podnio ostavku i napustio taj tim.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.