Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Volio bi paralelni univerzum da vidim kako bi zavrsila utakmica da je bilo 11 na 11.Barbi svaka cast ako nas plasira na SP,al treba bit realan,on nije nikakav trener kako ga se ovde zeli predstavit.Naravno,na kraju se samo rezultat pika al daleko od nekog "strucnjaka" kako ga se opisuje.
Brko iz druge galaksije!
I da je bilo 11 na 11, dobili bi. Samljeli smo ih od početja drugog do crvenog.
Rumuni su, pored gola, u prvom poluvremenu promasili jos 2,3 odlicne sanse. To jest Vasilj nas odrzao u zivotu.1921boy je napisao/la: ↑16 nov 2025, 13:41Volio bi paralelni univerzum da vidim kako bi zavrsila utakmica da je bilo 11 na 11.Barbi svaka cast ako nas plasira na SP,al treba bit realan,on nije nikakav trener kako ga se ovde zeli predstavit.Naravno,na kraju se samo rezultat pika al daleko od nekog "strucnjaka" kako ga se opisuje.
Da je ostalo 11 vs 11, mi ono sinoc ne bi dobili.
Kockar uopste nije fudbalski trener, njega ovdje brane jos samo nekoliko krezubih pijacara i to samo zato jer je prije 35 godina odigrao par utakmica za kadete Veleza. Sinosnja postavka igre bez veznog reda je bila sramotna
Naravno da nam je crveni (opravdan) pomogao da pobjedimo onu ciganiju, koja vellica pampers đenerala.
- invincible1921
- Kontakt:
Dobili bi 101%..onakav pritisak i volja s kojom smo izasli u drugom morala bi rezultirati pobjedom1921boy je napisao/la: ↑16 nov 2025, 13:41Volio bi paralelni univerzum da vidim kako bi zavrsila utakmica da je bilo 11 na 11.Barbi svaka cast ako nas plasira na SP,al treba bit realan,on nije nikakav trener kako ga se ovde zeli predstavit.Naravno,na kraju se samo rezultat pika al daleko od nekog "strucnjaka" kako ga se opisuje.
=\_1921_/=
Ovdje mnogi trebaju traziti halal od Sergeja Barbareza. Nisam ni ja nesto posebno lud za njim, sigurno da nije neki Gvardiola, ali ovdje se stvarno pretjeruje, dovodi se u pitanje patriotizam i sl., ato veze s vezom nema.
Stvarno sam toliko sretan sto je posrao i popisao mnoge strucnjake ovdje.
Stvarno sam toliko sretan sto je posrao i popisao mnoge strucnjake ovdje.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kako je Barba svršio po licu ovoj nekolicini bosanskih mazluma. Uživanje je čitati njihov jad. Ovakvi degenerici će natezati za Austriju prekosutra kako bi zadovoljili svoj provincijski ego pomješan sa fudbalskim neznanjem mmmm 
- invincible1921
- Kontakt:
Ja i?Zra je napisao/la: ↑16 nov 2025, 13:26Znalci ko I ti ...invincible1921 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 12:56Ja se raspravljo s ljudima kad mi pocnu pricat o slovackoj, samo kazem de mi nabroj tri igraca. Uglavnom kazu Hamsik, VajsLjudi se oprostili ima godina i godina
Svakako Slovaci nas mlatnuli x2.
Glupa vam priča
![]()
Ti kao znas slovacke kvalitete?
=\_1921_/=
-
MostarskaKotlina
- Kontakt:
a šta drugo očekivati od kreza sa foruma koji u toku utakmice napišu 20ak postova , konstantno ima 15 god tjeraju svakoga i ovaj forum im predstavlja jedini osjećaj važnosti i prozor u svijet u njihovim mizernim životima.
Ljudi su preporodili reprezentaciju ovi majmuni se ponašaju kao da smo do sad igrali svako prvenstvo i ovo bi nam bilo prvo propušteno.
Ljudi su preporodili reprezentaciju ovi majmuni se ponašaju kao da smo do sad igrali svako prvenstvo i ovo bi nam bilo prvo propušteno.
Zadnja izmjena: MostarskaKotlina, dana/u 16 nov 2025, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Satraše se ovi moji iz Mostara da brane ovu trenersku neznalicu, objektivnost je potpuno nestala, bravo, bravo 
Ponavljam po stoti put, igračka legenda, kapiten, vođa, kao trener nivo Papeta, neznalica koja veze nema.
Ponavljam po stoti put, igračka legenda, kapiten, vođa, kao trener nivo Papeta, neznalica koja veze nema.
Sta je fazon sa Velezovcima sto ga brane ovoliko? Stvarno ne kontam. Jbt kad god bude nesto lose usute se, cim se dobra stvar uradi, prosipaju pojedini neku pamet.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hamsik i Weiss ...invincible1921 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 14:19Ja i?Zra je napisao/la: ↑16 nov 2025, 13:26Znalci ko I ti ...invincible1921 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 12:56
Ja se raspravljo s ljudima kad mi pocnu pricat o slovackoj, samo kazem de mi nabroj tri igraca. Uglavnom kazu Hamsik, VajsLjudi se oprostili ima godina i godina
Svakako Slovaci nas mlatnuli x2.
Glupa vam priča
![]()
Ti kao znas slovacke kvalitete?
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Branili bi svakoga ko želi da napravi sistem koji će tek za par godina dati rezultate. Ovo što je Sergej sa stručnim štabom uradio je san koji su uopšte nije trebao desiti jer smo ekipa u početku izgradnje. Samo balije su najveća stoka na svijetu koje je pola bezobrazno, a pola glupo ko ****. Sa ovom dječicom dovesti ekipu do majstorice za svjetsko prvenstvo ne može biti samo sreća
Nemoj tako o legendi.
Sad ce te napasti ovi tvoji, uz obaveznu homosexualnu napomenu kako ti je ko biva nekako svrsio po licu
Ja sam do juce smatro Barbareza neznalicom, al juce je pokazao da los izgled nase igre je radi mladi neuigrani i neiskusni igrace, ali i pored tog hendikepa juce smo odigrali dobru utakmicu. Gledao sam Rumunija Austrija utakmicu i rumuni su bili mnogo bolji..let3 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 14:03Rumuni su, pored gola, u prvom poluvremenu promasili jos 2,3 odlicne sanse. To jest Vasilj nas odrzao u zivotu.1921boy je napisao/la: ↑16 nov 2025, 13:41Volio bi paralelni univerzum da vidim kako bi zavrsila utakmica da je bilo 11 na 11.Barbi svaka cast ako nas plasira na SP,al treba bit realan,on nije nikakav trener kako ga se ovde zeli predstavit.Naravno,na kraju se samo rezultat pika al daleko od nekog "strucnjaka" kako ga se opisuje.
Kockar uopste nije fudbalski trener, njega ovdje brane jos samo nekoliko krezubih pijacara i to samo zato jer je prije 35 godina odigrao par utakmica za kadete Veleza. Sinosnja postavka igre bez veznog reda je bila sramotnamalo se normalizovao na poluvrremenu i napravio neke izmjene.
Naravno da nam je crveni (opravdan) pomogao da pobjedimo onu ciganiju, koja vellica pampers đenerala.
Rumuni jesu imali 3 sanse dobre i dali su iz te 3 sanse go. Al go koji smo primili i sansu kad je vasilj odbranio je dosla radi Malica koji nije ni bio planiran za prvih 11 al pickast potez Austrije da neposalje papir za Karica je neplanski natjetao barbu da stavi Malica koji nije odgovorio zadatku. Nijedan drugi igrace nije zakazo i svi su dali 100% svojih mogucnosti.
U prvom poluvremenu imali smo imi 3 dobre sanse koje nisu bile ko rumske al veoma dobre.
Bazdar sut glavim sa 7 m preko gola
Sut memica 10 cm pored stative
Sut tahirivica precka
Takodje u 7-8 minuti na ivici 16 terca je bio faul nad Esmirom sudija nista nije sudio. Iz one pozicije bi esmir mogo dat go ko sale
A Dzeko je potvrdio da se nikad nije radilo odkad je on u reprezentaci 17 godina kao sad sto se radi, i da se u duele ide 100% svaki put svaki igrac.
Dalije to radi barbe spahe hrgovica bajramovica to je nebitno normalna stvar je da selektor kupi kajmak kad je dobro al isto prima gelere kad nije
- Beduin
- Kontakt:
Ti si se njemu vec sageo, samo ti niko nije javio. Vazda se nadate padu ekipe, losij rezultsta selektora da bi ga se pljuvalo i tjeralo, a sad kao cekate da izbori SP. Pa tad i najveci degenerik, osim fanatica, ne bi imao sta mu spocitavati i kenjati ovdje.
Covjek je tako neiskusan odmah izborio baraz u najmanju ruku te ga 1 pobjeda vodi direkt na SP sa sasvim novom, mladom i neiskusnom ekipom. I to vama nije dovoljno da pohvalite rad i trud.
Samo odj3bite vise od foruma i pljuvanja i svi rahat. Kako vam ne dosadi vise bolan
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Threeplanetrees je napisao/la: ↑16 nov 2025, 15:01Branili bi svakoga ko želi da napravi sistem koji će tek za par godina dati rezultate. Ovo što je Sergej sa stručnim štabom uradio je san koji su uopšte nije trebao desiti jer smo ekipa u početku izgradnje. Samo balije su najveća stoka na svijetu koje je pola bezobrazno, a pola glupo ko ****. Sa ovom dječicom dovesti ekipu do majstorice za svjetsko prvenstvo ne može biti samo sreća
naprijed rejal
Pa i Bazdar je proradio odličnu priliku glavom, a Tahirovic pogodio prečku, ako tako rezonujes onda smo i mi trebali zabiti 2 u prvomlet3 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 14:03Rumuni su, pored gola, u prvom poluvremenu promasili jos 2,3 odlicne sanse. To jest Vasilj nas odrzao u zivotu.1921boy je napisao/la: ↑16 nov 2025, 13:41Volio bi paralelni univerzum da vidim kako bi zavrsila utakmica da je bilo 11 na 11.Barbi svaka cast ako nas plasira na SP,al treba bit realan,on nije nikakav trener kako ga se ovde zeli predstavit.Naravno,na kraju se samo rezultat pika al daleko od nekog "strucnjaka" kako ga se opisuje.
Kockar uopste nije fudbalski trener, njega ovdje brane jos samo nekoliko krezubih pijacara i to samo zato jer je prije 35 godina odigrao par utakmica za kadete Veleza. Sinosnja postavka igre bez veznog reda je bila sramotnamalo se normalizovao na poluvrremenu i napravio neke izmjene.
Top komentar!1921boy je napisao/la: ↑16 nov 2025, 13:41Volio bi paralelni univerzum da vidim kako bi zavrsila utakmica da je bilo 11 na 11.Barbi svaka cast ako nas plasira na SP,al treba bit realan,on nije nikakav trener kako ga se ovde zeli predstavit.Naravno,na kraju se samo rezultat pika al daleko od nekog "strucnjaka" kako ga se opisuje.
Crveni je odlučio tekmu.
Dao Bog da ti dodje u Velez i preuzme dugoročni projekat i vodi vas minimum 10 godina.Threeplanetrees je napisao/la: ↑16 nov 2025, 15:01Branili bi svakoga ko želi da napravi sistem koji će tek za par godina dati rezultate. Ovo što je Sergej sa stručnim štabom uradio je san koji su uopšte nije trebao desiti jer smo ekipa u početku izgradnje. Samo balije su najveća stoka na svijetu koje je pola bezobrazno, a pola glupo ko ****. Sa ovom dječicom dovesti ekipu do majstorice za svjetsko prvenstvo ne može biti samo sreća
To mu je trebao biti neki normalan put ali frajer je egomanijak i zeli odmah i zeli sve.
Kakvom dječicom o čemu pricas?
Koliko su minuta igrala dječica a koliko menadzerski igraci?
Kome vise prosipate suplju?
Sreca nas pogledala u obje utakmice sa Rumunima ko kaze drugacije pojma sa zivotom nema. Sinoc odlucio sut sa 20 metara i crveni karton.
Branite ga samo zato sto je Mostarac. Bio je i Kodro tu pa nije imao ni približnu podrsku 'raje iz Mostara' kao ova hablecina.
Od 560 minuta Alajbegovic je igrao cca 220 a Esmir cca 180.
Od toga velika minutaza protiv San Marina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nisu ga branili niti se oglašavali povodom ove izdaje sa BHFom. RA su uz BHF a kockar uz Vicu, sageo se on Vicku dobro.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: AdinTR, galia95, izdzezveubrazil i 115 gostiju.