Gdje nestadoše muda iz Beograda ortodox brothers.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Samo se nadam da neće krenuti taktičarska tekma s obje strane u formaciji 4-2-3-1, Austriju krasi taj presing i igraju blizu protivnika.Mocvara1991 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 13:40Ma all in od prve minute. Treba nam pobjeda,baciti se na glavu. Imat cemo atmosferu kao kuci. Imam bas dobar predosjecaj da je doslo konacno vrijeme da se i mi malo obradujemo,da nas malo i sreca pomazi. Bez obzira na sve lose oko repke, ovi momci to zasluzuju. Nemamo neki kvalitet,ali ginut cemo.
Hadzikadunic skoro 100%, realno nema ko drugiRollingPaper je napisao/la: ↑16 nov 2025, 14:19Ko bi mogao igrat umjesto Katica? Nema ni Barisica ni Radeljica
HadžikadunićRollingPaper je napisao/la: ↑16 nov 2025, 14:19Ko bi mogao igrat umjesto Katica? Nema ni Barisica ni Radeljica
Esmir je dva puta gadjao prvu stativu iz kornera i djelovalo mi je kao uigrana kombinacija da dzeko prebaci loptu na drugu stativu...ispalo je lose al hajd to i razumijemfeniksptica je napisao/la: ↑16 nov 2025, 14:19Al su nam centarsutevi iz prekida losi.
To ce nam trebat protiv Austrije
Imas u cetri sata na bht1
U ranijim utakmicama je bilo solidno po meni. Ali sinoc bas lose. Bitno je da to popravimo.feniksptica je napisao/la: ↑16 nov 2025, 14:19Al su nam centarsutevi iz prekida losi.
To ce nam trebat protiv Austrije
Bolje bez stopera ...Threeplanetrees je napisao/la: ↑16 nov 2025, 14:22HadžikadunićRollingPaper je napisao/la: ↑16 nov 2025, 14:19Ko bi mogao igrat umjesto Katica? Nema ni Barisica ni Radeljica