Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Ta pozicija kod gola Bajraktarevića veze nema s prvim poluvremenom, kad se igralo 11 na 11 i kad nam je mučno trebalo da neko, iko, prenese loptu.
Ma znate vi to sasvim dobro.
Ma znate vi to sasvim dobro.
-
bhfanatic14
- Kontakt:

Agencija je tu ! I jedini razlog zasto igra sve utakmice svi su zamjenjivi osim njega i dzeke. 10 losih 1 polovna utakmica ali je starter uvijek ! Karma samo polahko, KARMA ! IGRac sa vaginom, spor,bez tehnike, bacaju ga u duelima a on 1.90m...da dalje ne nabrajam. Sve se zna. Mrtva danska liga a on nam glavni haha polahko.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Čovječe popusti malo, uživaj u uspjehu jedne nam jedine. Zemlje u regionu Slovenija, Crna Gora, Srbija, vjerovatno i Sjeverna Makedonija su ostale i bez baraba, a mi imamo ovezbijeđen baraž i tek 90 minuta borbe u Beču.bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 18:33
Agencija je tu ! I jedini razlog zasto igra sve utakmice svi su zamjenjivi osim njega i dzeke. 10 losih 1 polovna utakmica ali je starter uvijek ! Karma samo polahko, KARMA ! IGRac sa vaginom, spor,bez tehnike, bacaju ga u duelima a on 1.90m...da dalje ne nabrajam. Sve se zna. Mrtva danska liga a on nam glavni haha polahko.
Imaš mržnju koja prelazi u jaku patologiju, pogotovo nakon velikog uspjeha naše reprezentacije sinoć.
Ako si i 1% fanatik Bosne i Hercegovine, prestao bih pisati bljivotine o našim igračima i stručnom štabu.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ja volim bh vise od barbareza i menadzerskih lopova i benjamina gnjide. Ali necu sutit i dopustit kriminal nikad pogotovo ne ovo sto se radi tabakovicu vec dugo ili drugima. Kao gazibegu kojem nema podrske jer nema svig covjeka u staffu i jos par drugi svjesno su otjerali dobre igrace bolje, jer nemaju snjima zarade menadzerskih da bi postavili svoje amatere.Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 18:39Čovječe popusti malo, uživaj u uspjehu jedne nam jedine. Zemlje u regionu Slovenija, Crna Gora, Srbija, vjerovatno i Sjeverna Makedonija su ostale i bez baraba, a mi imamo ovezbijeđen baraž i tek 90 minuta borbe u Beču.bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 18:33
Imaš mržnju koja prelazi u jaku patologiju, pogotovo nakon velikog uspjeha naše reprezentacije sinoć.
Ako si i 1% fanatik Bosne i Hercegovine, prestao bih pisati bljivotine o našim igračima i stručnom štabu.
![]()
Dzabe vama crtat hices svjetsko ko 2014 da gledas nas na tri utakmice svjetskog a sta posle ? Opet ide isto kao posle 2014,nista nije na bolje krenulo nego sve na gore. Tako i ovaj put. To kad shvatite kada se borimo protiv lopova i kancera onda cemo ici redovno na svjetsko kao hrvati. Zapamti. Ovako ako su tebi bitnije 3 utakmice sp onda dobro. Napredka nema. Svako dobro.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
19vendetta87
- Kontakt:
Eto prije je bilo sve med i mlijeko. De ne se.ri vise i ti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sutra da smjene sve nabrojane doci ce isti ako ne i gori.
Sve ce to tako biti dok se god politika u zemlji ne promjeni. Nakon toga ce i sve druge strane procepit, a to realno nece se nikada desiti. Jedini neka velesila da odluci eh onda bi se nesto i promjenilo, no i to nece se desiti jer im godimo ovakvi kakvi jesmo.
Zato daj te 3 utakmice da makar nesto narod obraduje, i tamo bi gledali guranje nekih pojedinaca ne bi li se utalili u neki klub al makar ce narod se necemu veselit i pored brazila spominjat i kanadu itd
Sve ce to tako biti dok se god politika u zemlji ne promjeni. Nakon toga ce i sve druge strane procepit, a to realno nece se nikada desiti. Jedini neka velesila da odluci eh onda bi se nesto i promjenilo, no i to nece se desiti jer im godimo ovakvi kakvi jesmo.
Zato daj te 3 utakmice da makar nesto narod obraduje, i tamo bi gledali guranje nekih pojedinaca ne bi li se utalili u neki klub al makar ce narod se necemu veselit i pored brazila spominjat i kanadu itd
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Tebe nije niko nista pito ! Nebitan si keru. Miran budi. Ne petljaj se botino gdje ti nije mjesto.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sto opet moras psovati. Ti si prvi zvao Sergeja u repku, bio ti je legenda i on i bajramovic i miske. Sa njim igramo kao Argentina i Brazil.bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:16Tebe nije niko nista pito ! Nebitan si keru. Miran budi. Ne petljaj se botino gdje ti nije mjesto.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ovo nisu nikakve psovke ne budi smjesan friend from America. Botino psovka ? Onda si mehak amerikanac tamo pistoljima hodate po danu a ovdje kukas. Ej emerika ej. Cvecke misimovic legenda bh fudbala . Kakvo je tamo stanje NBA ? NHL ? Ko vodi...soko je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:24Sto opet moras psovati. Ti si prvi zvao Sergeja u repku, bio ti je legenda i on i bajramovic i miske. Sa njim igramo kao Argentina i Brazil.bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:16Tebe nije niko nista pito ! Nebitan si keru. Miran budi. Ne petljaj se botino gdje ti nije mjesto.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
signalidunapark
- Kontakt:
Prestanite odgovarat ovom mongoloidnom majmunu.
Momak je drvo, u prvom poluvremenu nije imao dva dodavanja
Jesil zvao Barbu da bude selektor? Jes pisao da cemo igrati sa Barbom kao Argentina? Jesi. Pusti pricebhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:37Ovo nisu nikakve psovke ne budi smjesan friend from America. Botino psovka ? Onda si mehak amerikanac tamo pistoljima hodate po danu a ovdje kukas. Ej emerika ej. Cvecke misimovic legenda bh fudbala . Kakvo je tamo stanje NBA ? NHL ? Ko vodi...soko je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:24Sto opet moras psovati. Ti si prvi zvao Sergeja u repku, bio ti je legenda i on i bajramovic i miske. Sa njim igramo kao Argentina i Brazil.bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:16
Tebe nije niko nista pito ! Nebitan si keru. Miran budi. Ne petljaj se botino gdje ti nije mjesto.
Jes vidio sta moj mali Amer uradi rumunima? Ima tu jos Jakupovic, Rizvanovic i bruka mladje raje sto tek dolaze.
A nemam pistolj, samo bobcat i m16, to je vise za hobi.
Odlicna utakmica sinoc. Napreduje iz utakmice u utakmicu. Kljucni igrac jako dobrih kvalifikacija.
- PasodelMar
- Kontakt:
Mi imamo bolje igrače od njega za defanzivne zadatke, a isto tako i na osmici, a on se forsira evo skoro dvije godine na veoma degutantan način. Od njega nema dovoljno impacta ni na sestici, ni na osmici. Tahirovic zaslužuje poziv i treba ulaziti sa klupe, međutim ovu ulogu koju on uživa pod Barbom od samog početka ove priče, to je barem meni nezapamćeno.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jel se trebam bojat m16 ?? Kad dodjem u texas gdje ono. Znaci hinjski americki iza ledja sa m16 pa ja,ocekivano. Slabo ovo kod tebe nisam zadovoljan tolika amerika sve nasi zasad samo Esmira si donjeo. Ocekujem vise igraca da malo skauting podignes. Jedan je malo, hajd to cemo ispratit jakupa i rizvu da vidimo imal tu sta. Cuvaj sesoko je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:49Jesil zvao Barbu da bude selektor? Jes pisao da cemo igrati sa Barbom kao Argentina? Jesi. Pusti pricebhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:37Ovo nisu nikakve psovke ne budi smjesan friend from America. Botino psovka ? Onda si mehak amerikanac tamo pistoljima hodate po danu a ovdje kukas. Ej emerika ej. Cvecke misimovic legenda bh fudbala . Kakvo je tamo stanje NBA ? NHL ? Ko vodi...
Jes vidio sta moj mali Amer uradi rumunima? Ima tu jos Jakupovic, Rizvanovic i bruka mladje raje sto tek dolaze.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Jedini igrač koji je odigrao svih 17 utakmica otkad je Barbarez selektor.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jel se vi sprdate da neznate zasto se toliko forsira? Ok sto me mrzite ili psujete ali objasnio sam jer poznajem dosta ljudi i igraca i svega iz profi fudbala..menadzer benjamina je SIN sergeja barbareza!!! Plus mu otac jaran najbolji sa 2 covjeka iz saveza. Zato ovom malom cu zelit uvijek najgore abd.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 nov 2025, 20:09Jedini igrač koji je odigrao svih 17 utakmica otkad je Barbarez selektor.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nemoj mjenjati temu. Sta bi sa legendom koju si zvao i sto neigramo kao argentina?bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 20:08Jel se trebam bojat m16 ?? Kad dodjem u texas gdje ono. Znaci hinjski americki iza ledja sa m16 pa ja,ocekivano. Slabo ovo kod tebe nisam zadovoljan tolika amerika sve nasi zasad samo Esmira si donjeo. Ocekujem vise igraca da malo skauting podignes. Jedan je malo, hajd to cemo ispratit jakupa i rizvu da vidimo imal tu sta. Cuvaj sesoko je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:49Jesil zvao Barbu da bude selektor? Jes pisao da cemo igrati sa Barbom kao Argentina? Jesi. Pusti pricebhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:37
Ovo nisu nikakve psovke ne budi smjesan friend from America. Botino psovka ? Onda si mehak amerikanac tamo pistoljima hodate po danu a ovdje kukas. Ej emerika ej. Cvecke misimovic legenda bh fudbala . Kakvo je tamo stanje NBA ? NHL ? Ko vodi...
Znaci, Nenad Bjelica je sin Sergeja Barbareza? Jer na netu kao menadžer Tahirovica samo Bjelica se navodi. Il je to samo paravan...bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 20:11Jel se vi sprdate da neznate zasto se toliko forsira? Ok sto me mrzite ili psujete ali objasnio sam jer poznajem dosta ljudi i igraca i svega iz profi fudbala..menadzer benjamina je SIN sergeja barbareza!!! Plus mu otac jaran najbolji sa 2 covjeka iz saveza. Zato ovom malom cu zelit uvijek najgore abd.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 nov 2025, 20:09Jedini igrač koji je odigrao svih 17 utakmica otkad je Barbarez selektor.
Tahirovica ne mirisem. Jesam pisao da ga treba istrpiti jer valjda njegovo vrijeme tek dolazi. Al ne pod svaku cijenu da igra svaku tekmu 90 min i da uprkos ocitom bude nezamijenljiv ....
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 16 nov 2025, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.