Bolesnik.
Edit: evo i 16-ti. Lik ce uvaliti do kraja karijere u reprezentaciji jedno 150 golova, ako nastavi ovako.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ide i drugi
Tacno se igraju sa njima. A Norvezane ocekujem sa ovom igrom makar u sesnaestini finala. Brutalna ekipa.
Da,da.Bas su dobri.
Ja mislim da bi italija uzrls danas da bi imali za sta igrati
Pa nemaju ni Norvezani za sta igrati, pa ih razvalise. Ovu Norvesku bi ova Italija od 10 utakmica uzela mozda 2 puta, trebalo im ili ne.DjaniTarik je napisao/la: ↑16 nov 2025, 22:34Ja mislim da bi italija uzrls danas da bi imali za sta igrati
Zasto blatiti Gatusa, prije ove tekme imao je covjek 5 od 5. To sto je Italija godinama u kanalu nije im on kriv. Meni ga bas drago vidjeti na klupi
DamirT je napisao/la: ↑16 nov 2025, 22:37Pa nemaju ni Norvezani za sta igrati, pa ih razvalise. Ovu Norvesku bi ova Italija od 10 utakmica uzela mozda 2 puta, trebalo im ili ne.DjaniTarik je napisao/la: ↑16 nov 2025, 22:34Ja mislim da bi italija uzrls danas da bi imali za sta igrati
Kad pomislimo da je nas savez uzas, sjetimo se da su talijani doveli svog edisa mulalica, i da godinama imaju pogresan pristup u razvoju talenata (i pruzanju sanse uopste u ligi), koji mozda nisu u rangu tottia i del piera, ali sigurno nisu losiji od onih koje izbacuje jedna hrvatskaakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 22:39Rino je prevara, sreca njegova pa dosad nije naletio na jace protivnike
ali kako su Norvezani odigrali kvale, sta je ovo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.