Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Seo ako danas ne upiše minute, možemo zaboraviti na to da će kod nas igrati i 10-15 min. Želje su jedno, a mogućnosti drugo.
izgleda na okupljanje dolazi bez minuta.
kako ce Ss postupit s njim vidjet cemo. znam da bi on 90 min igro kakva je glava
kako ce Ss postupit s njim vidjet cemo. znam da bi on 90 min igro kakva je glava
Kolašinca u vatru protiv Austrije obavezno od prve, ciganiju možemo pregazit i bez njeg na BP
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ima li kakih vijesti o Seji?
Niko da upita na pressu danas?
Zaboravili jednog od najvaznijih.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne vidim razlog da dan pred utakmicu Rumunima otkriva da li ce igrati jedan od najvažnijih nasih igraca.FerdinandF je napisao/la: ↑14 nov 2025, 20:55Ima li kakih vijesti o Seji?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
FerdinandF
- Kontakt:
Nisam to ni očekivao vec da barem kazu kako se osjeća covjek, u kakvom je stanju, a ne hice li ili nece igrati.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 nov 2025, 20:59Ne vidim razlog da dan pred utakmicu Rumunima otkriva da li ce igrati jedan od najvažnijih nasih igraca.FerdinandF je napisao/la: ↑14 nov 2025, 20:55Ima li kakih vijesti o Seji?
A sta onaj novinarcic upita... Hocemo li napasti?
Kakve idiote od novinara imamo alaše.
Kad bi nekako mogao do utorka da se oporavi...
Vidi se na njemu da je imao želju da igra i danas.
Mislim da će u Beču igrati na svoju odgovornost.
Mislim da će u Beču igrati na svoju odgovornost.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Bilo bi super samo je upitno koliko je spreman. Ali obzirom koliko Barba voli Mujakica, siguran sam da će Mujakic početi, a Kolašinac možda udje u drugom poluvremenu ako budemo u zaostatku pa kud puklo da puklo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ide momciluk u utorak na svoju odgovornost

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
General505
- Kontakt:
Svi nesto pisu i primjecuju, u sitnice ali niko da primjeti kako Seo sinoc sprinta na max kod proslave golaaa mislio sam uleti klizeci Bajraktaru
Moze on pola sata bar bez problema
Moze on pola sata bar bez problema
Ne bih ja rizikovao sa njim. Ljudi su stoka i je..be im se za tebe. I ciljali bi ga namjerno. Kolasinac je u najboljim godinama i moze jos mnogo toga ponuditi. A samo jedan start je dovoljan da se vrati na pocetak.
Sjetite se sta Francuzi uradise zdravom Mujdži.
Sjetite se sta Francuzi uradise zdravom Mujdži.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kao sto sam najavio prije par mjeseci nista od kolasinca za ove tekme, jer jedno je struka prpfesionalac a jedno internet navijaci koji neznaju sinoc dal smo igrali sa nike loptom il adidas. Hvala sto si doso ovo je prava ljudina i patriota ne ko srbin dzeko. Momak juce cijelu tekmu stoji ispred klupe i daje savjete i daje aplauz i motivise momke pravi kapiten. Abd uskoro da budes skroz spreman i da nikad vise se ne povrijedis. Kolasinac - tabakovic- demirovic to su vodje !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Potajno sam se nadao povratku veceras 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ja SE iskreno nadam da ce samo trenirati do zime pa zaigrati tek nakon priprema. Rizik ga je gurati.
**** ti majku vlasku,eno sad i Dzeko Srbin,koje si ti **** ljudsko,da mi te je vidjet da ti isamaram majku ti **** vlaskubhfanatic14 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:44Kao sto sam najavio prije par mjeseci nista od kolasinca za ove tekme, jer jedno je struka prpfesionalac a jedno internet navijaci koji neznaju sinoc dal smo igrali sa nike loptom il adidas. Hvala sto si doso ovo je prava ljudina i patriota ne ko srbin dzeko. Momak juce cijelu tekmu stoji ispred klupe i daje savjete i daje aplauz i motivise momke pravi kapiten. Abd uskoro da budes skroz spreman i da nikad vise se ne povrijedis. Kolasinac - tabakovic- demirovic to su vodje !
-
Edincapitano
- Kontakt:
Cudno da jos nije ni minute odigrao za Atalantu poslje povrede? A trenira normalno evo preko mjesec dana vec.
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.