Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
Bosanski Franck Ribery 
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
E cuj ribery 
Podsjeca na grealisha
-
Coolpanda24
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Bas tako, podsjecaju me na Arda Gulera i Kenan Yldiz. Slicna igraca skroz, i Kerim a i Esmir. Naravno ova dva turcina su za sada puno boljih ali slicni igraci skroz. Esmir slicno igra kao Arda, a Kerim isto igra kao Kenan.
Sutra ulazi u istoriju reprezentacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma Kerim je precrtani Kvaratshkelia i niko drugi. Identican stil igre, identicni pokreti, gradja tijela, kao da su blizanci. Esmir pokusavam razmislit na kog me podsjeca, ima slicnosti s Tadicem, ali nije bas isti kao Kerim i Kvaratshkelia. Jer realno Esmir nije nesto brz al ima tehniku i sut, slicno kao Tadic.Edincapitano je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:46Bas tako, podsjecaju me na Arda Gulera i Kenan Yldiz. Slicna igraca skroz, i Kerim a i Esmir. Naravno ova dva turcina su za sada puno boljih ali slicni igraci skroz. Esmir slicno igra kao Arda, a Kerim isto igra kao Kenan.![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
Esmir = Amad Diallodedo26 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 02:23Ma Kerim je precrtani Kvaratshkelia i niko drugi. Identican stil igre, identicni pokreti, gradja tijela, kao da su blizanci. Esmir pokusavam razmislit na kog me podsjeca, ima slicnosti s Tadicem, ali nije bas isti kao Kerim i Kvaratshkelia. Jer realno Esmir nije nesto brz al ima tehniku i sut, slicno kao Tadic.Edincapitano je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:46Bas tako, podsjecaju me na Arda Gulera i Kenan Yldiz. Slicna igraca skroz, i Kerim a i Esmir. Naravno ova dva turcina su za sada puno boljih ali slicni igraci skroz. Esmir slicno igra kao Arda, a Kerim isto igra kao Kenan.![]()
Don't believe the hype.
I to sam krenuo reci ali reko pitam se kolko ljudi zna njega ovdje a jos vise podsjeca na Diallaakisarajevo92 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 03:53Esmir = Amad Diallodedo26 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 02:23Ma Kerim je precrtani Kvaratshkelia i niko drugi. Identican stil igre, identicni pokreti, gradja tijela, kao da su blizanci. Esmir pokusavam razmislit na kog me podsjeca, ima slicnosti s Tadicem, ali nije bas isti kao Kerim i Kvaratshkelia. Jer realno Esmir nije nesto brz al ima tehniku i sut, slicno kao Tadic.Edincapitano je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:46
Bas tako, podsjecaju me na Arda Gulera i Kenan Yldiz. Slicna igraca skroz, i Kerim a i Esmir. Naravno ova dva turcina su za sada puno boljih ali slicni igraci skroz. Esmir slicno igra kao Arda, a Kerim isto igra kao Kenan.![]()
Ideš ti u City kroz dvije sezone.
Esmir moze podsjecati na Lorezno Insignea ili Giovinca, oba su velemajstori
- QUARTERBACK
- Kontakt:
smarate s usporedbama isti messi onaj ovaj, bespotrebno totalno pustite momka da gradi svoje ime nece biti nista bolji igrac ako mu svaki dan nadjete nekog novog igraca za poredjenje.. ako vam je vrhunac analize da kazete joj ovo je bosanski messi zadrzite to misljenje za sebe
-
zeljovac21
- Kontakt:
Mene vise podsjeca na kvaratskheliu. Spustene stucne jak na lopti, sut
Slazem se
Mada kako je odigrao protiv Rumunije pokazao je ozbiljan potencijal da razvije i puno bolji work rate i moc ponavljanja od njih dvojice, koji su vise nekako ostali igraci poteza nego moderna krila koja stalno cirkulisu.
Imam osjecaj da prisustvo Perisica u PSV-u kao random okolnost je veliki dobitak za Esmirovu karijeru.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Hajde mali večeras u isti saf sa najvećim Vedom Ibiševićem.

Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, CAGarfia, dzemil, FerdinandF, Jegres, Mocvara1991, N3R3D, signalidunapark, tuitamo, voltron30 i 144 gosta.