Dabogda ih ne prodaolegendarnadruga je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:26Moja karta moja cijena . 8 karata smo kupili 4 jarana ne mogu dvije smo već prodali po ovoj cijeni još dvije imamo ko hoće a hoće narod nek izvoli
BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
BašČelik!
Inace, ovi koji traze stotine eura za karte, nadajmo se svi ovako džematile da će im za lijeka zatrebati.
nadam se da ćeš zarađeno potrošiti u apotecilegendarnadruga je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:26Moja karta moja cijena . 8 karata smo kupili 4 jarana ne mogu dvije smo već prodali po ovoj cijeni još dvije imamo ko hoće a hoće narod nek izvoli
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma ako cemo posteno malo ko od nas je očekivao da će se ovako ovo odviti. Da cemo imati šanse za direktan plasman. Tako da odlično je ovo
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne ide mi u glavu da vlastiti narod pljackas na takav nacin...hoce frajer da lizing otplati preko karte.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dobro je, neko je ovo napisao umjesto mene. Sramota sta lik radi...coelho41 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 16:08nadam se da ćeš zarađeno potrošiti u apotecilegendarnadruga je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:26Moja karta moja cijena . 8 karata smo kupili 4 jarana ne mogu dvije smo već prodali po ovoj cijeni još dvije imamo ko hoće a hoće narod nek izvoli
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mnogi smo ohladili od reprezentacije, ali sutra odigrati najbolju utakmicu i plasirati se na Svjetsko prvenstvo.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Boze sacuvaj kakve zelje. Kao da je covjek opljackao nekoga… Ok, nisam ni ja za ovakvo dizanje cijene, ali nekome zeljeti bolest zbog toga je stvarno nevjerovatno. Nije sutra upitanju zivot i smrt pa da se karta mora kupiti.coelho41 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 16:08nadam se da ćeš zarađeno potrošiti u apotecilegendarnadruga je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:26Moja karta moja cijena . 8 karata smo kupili 4 jarana ne mogu dvije smo već prodali po ovoj cijeni još dvije imamo ko hoće a hoće narod nek izvoli
Arnautovic.Ovo mi je najvaznija utakmica u karijeri.Barba sta čekaš.Stipat udarat čupat samo mu zivac izvadit i eto nas 11 protiv 10.Sutra se ne biraju sredstva.U pitanju je Svjetsko prvenstvo.Posten i jeb.. isto ti ga dodje.
- Principatus
- Kontakt:
Rumunija je porazila Austriju. Mozemo i mi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sve mi mirise na neki nas zicer i onda kazna ..
Ne daj Boze
Ne daj Boze
Tvoja karta tvoja cijena..koji moron moraš biti da tako razmišljaš..ok...dignuti malo,uzeti koji euro...ali brate da otplatiš kredit od par karti..ne ide...volio bih da ih niko ne uzme pa da dhupe obrišeš sa njima..mady znam da će neki levat opet to uzeti....
Mogu se u apoteci kupiti i psiholeptici, vidiš da frajer ima neku psihozu čim hoće da ovoliko odere svoje za pare, opušteno.Sindikat12 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 16:14Boze sacuvaj kakve zelje. Kao da je covjek opljackao nekoga… Ok, nisam ni ja za ovakvo dizanje cijene, ali nekome zeljeti bolest zbog toga je stvarno nevjerovatno. Nije sutra upitanju zivot i smrt pa da se karta mora kupiti.coelho41 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 16:08nadam se da ćeš zarađeno potrošiti u apotecilegendarnadruga je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:26
Moja karta moja cijena . 8 karata smo kupili 4 jarana ne mogu dvije smo već prodali po ovoj cijeni još dvije imamo ko hoće a hoće narod nek izvoli
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 17 nov 2025, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da nam se ne desi ono kao jucer Madjarima. Radije bi da nas nabiju 4-0 odmah, nego da u zadnjem napadu primimo gol.Hrammm1921 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 16:15Sve mi mirise na neki nas zicer i onda kazna ..
Ne daj Boze
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma Alabu ne recunam jer je van forme skroz , Sabitzer ofanzivno najopasniji sjecam se protiv Rumunije kuci kad su igrali 80 posto sansi sto su imali preko njega islo , Laimer ne igra dzaba u Bajernu prvu postavu , a ovo ostalo je nas nivo , mozda im je Arnautovic najlosiji ,u zadnje vrijeme vise bio ozlijedjen nego sto je igrao.coelho41 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:54Ne računajući Alabu, koji je stalno povrijeđen i nije dovoljno konstantan, Sabitzer i Laimer su zapravo jedina dva igrača Austrije koji su vidno kvalitetniji od svakog našeg, a najžalosnije je što je nama upravo sredina najtanja, tamo gdje su oni najjači, što se vidjelo u Zenici kada su nam obojica strpali po golčić, na svim ostalim pozicijama, počevši od golmana u odbrani i u napadu im možemo parirati, a negdje smo i jači, ovaj put čini mi se na krilima posebno.
Meni je najveca enigma kakav ce sastav i kasnije izmjene biti u ofanzivnoj liniji. Definitivno najbolja kombinacija bi bila sa Dzekom i Tabakovicem u vrhu (iako su slican tip, mislim da je to bolje od bilo kakva kombinacije koja ukljucuje Bazdara).
Dzeko vjerovatno pocinje jer ne mogu vjerovati da ce odlucujucu utakmicu u reprezentativnom dresu (njegova vjerovatno najvaznija utakmica u reprezentaciji od Litvanije, a takvih vise puno nece biti) zapoceti sa klupe. Tabakovic nije igrao previse u Zenici, vjerovatno moze izgurati 90 min u Becu. Mislim da ce sredinom drugog poluvremena (oko 60-te min) zamijeniti Edina sa Samedom i to je to. Dakle, mislim da cemo kompletan mec igrati sa dva napadaca.
Sto se tice krilnih pozicija, Kerim vjerovatno moze cijelu utakmicu izgurati, dok za Esmira nisam bas siguran. Rijetko je u zadnje vrijeme uopste igrao 90 min (u PSV-u vecinom 15ak min po mecu), a pogotovo 2x po 90 min u tri dana. Idealno bi bilo da moze kompletan mec biti tu, jer time imamo veliki ofanzivni potencijal zajedno sa Kerimom, Harisom i Edinom.
Sto se tice veznog reda i odbrane, mislim da se tu nece previse osjetiti umor jer realno sada imamo neku kakvu takvu sirinu sa dosta igraca slicnog kvaliteta (posebno u veznom redu), tako da mislim da tu nece biti problema. Kljucno je da vezni red ima snagu, svjezinu te bih volio vidjeti prakticno novi vezni red tipa Gigovic - Hadziahmetovic - Sunjic kako bi se bolje odupirali napadima Austrije u njihovim samim pocecima. Malo zabrinjava situacija sa stoperima, jedini pravi stoperi su Hadzija i Tarik, nadamo se da nece biti kakvih povreda tu.
Dzeko vjerovatno pocinje jer ne mogu vjerovati da ce odlucujucu utakmicu u reprezentativnom dresu (njegova vjerovatno najvaznija utakmica u reprezentaciji od Litvanije, a takvih vise puno nece biti) zapoceti sa klupe. Tabakovic nije igrao previse u Zenici, vjerovatno moze izgurati 90 min u Becu. Mislim da ce sredinom drugog poluvremena (oko 60-te min) zamijeniti Edina sa Samedom i to je to. Dakle, mislim da cemo kompletan mec igrati sa dva napadaca.
Sto se tice krilnih pozicija, Kerim vjerovatno moze cijelu utakmicu izgurati, dok za Esmira nisam bas siguran. Rijetko je u zadnje vrijeme uopste igrao 90 min (u PSV-u vecinom 15ak min po mecu), a pogotovo 2x po 90 min u tri dana. Idealno bi bilo da moze kompletan mec biti tu, jer time imamo veliki ofanzivni potencijal zajedno sa Kerimom, Harisom i Edinom.
Sto se tice veznog reda i odbrane, mislim da se tu nece previse osjetiti umor jer realno sada imamo neku kakvu takvu sirinu sa dosta igraca slicnog kvaliteta (posebno u veznom redu), tako da mislim da tu nece biti problema. Kljucno je da vezni red ima snagu, svjezinu te bih volio vidjeti prakticno novi vezni red tipa Gigovic - Hadziahmetovic - Sunjic kako bi se bolje odupirali napadima Austrije u njihovim samim pocecima. Malo zabrinjava situacija sa stoperima, jedini pravi stoperi su Hadzija i Tarik, nadamo se da nece biti kakvih povreda tu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
jedini let koji je poletio sa aerodroma ovaj sa reprezentacijom, preuzeli rizik jer se mora, sve ostale i dalje pomjeraju, neki i otkazani
Don't believe the hype.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima li gdje okupljanje naših sutra uoči tekme i koja linija vozi ono do stadiona neko je postavljao??
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Jesi jeftin svaka ti cast.
- PasodelMar
- Kontakt:
Ovu utakmicilu neće odlučiti ni Dzeko, ni golman ni odbrana, nego naša sredina i toga se najviše pribojavam.
Budemo li krenuli naprijed i ostavili propuh na sredini - piši gol za Austriju. Ljudi imaju jednu od najboljih tranzicija lopte iz odbrane u napad. Budemo li gubili duel igru i posjed lopte na sredini terena - piši gol za Austriju. Ako Austrija povede, moramo se otvoriti - piši poraz. To je ono standardno što očekujem od ove utakmice, a potajno se nadam nekom iznenađenju i da ćemo na sredini zbiti redove i odigrati najbolju moguću utakmicu. Apsolutno svi moraju biti na nivou i ponuditi najbolju verziju sebe.
Jedina, apsolutno jedina prilika leži u nekom borbenom, jakom veznom redu koji će držati egal do neke 65te minute, a onda bi pored Tabakovica ubacio i Edina, a tada je sve moguće!
Ili 4-5-1 ili 4-2-3-1, uglavnom sa Hadziahmetovicem i Sunjicem zajedno kao dva zadnja vezna, ispred Alajbegovic-Gigovic-Bajraktarevic.
Budemo li krenuli naprijed i ostavili propuh na sredini - piši gol za Austriju. Ljudi imaju jednu od najboljih tranzicija lopte iz odbrane u napad. Budemo li gubili duel igru i posjed lopte na sredini terena - piši gol za Austriju. Ako Austrija povede, moramo se otvoriti - piši poraz. To je ono standardno što očekujem od ove utakmice, a potajno se nadam nekom iznenađenju i da ćemo na sredini zbiti redove i odigrati najbolju moguću utakmicu. Apsolutno svi moraju biti na nivou i ponuditi najbolju verziju sebe.
Jedina, apsolutno jedina prilika leži u nekom borbenom, jakom veznom redu koji će držati egal do neke 65te minute, a onda bi pored Tabakovica ubacio i Edina, a tada je sve moguće!
Ili 4-5-1 ili 4-2-3-1, uglavnom sa Hadziahmetovicem i Sunjicem zajedno kao dva zadnja vezna, ispred Alajbegovic-Gigovic-Bajraktarevic.
Trenutno korisnika/ca: boatenkk, inzomni, RaymondRed, VolimBiH96 i 76 gostiju.