Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

marlostanf1eld
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la marlostanf1eld » 17 nov 2025, 12:56

Evo dzukela se javlja na ostalim temama a izbjegava ovu :plac:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 nov 2025, 13:05

O kakvoj stoki i ne sorti se radi kada pricamo o ovim zivotinjama iz sela pokraj mostara, dovoljno govori da svoga covjeka nazivaju izrodom koji je na strani istine i pravde a ne kriminala. Fuj kakva pascad, ne cudi sto ih zrinski kulturno guzi 20 godina, ipak su gradjani uvijek bili korak ispred seljaka. "Bosanci" koji nazivaju zeljine i sarajeva igrace ustasama kad tamo gostuju. :puke: fuj kakvo je to kokosje mjesto. Sve je jasno zasto ultrasa ima 500 u kopu a ovih 50 mozda. Karakter kera sergeja idealno pase uz tu malu selendru .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 nov 2025, 13:17

Barbarez o Bajraktareviću:

🗣️ “Koliko je on svjestan da je dobar to je nenormalno. To je mene iritiralo. To nije arogancija. On toliko vjeruje u sebe i zna, i on to pokaže na terenu. Vidjeli ste kol'ko su respekta protivnici imali protiv njega. Ta igra jedan na jedan, ulazak na bolju nogu – fenomenalno”.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 17 nov 2025, 13:43

bhfanatic14 je napisao/la:
17 nov 2025, 13:05
ato i jesmo izgledali poput San Marina na terenu, jer zovemo menadzerske pacijente a ne igrace koje mogu pomoc begovic , Vrancic, prcic, prevljak, demirovic , burnic, hadzikadunic, itd ...to su momci koji mogu pomoc i odvesti nas na velika takmicenja . Ali nemaju menadzersku pozadinu i ne vole kafane i kolace. Niko iz amaterskog saveza ne radi svoj poso profesionalno, Bh ima dobrih igraca kolko hoces ali treba ih gledat , pratit, pozvat a to je vec previse posla.
Burnic jos jedan dokaz da je istina da je ovo menadzerska repka bez igre i pravila. Hercegovacka mafija koji su tu radi sebe da se pare razdjele. Jer nigdje drugo nemogu radit nit ce radit nit su radili.

Sarsfield
Kontakt:

Post Postao/la Sarsfield » 17 nov 2025, 14:23

Ne posustaju, jebote. Kakva trka, bice napeto u fotofinsu. :bow:
Bhf i Neutral :tokralju:

Jegres
Kontakt:

Post Postao/la Jegres » 17 nov 2025, 14:23

Hej, 1 pobjeda i ides na svjetsko, nerealno.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 17 nov 2025, 14:33

bhsport je napisao/la:
17 nov 2025, 09:22
s4mke je napisao/la:
17 nov 2025, 08:45
E ako su slavili baraz za bolje i nisu, nadam se da nije istina.
Naravno da su slavili pa i Sergej i Spaha su se opijali u toj istoj Bosni, sada samo prenos znanja rade.
Zato i jeste problem sto trijezni igraci iz generacije za SP nemaju pristup savezu Begović, Lulica, Medunjanic, Zukanovic, Vedo, Salihović, prije njih Hasan nego ove kabadahije.
Pa Salihovica u Stutgartu vikendom iznosili po nasim kafanama koliko se naroka.
I da dodam jos po cemu su ti igraci zasluzili pristup savezu? Evo Vedo prvi poceo da radi kao pomocnik i sad nema posla, znaci tanko je to. Bio bi popljuvan ovdje kao i ostali.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 17 nov 2025, 16:58

Ja ću sva go.vna koja sam posrao pojesti po Barbi, pa makar nas odveo na SP u stilu pobjede Celtica protiv Barcelone.

Po meni je napravljen ogroman uspjeh u ovim kvalama već sada. Vidjeti gdje smo bili prije 2 godine i gdje smo sada. Vidjeti ko igra tada, a ko sada. Ali kako raste ova omladina, tako mora i on taktički kao trener. Ne smije se ponoviti ova postavka sa Burnićem i Tahirom u sredini. To je odron svih odrona.

Sve će biti nebitno ako bi uradio nemoguće, 3% su nam davali prije početka kvalifikacija za prvim mjestom. 15% za baraž. Možda nekim nelogičnim potezima je došao do cilja. To je jedino bitno.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 17 nov 2025, 17:34

CAGarfia je napisao/la:
17 nov 2025, 16:58
Ja ću sva go.vna koja sam posrao pojesti po Barbi, pa makar nas odveo na SP u stilu pobjede Celtica protiv Barcelone.

Po meni je napravljen ogroman uspjeh u ovim kvalama već sada. Vidjeti gdje smo bili prije 2 godine i gdje smo sada. Vidjeti ko igra tada, a ko sada. Ali kako raste ova omladina, tako mora i on taktički kao trener. Ne smije se ponoviti ova postavka sa Burnićem i Tahirom u sredini. To je odron svih odrona.

Sve će biti nebitno ako bi uradio nemoguće, 3% su nam davali prije početka kvalifikacija za prvim mjestom. 15% za baraž. Možda nekim nelogičnim potezima je došao do cilja. To je jedino bitno.
Mi pretjerano napadamo Barbareza. Javna je tajna da se on ne pita već ljudi oko njega. U prvom redu Spaha i Džeko pa pomalo i Zlatan Bajramović.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 nov 2025, 17:38

soko je napisao/la:
17 nov 2025, 14:33
bhsport je napisao/la:
s4mke je napisao/la:
17 nov 2025, 08:45
E ako su slavili baraz za bolje i nisu, nadam se da nije istina.
Naravno da su slavili pa i Sergej i Spaha su se opijali u toj istoj Bosni, sada samo prenos znanja rade.
Zato i jeste problem sto trijezni igraci iz generacije za SP nemaju pristup savezu Begović, Lulica, Medunjanic, Zukanovic, Vedo, Salihović, prije njih Hasan nego ove kabadahije.
I da dodam jos po cemu su ti igraci zasluzili pristup savezu? Evo Vedo prvi poceo da radi kao pomocnik i sad nema posla, znaci tanko je to. Bio bi popljuvan ovdje kao i ostali.
Vedo radi, Lulic radi, za Hasana ti ne moram ni govoriti.
Ako ti moram objasnjavati zasto ovi a ne ovi koji nista radili nisu, ne mogu fakat.
Dobro je, kako smo i zasluzili.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 nov 2025, 18:00

husrefbeg je napisao/la:
17 nov 2025, 17:34
CAGarfia je napisao/la:
17 nov 2025, 16:58

Mi pretjerano napadamo Barbareza. Javna je tajna da se on ne pita već ljudi oko njega. U prvom redu Spaha i Džeko pa pomalo i Zlatan Bajramović.
Pogledati najbolje primjer Norveške i uvjeriti se šta znači vjerovati selektoru i koliko vremena treba da se izgradi TIM.
Prve kvalifikacije za SP 2022, neuspješne. Druge kvalifikacije za EURO 2024, ne samo da su neuspješne nego su se osramotili i umjesto da daju otkaz Solbakkenu puste ga da odradi započeto i Norveška odradi 10/10 kvalifikacije, konačno. To je rezultat da su 5 godina gradili ovaj tim iz temelja.

Ali daleko smo mi civilizacijski od Norveške.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 17 nov 2025, 18:05

coelho41 je napisao/la:
17 nov 2025, 18:00

Pogledati najbolje primjer Norveške i uvjeriti se šta znači vjerovati selektoru i koliko vremena treba da se izgradi TIM.
Prve kvalifikacije za SP 2022, neuspješne. Druge kvalifikacije za EURO 2024, ne samo da su neuspješne nego su se osramotili i umjesto da daju otkaz Solbakkenu puste ga da odradi započeto i Norveška odradi 10/10 kvalifikacije.

Ali daleko smo mi civilizacijski od Norveške.
Norveška se generalno previše podcjenjuje. To je trenutno jedna velesila. Pogledajte vi samo igrače koji igraju u toj reprezentaciji. Svi igrači koje je selektor sinoć odabrao igraju ili u engleskoj ili u spaniji ili Italiji ili njemackoj, i to njihove prve lige. Samo jedan igrač je iz domaćeg prvenstva, a i to je solidan klub koji igra ligu prvaka.

Možda neće u doslovno svakom mecu biti favoriti, ali mislim da oni mogu svakoga dobiti.

Iznenadjenja su ono što je znala jedne godine ekipa Islanda da uradi sa prosječnim igračima. A ovo je već očekivano.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 17 nov 2025, 18:07

**** Solbakkena, on je tu samo sretnik koji kupi kajmak. Veći je uticaj Barbareza i Spahića na ovo kod nas nego Solbakkenov na reprezentaciju Norveške.

Njemu je savez sve izgradio, nije ništa sam morao. Mislim, njegovo je samo da pozove igrače poput Haalanda.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 17 nov 2025, 18:41

Svaka cast za Barbareza za ovu izjavu u vezi ubijene djevojke iz Mostara.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 nov 2025, 19:03

Isprozivao je i austrijski savez za Karica

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 17 nov 2025, 19:10

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 nov 2025, 19:31

Puna podrska legendi BH repke i sadasnjem selektoru Barbarezu :bih:
Sutra Bec vidimo se
Ko hoce bujrum Mariahilfer strasse bice nas tamo dosta sutra citav dan
Ima i novi doner nasi ljudi otvori Focus 5 se zove
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 17 nov 2025, 19:44

bhsport je napisao/la:
17 nov 2025, 17:38
soko je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Ako ti moram objasnjavati zasto ovi a ne ovi koji nista radili nisu, ne mogu fakat.
Da mi pitamo Mešu? Samo je on bio dobar, i ovi koji neće da čuju za nas?! Da vidimo sa Vahom opet? Pa čini mi se i da je Vedo odbio kad se skupljao staff..?!
Mi smo na jednu pobjedu od Svjetskog prvenstva/velikog takmičenja.. Nakon 13 godina! Da mi pobijedimo sutra pa hejtajte i tražite nekog "boljeg" da nas vodi na SP kao što ste već jednom radili prije tih 12 godina..

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 17 nov 2025, 20:27

bhsport je napisao/la:
17 nov 2025, 17:38
soko je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

De objasni mi? Sta rade Vedo i Lulic? Jel to oni imaju neke trenerske karijere? Kakav je Hasan selektor?
Pa jbt jedan Miron kaze da mu je cilj u zivotu trenirati repku. A cak ni on nije bas neka klasa.
Razumijem za Vahu ili Petkovica, ali ovi ostali nemaju nikakvog iskustva, znaci bili bi popljuvanji kao i Sergej i Bajramovic i ostali.

Ja jos uvjek smatram da Sergej nije nicim zasluzio da bude nas selektor, covjek nema iskustva. Kockar, al ako nas odvede na SP svakako cu pojest vagno.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 17 nov 2025, 20:43

Joj ovog licemjera kako pizdi zbog karica sad SE odjednom sjetio da mu treba I da mu menadzerska ojebina koju nazor gura na neprirodnu poziciju godinu I po Dana ne moze pomoci u kljucnoj tekmi.

Da si ga licemjeru pozvao na ljeto, papiri bi bili sredzeni. Da si ga licemjeru imao protiv austrije I kipra Danas bi imali 3 boda vise pa bi sutra remi bio dovoljan. Iz gofana su te izvukli igraci koje si prethodno sikanirao naustrb menadzerskih I igraca Koji su duplo slabiji. Zbog tebe licemjeru I tvoje bahatosti I primitivizma u najvaznijoj tekmi u zadnjih 12 godina bicemo uskraceni usluga stsndardnog bundesligaskog igraca a igrat ce nam poluamateri iz 5 puta slabijih liga. Hebo li te mujakic, radeljic, sunjic,basic I svaka druga ojebina koju forsiras na stetu reprezentacije

Sutra Ako ne uspijemo nece biti krivi ni austrijsnci ni povrede nego ti licno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, GG3, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Jegres, KarlMarx, kolezeljovac, Konzerva, Lavcina, napapijri1987, thulkazal, zikerrz21 i 183 gosta.