Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Herson

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Herson » 17 nov 2025, 20:50

Šunjic standardan u svom klubu, pri tome jedan od rijetkih naših igrača koji igra u LP. Nije Modrić, ali boljeg od njega nemamo. Svi naši veznjaci su u pet deka.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 17 nov 2025, 20:59

Herson je napisao/la:
17 nov 2025, 20:50
Šunjic standardan u svom klubu, pri tome jedan od rijetkih naših igrača koji igra u LP. Nije Modrić, ali boljeg od njega nemamo. Svi naši veznjaci su u pet deka.
Igrao je I Ibrahim sehic lp pa je svaki centarsut bio Pola gola kad je branio za repku. Sunjic moze igrati na kipru to mu je realan domet. Moze igrati u ekipi koja SE brani vecinom I koja ima uigran I razradzen sistem. U repci toga nema pa je on samim Tim beskoristan. Sutra Ako pocne necemo SE sastavit s loptom.

A nisu svi nasi veznjaci u 5 deka. Jer da je tako ne bi jedni igrali u ligama petice, neki u top 10 evropskih liga a neki u poluamaterskoj kazakhstanskoj ligi.

Sutra nam je mujakic zagarantovan pa makar I kao rezerva. Kockat ce SE kockar. Bolje da je kospu pozvao.
Zadnja izmjena: Diadora, dana/u 17 nov 2025, 21:02, ukupno mijenjano 2 puta.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 17 nov 2025, 21:00

Bravo Barbarez, svaka čast tvom stručnom štabu i tebi na svemu što radiš iz ljubavi prema ovoj Zemlji i ovim narodima koji će te nakon jednog poraza ispljuvati što zbog svog sitnog ćara ili samo zato što su naopako "nasađeni".
Bravo igrači koji ste dali maksimum svoj i donijeli malo lijepog u ovu zemlju.
Sretno u Austriji, muški odigrati pa koji rezultat bude.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Herson

Post Postao/la Herson » 17 nov 2025, 21:14

Diadora je napisao/la:
17 nov 2025, 20:59
Herson je napisao/la:
Igrao je I Ibrahim sehic lp pa je svaki centarsut bio Pola gola kad je branio za repku. Sunjic moze igrati na kipru to mu je realan domet. Moze igrati u ekipi koja SE brani vecinom I koja ima uigran I razradzen sistem. U repci toga nema pa je on samim Tim beskoristan. Sutra Ako pocne necemo SE sastavit s loptom.

A nisu svi nasi veznjaci u 5 deka. Jer da je tako ne bi jedni igrali u ligama petice, neki u top 10 evropskih liga a neki u poluamaterskoj kazakhstanskoj ligi.

Sutra nam je mujakic zagarantovan pa makar I kao rezerva. Kockat ce SE kockar. Bolje da je kospu pozvao.
Sasvim korektan, klasični igrač zadatka. Ne pretjerano kreativan, ali defanzivno može dati doprinos protiv svakog protivnika. Mi nemamo veznjaka u ligama petice, zato i jesu realnost Burnići i slični. Svi bi mi voljeli da imamo vezni red na nivou onog kod Hrvatske, ali ovo je trenutno stanje.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 17 nov 2025, 21:29

Kad se tražila ostavka Barbareza nakon poraza protiv Njemačke :urnebes:

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 17 nov 2025, 21:31

Herson je napisao/la:
17 nov 2025, 21:14
Diadora je napisao/la:
Herson je napisao/la:

Sasvim korektan, klasični igrač zadatka. Ne pretjerano kreativan, ali defanzivno može dati doprinos protiv svakog protivnika. Mi nemamo veznjaka u ligama petice, zato i jesu realnost Burnići i slični. Svi bi mi voljeli da imamo vezni red na nivou onog kod Hrvatske, ali ovo je trenutno stanje.
Odakle smo ono Zahirovica izvukli? Jedan Muratovic je na zalasku karijere i kao dizelas kod Cire bio bitna karika.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 17 nov 2025, 21:32

NoDi80 je napisao/la:
17 nov 2025, 19:31
Puna podrska legendi BH repke i sadasnjem selektoru Barbarezu :bih:
Sutra Bec vidimo se
Ko hoce bujrum Mariahilfer strasse bice nas tamo dosta sutra citav dan
Ima i novi doner nasi ljudi otvori Focus 5 se zove
Ima li gdje nas lokal ( Blizu stadiona ) da ce organizovano prenosit tekmu u Becu sam, a nemam karte 🙈
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 17 nov 2025, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 17 nov 2025, 21:38

Pjanica ste pljuvali redovno, pogotvo vi koju mačku s praga nikad niste šutnuli. Da imamo Iniwstu i Xavija nasli biste im manu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 nov 2025, 21:53

damir_82 je napisao/la:
17 nov 2025, 19:44
bhsport je napisao/la:
17 nov 2025, 17:38
soko je napisao/la:
17 nov 2025, 14:33

Pa Salihovica u Stutgartu vikendom iznosili po nasim kafanama koliko se naroka.
I da dodam jos po cemu su ti igraci zasluzili pristup savezu? Evo Vedo prvi poceo da radi kao pomocnik i sad nema posla, znaci tanko je to. Bio bi popljuvan ovdje kao i ostali.
Vedo radi, Lulic radi, za Hasana ti ne moram ni govoriti.
Ako ti moram objasnjavati zasto ovi a ne ovi koji nista radili nisu, ne mogu fakat.
Dobro je, kako smo i zasluzili.
Da mi pitamo Mešu? Samo je on bio dobar, i ovi koji neće da čuju za nas?! Da vidimo sa Vahom opet? Pa čini mi se i da je Vedo odbio kad se skupljao staff..?!
Mi smo na jednu pobjedu od Svjetskog prvenstva/velikog takmičenja.. Nakon 13 godina! Da mi pobijedimo sutra pa hejtajte i tražite nekog "boljeg" da nas vodi na SP kao što ste već jednom radili prije tih 12 godina..
Necemo pitati Mešu i Vahu. Be mogu u istu rečenicu.
A uvijek treba teziti ka boljem. Nego hajde da dobijemo sutra pa da vidimo to svjetsko u sjevernoj Americi. U Juznoj smo vec bili.
Necemo sada ko je koliko dobar to govore cinjenice za sebe. Drugi put cemo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 17 nov 2025, 22:04

Maroon1946 je napisao/la:
17 nov 2025, 21:29
Pa tako će ti biti poslije svakog iksa ili poraza. Ništa novo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 nov 2025, 22:12

GG3 je napisao/la:
17 nov 2025, 21:32

Ima li gdje nas lokal ( Blizu stadiona ) da ce organizovano prenosit tekmu u Becu sam, a nemam karte 🙈
Skoro svaki lokal ce prenositi
Neces moci promasiti, a da ne vidis
Cijela Austrija na nogama i svi ce gledati
Sto se tice Beca ako zelis blizu stadiona onda idi u bezirk Leopoldstadt gdje je i sam stadion
Inace mozete gdje hocete u Becu gledati i doci sa U Bahnom koji vas vodi do samog stadiona
Ova ljubicasta linija vas vodi do stanice STADION

slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 17 nov 2025, 22:44

Pendulum je napisao/la:
17 nov 2025, 22:04
Pa tako će ti biti poslije svakog iksa ili poraza. Ništa novo.
Ljudi zagovaraju smjenu i u slucaju plasmana. Covjek kao kockar bez promil iskustva iz temelja promijeni ekipu, obezbijedi baraz uprkos prognozama. Jer su uvjereni kako mu je ovo plafon i da ne moze kao selektor i trener napredovati. Istina, tvrdili su da cemo jedva 3. biti. Da smo u Rum trebali izgubiti 5:0. Da necemo ni do baraza. Onda da ce nam Rumuni vratiti sa 10:0 zbog nafake prvi put.

Tlak im visok jer zadnju igramo za plasman, mada bi sve dali da moramo pobijediti za baraz.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 17 nov 2025, 22:48

bhsport je napisao/la:
17 nov 2025, 21:53
damir_82 je napisao/la:
17 nov 2025, 19:44
bhsport je napisao/la:
17 nov 2025, 17:38

Vedo radi, Lulic radi, za Hasana ti ne moram ni govoriti.
Ako ti moram objasnjavati zasto ovi a ne ovi koji nista radili nisu, ne mogu fakat.
Dobro je, kako smo i zasluzili.
Da mi pitamo Mešu? Samo je on bio dobar, i ovi koji neće da čuju za nas?! Da vidimo sa Vahom opet? Pa čini mi se i da je Vedo odbio kad se skupljao staff..?!
Mi smo na jednu pobjedu od Svjetskog prvenstva/velikog takmičenja.. Nakon 13 godina! Da mi pobijedimo sutra pa hejtajte i tražite nekog "boljeg" da nas vodi na SP kao što ste već jednom radili prije tih 12 godina..
Necemo pitati Mešu i Vahu. Be mogu u istu rečenicu.
A uvijek treba teziti ka boljem. Nego hajde da dobijemo sutra pa da vidimo to svjetsko u sjevernoj Americi. U Juznoj smo vec bili.
Necemo sada ko je koliko dobar to govore cinjenice za sebe. Drugi put cemo.
Nisam nigdje poredio Mešu i Vahu, nego konstatacija da je tebi samo Meša valjao, a Vaha se vazda priziva.. Evo se i Muslić priziva a može biti težak flop na mjestu selektora..
Činjenice govore za sebe, ali ne govore šta bi bilo kad bi bilo.. Dobar trener na klupskom nivou ne garantuje uspjeh na reprezentativnom i obrnuto.. Činjenice govore da smo samo jednom igrali veliko takmičenje! Naravno da treba težiti boljem ali ko ti garantuje da bi sutra kad se kvalifikujemo neko bio bolji selektor i da bi na prvenstvu napravio bolje rezultate!? To možeš znati samo u paralelnom univerzumu..

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 17 nov 2025, 23:06

Diadora je napisao/la:
Herson je napisao/la:

Pa imbecilu kada pišeš pod drugim profilom bar pripazi da ne praviš iste pravopisne greške i da ne ubacuješ to veliko slovo nasumice :rol:

Kakav si ti mazlum :bow:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 17 nov 2025, 23:48

Neko 2 karte za sektor a, dajem 300e

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 17 nov 2025, 23:53

Ja ba.. kad onaj postavi pitanje: razmisljate li o ostavci?
Ma nema... Imamo novinare, najgori neprijatelj nam ih ne bi pozelio. Malo ih je se tuklo u djetinjstvu i mladosti.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 18 nov 2025, 00:08

Balorda je napisao/la:
17 nov 2025, 23:06
Pa imbecilu kada pišeš pod drugim profilom bar pripazi da ne praviš iste pravopisne greške i da ne ubacuješ to veliko slovo nasumice :rol:

Kakav si ti mazlum :bow:
Momak očigledno nije normalan i ovakve treba udaljavati sa svih virtualnih opčilišta. Gledaj šta drugim forumašima babun piše :rol:
bhfanatic14 je napisao/la:
15 nov 2025, 23:39
Pazi sta pises majku ti yebem..jel jasno tako mozes glavu izgubit brzo jer svasta pises u euforiji. Majku bti yebem ne odgojenu. Da nebi uzivo bio posran bas preko glave onda neces bit vise smijesan. Mamu ti balijsku

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 18 nov 2025, 01:34

Diadora je napisao/la:
Herson je napisao/la:

Znaju svi ovdje da nikakav problem nemam kritikovat zeljine igrace..al haj da se rijesi taj mit oko Sehica.

Sehic je ako me sjecanje sluzi bio izabran u najbolji tim lige nacija i bio je ubjedljivo nas najbolji igrac...covjek nas je spasavo blamza tipa u grckoj kad im je sjeko kontre na 40 metara. Sta je sve poskidao treba dobar video da bi se sve sazelo..plus feneomenalnk je igro nogom, otvorio je kontri i kontri dugom loptom. Ovo na kraju i njegov zadnji ciklus kad smo se totalno raspali ne racunam

Da je Neur nije, ali momak je i vise nego korektno branio.

Taj kome je svaki centarsut pola gola je bio Begovic, jer ne mrda sa linije..Belgijanci mu zabijali golove tako sto mu lopta padne u peterac a on onoliki ni da mrdne. Ako se ne varam Felaini mu je zabio go s 2 metra glavom a on je to pogledom s linije ispratio

Pitaj bilo koga iz fudbala svak ce ti rec da se moze desit golmanu da primi kroz noge da mu ispadne lopta da ovo da ono..ali se golmanu ne smije desit da ti svijeca padne u peterac ili jos gore da ti odskoci u petercu..a Begovicu se to redovno desavalo.

....i ne necu da pljujem Begovica ali bezevze se sehic razapinje
=\_1921_/=

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 18 nov 2025, 01:50

hurem je napisao/la:
17 nov 2025, 11:19

Pa eto, drago mi je i zbog ahmedhodzica sto smo ostvarili ovaj uspjeh jer znam da njemu nije drago. Jer je mislio da bez njega ne može, a nije ni vjerovao u ovu priču.
Imao sam priliku popricati s njegovim uzim clanom porodice i kaze dosao bi iste sekunde da rijese sve sto treba ako ga zovne Barbarez. S njim nema nikakvih problema nego iskljucivo sa Spahicem, s njim nece nikakav kontakt.

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 18 nov 2025, 03:45

Jeste li primijetili da Barba puno sigurnije i tečnije odgovara na pitanja novinara nakon pobjede protiv Rumunije? :P
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”