Sve je to iz istog lonca.napoleon72 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 10:27Brate policajci i univerzitetski profesori guzze maloljetnice a tebi ibret sto je fudbalski savez stajao iza sudije pretpionira. Ovakvih psihopata imas na svakom koraku, al je mnogo zalosnije i gore sto su skrenuli oni koji treba da nas stite i obrazuju.ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 nov 2025, 09:51
Iz ovog se može zaključiti da se radi o jednom psihopati. Činjenica da je sudio u Prvoj ligi FBiH znači da ga je nogometni savez podržavao. A to je najtužnija činjenica - očito se moglo primijetiti njegova psihopatija, ali ga je sistem gurao da napreduje. I to je sve što treba znati o nama, našem društvu, sportu i svemu ostalom.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- bavariapivo
- Kontakt:
na taj proljev ne treba nista odgovarati, nego samo takve mozgove kao tebe sazaljevati...gringoBasJa je napisao/la: ↑17 nov 2025, 10:48bavariapivo je napisao/la: ↑14 nov 2025, 12:24Sta debiI moze sve da namelje, a sto je najgore od svega, mrtav ozbiljan cojk![]()
To je sve sto imas od argumentacije??? Hvala na komplimentu u svakom slucaju... Zabrnuo bi se za sebe da me takvi mozgovi podrzavaju!
Kako nema kada je 2019 godine zakonom zabranjen Ruski jezik, Ruska kultura, sve vezano za Rusiju itd Da ne zaboravimo Rusija je nastala u Kijevu ne u Moskvi! Kako nazvati takav potez je li to mozda genocid? Kultorcid, sve u jednom paketu?????Centre forward je napisao/la: ↑14 nov 2025, 13:46Žive muslimani normalno, to je tačno. Al' ne ti milioni nego grupica njih koji drže javne kuće i kockarnice po Moskvi.
Rusija je uz Britaniju jedina "prirodna" imperija i kao takva ti ne može bit' prijatelj il' nešto takvo. Kad će Srbi ovo skontat' to je pitanje ? Možda kad Rusi odluče da opet prave veliku Bugarsku ?
Kakv veze ima što je u Ukrajini trećina etničkih Rusa ? Takvim stavovima se abolira i agresije Srbije, pod plaštom YU, na suverenu i medjunarodno priznatu Republiku Bosnu i Hercegovinu.
Ponavljam ne slusajte naci medije gledaj te cinjenice!Opovrgni bilo sta sto sam napisao!relativizam je napisao/la: ↑15 nov 2025, 23:49Šta čovjek napisa, ovakvi školu uče preko pinka i kurira
Marsale@ Nemoj majketi nista lupetat, nisi ti naivan i znas ti ovo sve samo se povinujes vecini!
- VivaLaStella
- Kontakt:
i po 10 minimalno ovoj skupini goveda koja ga ne opravdava (uz tiho "ne")zemuntrg je napisao/la: ↑17 nov 2025, 09:28Nisam sinoc nista pisao, koliko me slucaj syebao. Kalajdzica treba osudit bar 40 godina, krenuo je tuc djevojku na glavnoj stanici u Mostaru, jadna cura uletila u Bash da se skloni, on usao za njom, pucao joj u glavu. Pa jbt zivot znaci imao si toliko vremena da se predomislis, da nesto dobro u tebi proradi, ali jok, teski psihopata i bolesnik. Najgore od svega je citanje komentara po raznim portalima i objavama tipa "ne znate sta je bilo" mater vam yebem usta sta god da je bilo, ruku ne bi smio dic na nju a ne pistolj u jednoj od prometnijih ulica, pa u restoranu. 40 godina je jedina mini utjeha.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Razvaljuju.Kineski gigant JD.com preuzeo je kontrolu nad Ceconomyjem, kompanijom koja upravlja najvećim evropskim maloprodajnim lancima potrošačke elektronike – MediaMarktom i Saturnom.
Ovim potezom JD.com postaje dominantan akter na tržištu koje godišnje vrijedi desetine milijardi eura, a Evropa dobija novog tehnološkog giganta.
Preuzimanje vrijedno 2,2 milijarde eura
Prema zvaničnom saopštenju Ceconomyja, JD.com je osigurao 70,9% vlasništva i glasačkih prava, nakon što je njegova njemačka podružnica preuzela 45,5% dionica i kontrolu nad dodatnih 25,4% udjela investicijske kompanije Convergente, koja se ugovorno obavezala glasati u skladu sa kineskim gigantom.
Time je praktično zaključen najveći kineski upad na evropsko tržište maloprodaje elektronike do sada.
JD.com je još u julu objavio ponudu za preuzimanje Ceconomyja po cijeni od 4,6 eura po dionici, čime je vrijednost cijele kompanije procijenjena na oko 2,2 milijarde eura.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Dino Merlin – otvoreno pismo Kusturici
Mehka ko svila lepršala je ispred mojih očiju ta proljetna noć kad mi se, tumarajući Skandinavijom, učinilo da sam uhvatio zeru sreće, ja koji nisam mogao uhvatiti ni “plisu” na staroj sarajevskoj brani. Rodio mi se sin, a dolazio je Bajram.
Kao dijete sam mrzio Bajram, jer je moja mati uvijek plakala, a ja za razliku od sve ostale djece, koja su u novim bajramskim odijelima sa svojim očevima išla na Bajram namaz, tamo odlazio sam. Moji roditelji su bili rastavljeni i moj otac nije baš puno mario za mene.
Bajram koji je nagovijestio rat
Onda je, polako ali sigurno, k’o “ćiro” na Bistričku stanicu, u mene, u sve moje pore ulazio Bajram. Bajram ‘92. Otac će imati sina, sin će imati oca sa kojim će u novom bajramskom odijelu niz Alifakovac lahka koraka. Srce mi je bilo k'o Trebević.
A onda su četnici sa Trebevića, na Bajram, na Alifakovac, na moju i tvoju raju, na moje i tvoje Sarajevo, ispalili prve krvave plotune i počeli svoj krvavi pir onako kako to, valjda, samo te prljave svinje znaju. Ništa im nije bilo sveto. Ni Vijećnica, ni Begova, ni Evropa pa čak ni stara pravoslavna crkva na Čaršiji (sagradiće ljepšu i stariju), a kamoli tamo neki balijski praznik i djeca u čistim bajramskim odijelima.
Ubiti, poklati i spaliti. Sve! Osloboditi još jednu “srpsku zemlju” od Mustafa i Fata. Nije im bilo dovoljno što su se Mustafe i Fate u potpunom ludilu inferiornosti odavno sami prestali zvati svojim starim, lijepim imenima, nego su Mustafe svojoj djeci nadijevali imena Nenadi, Nenadi opet svojoj Predrazi, a Maksudi već i sami postali Maksimi i asimilacija bi uskoro bila potpuna, jer ja još nisam sreo Miloša koji svom sinu dade ime Ahmed.
Ali ti monstrumi nisu bili zadovoljni dinamikom, njima se jako žurilo da nam sjeme zatru. I krenuli su, a s njima si krenuo i ti.
Izdaja koja boli
Istina, ne ruku pod ruku, ali tamo, negdje, u pozadini. Slušao sam tvoja direktna javljanja u Dnevnik TV Srbije (Bora Todorović je govorio da ne vjeruje ni kazaljkama na satu na toj televiziji).
Govorio si o zapjenušanim Alijinim bojovnicima, o političarima sa kojima ne bi ni u kafanu a kamoli u državu i šta sve još ne, zaboravljajući pritom na obućare, tramvajdžije, na svoju raju sa Gorice, a to je sve vremenska i apolitična kategorija, to se valjda zove narod.
Zaboravljajući na onu što sto godina široka je, tisuć ljeta duboka je, i valja i tebi jednom preko nje, ma gdje bio i ma šta bio.
Odlazio si u Beograd kao kod rodbine, davao legitimitet onima što smisliše krvavi scenario za film “Kako ubiti Bosnu”. Mislio si da te vole, a njima je trebao samo jedan “pošten” Musliman, pritom još i slavan režiser. Odlazio si njima, a mi, naivni, čekali da dođeš nama.
Da dođeš sebi, Emire. Morao si doći prvo zbog sebe, a onda radi nas, a ti nisi došao.
Ljubav, bijes i neizgovoreni krik
I zar je moglo drugačije? Počeli smo da mrzimo sjećanje na Doli Bel, jer nam je otac već predugo bio na službenom putu, čak poručivao da se neće vratiti, a naša je kuća polako postajala “Dom za vješanje”.
Čas sam te mrzio iz dna duše, čas k'o lijepu curu koja mi je dala nogu, a bio bih spreman da joj oprostim sve kad bi mi se samo jednom nasmiješila.
Istina je da si ponekad ponešto izgovorio i da se tvoj glas u galami i haosu nije čuo, istina je da neki od nas, priznajem i ja, uvrijeđeni nisu ni htjeli da čuju, ali je istina i to da nama nije trebao tvoj šapat nego tvoj krik!
Sarajevski krik koji nikad nije došao
Da si samo jednom vrisnuo SARAJEVO, ti, čiji je šapat glasniji od ozvučenog hora polupismenih čitača političkih partiura, nemaš pojma koliko bi bola izašlo iz nas što ponekad lijepu narodnu pjesmu napišemo, a siguran sam da bi i tebi laknulo.
Predugo si bio posmatrač i komentator, a onda si, čini mi se, napokon odlučio sići sa tribina – ali samo na atletsku stazu.
Pa zar je moguće da još NISI SPREMAN izaći na teren i izgarati za svoju desetkovanu ekipu, sad kad joj je najpotrebnije, sad kad se bori za opstanak? Spremniji su, bezobrazniji, a i sudija je na njihovoj strani – samo ih na “tehniku” možemo dobiti.
A sad mi se u trenutku učini da si ipak spreman ponovo obući onaj svoj stari “bordo” dres, a Bajram je ‘93 i ljudi jedni drugima pružaju ruku pomirenja.
Oproštaj je moguć
Ako je to zaista tako, onda ću da oćutim tvoje besane noći i tvoju klonulu dušu, jer znam da je imaš i nije mi žao suze što je kanula na BiH.
Ja znam da se samo jedno mjesto na svijetu zove dom, ali znam i to da je u tom domu toplije kad mu parket postavlja parketar kao što si ti.
Kažu da sve ide s nogu, i zdravlje i bolest. Ti si vidio živa potkovana čovjeka. Rasim ti je otvorio oči.
Sad se probudi, ustani, dobro se umij, raspleti svoj stari džemper (po mogućnosti sa ljiljanima), nekima od nas će biti toplije.
Nikada ga ranije nisam procitao
Mehka ko svila lepršala je ispred mojih očiju ta proljetna noć kad mi se, tumarajući Skandinavijom, učinilo da sam uhvatio zeru sreće, ja koji nisam mogao uhvatiti ni “plisu” na staroj sarajevskoj brani. Rodio mi se sin, a dolazio je Bajram.
Kao dijete sam mrzio Bajram, jer je moja mati uvijek plakala, a ja za razliku od sve ostale djece, koja su u novim bajramskim odijelima sa svojim očevima išla na Bajram namaz, tamo odlazio sam. Moji roditelji su bili rastavljeni i moj otac nije baš puno mario za mene.
Bajram koji je nagovijestio rat
Onda je, polako ali sigurno, k’o “ćiro” na Bistričku stanicu, u mene, u sve moje pore ulazio Bajram. Bajram ‘92. Otac će imati sina, sin će imati oca sa kojim će u novom bajramskom odijelu niz Alifakovac lahka koraka. Srce mi je bilo k'o Trebević.
A onda su četnici sa Trebevića, na Bajram, na Alifakovac, na moju i tvoju raju, na moje i tvoje Sarajevo, ispalili prve krvave plotune i počeli svoj krvavi pir onako kako to, valjda, samo te prljave svinje znaju. Ništa im nije bilo sveto. Ni Vijećnica, ni Begova, ni Evropa pa čak ni stara pravoslavna crkva na Čaršiji (sagradiće ljepšu i stariju), a kamoli tamo neki balijski praznik i djeca u čistim bajramskim odijelima.
Ubiti, poklati i spaliti. Sve! Osloboditi još jednu “srpsku zemlju” od Mustafa i Fata. Nije im bilo dovoljno što su se Mustafe i Fate u potpunom ludilu inferiornosti odavno sami prestali zvati svojim starim, lijepim imenima, nego su Mustafe svojoj djeci nadijevali imena Nenadi, Nenadi opet svojoj Predrazi, a Maksudi već i sami postali Maksimi i asimilacija bi uskoro bila potpuna, jer ja još nisam sreo Miloša koji svom sinu dade ime Ahmed.
Ali ti monstrumi nisu bili zadovoljni dinamikom, njima se jako žurilo da nam sjeme zatru. I krenuli su, a s njima si krenuo i ti.
Izdaja koja boli
Istina, ne ruku pod ruku, ali tamo, negdje, u pozadini. Slušao sam tvoja direktna javljanja u Dnevnik TV Srbije (Bora Todorović je govorio da ne vjeruje ni kazaljkama na satu na toj televiziji).
Govorio si o zapjenušanim Alijinim bojovnicima, o političarima sa kojima ne bi ni u kafanu a kamoli u državu i šta sve još ne, zaboravljajući pritom na obućare, tramvajdžije, na svoju raju sa Gorice, a to je sve vremenska i apolitična kategorija, to se valjda zove narod.
Zaboravljajući na onu što sto godina široka je, tisuć ljeta duboka je, i valja i tebi jednom preko nje, ma gdje bio i ma šta bio.
Odlazio si u Beograd kao kod rodbine, davao legitimitet onima što smisliše krvavi scenario za film “Kako ubiti Bosnu”. Mislio si da te vole, a njima je trebao samo jedan “pošten” Musliman, pritom još i slavan režiser. Odlazio si njima, a mi, naivni, čekali da dođeš nama.
Da dođeš sebi, Emire. Morao si doći prvo zbog sebe, a onda radi nas, a ti nisi došao.
Ljubav, bijes i neizgovoreni krik
I zar je moglo drugačije? Počeli smo da mrzimo sjećanje na Doli Bel, jer nam je otac već predugo bio na službenom putu, čak poručivao da se neće vratiti, a naša je kuća polako postajala “Dom za vješanje”.
Čas sam te mrzio iz dna duše, čas k'o lijepu curu koja mi je dala nogu, a bio bih spreman da joj oprostim sve kad bi mi se samo jednom nasmiješila.
Istina je da si ponekad ponešto izgovorio i da se tvoj glas u galami i haosu nije čuo, istina je da neki od nas, priznajem i ja, uvrijeđeni nisu ni htjeli da čuju, ali je istina i to da nama nije trebao tvoj šapat nego tvoj krik!
Sarajevski krik koji nikad nije došao
Da si samo jednom vrisnuo SARAJEVO, ti, čiji je šapat glasniji od ozvučenog hora polupismenih čitača političkih partiura, nemaš pojma koliko bi bola izašlo iz nas što ponekad lijepu narodnu pjesmu napišemo, a siguran sam da bi i tebi laknulo.
Predugo si bio posmatrač i komentator, a onda si, čini mi se, napokon odlučio sići sa tribina – ali samo na atletsku stazu.
Pa zar je moguće da još NISI SPREMAN izaći na teren i izgarati za svoju desetkovanu ekipu, sad kad joj je najpotrebnije, sad kad se bori za opstanak? Spremniji su, bezobrazniji, a i sudija je na njihovoj strani – samo ih na “tehniku” možemo dobiti.
A sad mi se u trenutku učini da si ipak spreman ponovo obući onaj svoj stari “bordo” dres, a Bajram je ‘93 i ljudi jedni drugima pružaju ruku pomirenja.
Oproštaj je moguć
Ako je to zaista tako, onda ću da oćutim tvoje besane noći i tvoju klonulu dušu, jer znam da je imaš i nije mi žao suze što je kanula na BiH.
Ja znam da se samo jedno mjesto na svijetu zove dom, ali znam i to da je u tom domu toplije kad mu parket postavlja parketar kao što si ti.
Kažu da sve ide s nogu, i zdravlje i bolest. Ti si vidio živa potkovana čovjeka. Rasim ti je otvorio oči.
Sad se probudi, ustani, dobro se umij, raspleti svoj stari džemper (po mogućnosti sa ljiljanima), nekima od nas će biti toplije.
Nikada ga ranije nisam procitao
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nema više izlaska iz BiH dok ne platite sve saobraćajne kazne!
IDDEEA je razvila novi web servis (aplikaciju) za potrebe Granične policije BiH.
Aplikacija omogućava Graničnoj policiji BiH uvid u sve prekršaje svakog vozila počinjene na teritoriji BiH u realnom vremenu, čime je omogućeno da lica s neizmirenim obavezama ne mogu napustiti Bosnu i Hercegovinu dok prekršaji ne budu regulisani.
Radi se o modernom, digitalnom i u potpunosti zaokruženom sistemu koji spaja sigurnost, zakonitost i odgovornost.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Samo si zaboravio dio da se ovo odnosi na strance.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja sam mislio za sve, pa i za ove nase dužnike.
U tekstu se ne spominju ni domaci ni stranci, samo da se neće moci izaći iz BiH ako si dužan za neku kaznu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- feniksptica
- Kontakt:
Udar na ego vise nego na novcanik.
Mada mescini bit ce lose odradjen sistem, ipak lajk za ideju
Mada mescini bit ce lose odradjen sistem, ipak lajk za ideju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- gringoBasJa
- Kontakt:
bavariapivo je napisao/la: ↑17 nov 2025, 13:38na taj proljev ne treba nista odgovarati, nego samo takve mozgove kao tebe sazaljevati...gringoBasJa je napisao/la: ↑17 nov 2025, 10:48bavariapivo je napisao/la: ↑14 nov 2025, 12:24Sta debiI moze sve da namelje, a sto je najgore od svega, mrtav ozbiljan cojk![]()
To je sve sto imas od argumentacije??? Hvala na komplimentu u svakom slucaju... Zabrnuo bi se za sebe da me takvi mozgovi podrzavaju!
Kako nema kada je 2019 godine zakonom zabranjen Ruski jezik, Ruska kultura, sve vezano za Rusiju itd Da ne zaboravimo Rusija je nastala u Kijevu ne u Moskvi! Kako nazvati takav potez je li to mozda genocid? Kultorcid, sve u jednom paketu?????Centre forward je napisao/la: ↑14 nov 2025, 13:46Žive muslimani normalno, to je tačno. Al' ne ti milioni nego grupica njih koji drže javne kuće i kockarnice po Moskvi.
Rusija je uz Britaniju jedina "prirodna" imperija i kao takva ti ne može bit' prijatelj il' nešto takvo. Kad će Srbi ovo skontat' to je pitanje ? Možda kad Rusi odluče da opet prave veliku Bugarsku ?
Kakv veze ima što je u Ukrajini trećina etničkih Rusa ? Takvim stavovima se abolira i agresije Srbije, pod plaštom YU, na suverenu i medjunarodno priznatu Republiku Bosnu i Hercegovinu.
Ponavljam ne slusajte naci medije gledaj te cinjenice!Opovrgni bilo sta sto sam napisao!relativizam je napisao/la: ↑15 nov 2025, 23:49Šta čovjek napisa, ovakvi školu uče preko pinka i kurira
Marsale@ Nemoj majketi nista lupetat, nisi ti naivan i znas ti ovo sve samo se povinujes vecini!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Slomljen sam i zbog sudbine svoga sina, koji je bio dijete za primjer u gradu i šire. Anis je bio jedna dobričina i momak kojega su svi voljeli. Bio je sportaš, sportski radnik i sudac koji je uzorno radio. Volio je tu djevojku i imali su planove za život
e moj avdo, "dijete za primjer"... bolje da nisi nikakvu izjavu davo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Najgore je sto ce ovaj dobiti 4-5 godina zatvora, jer je bio uzoran građanin, dobričina, momak kojeg svi vole, sportista, sportski radnik, sudija, sin poznatog fudbalera. I izaci za 4 godine jer je bio uzoran zatvorenik
A ova cura koja je to isto bila, završila pod zemljom...
Zadnja izmjena: kraljttbvb, dana/u 18 nov 2025, 09:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ma brate , roditelji ko roditelji , odbranit će svog sina/kćerku da je ratni zločinactutankamon1905 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 09:03Slomljen sam i zbog sudbine svoga sina, koji je bio dijete za primjer u gradu i šire. Anis je bio jedna dobričina i momak kojega su svi voljeli. Bio je sportaš, sportski radnik i sudac koji je uzorno radio. Volio je tu djevojku i imali su planove za život
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bio je on jedna obicna kurcina, imao vec prijavu od prije za slican slucaj, sta je taj ko otac uradio, nista ocigledno. Doduse pitanje je i koliko je mogao uraditi jer je smecar vec u tridesetim ali ne treba mu ni ovo sad, dijete za primjer a vec imao prijavu za nasilje.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
ma sta ce Avdo uradit, srcani bolesnik jedva hoda a ne da njemu nesto pomogne ili uradi, a ovaj kljusina zescaenobarca je napisao/la: ↑18 nov 2025, 09:21Bio je on jedna obicna kurcina, imao vec prijavu od prije za slican slucaj, sta je taj ko otac uradio, nista ocigledno. Doduse pitanje je i koliko je mogao uraditi jer je smecar vec u tridesetim ali ne treba mu ni ovo sad, dijete za primjer a vec imao prijavu za nasilje.
Bolje mu je bilo da je izjavio saucesce i jos nesto u tom fazonu umjesto govorit da je bio dijete za primjer (ni p od primjera).. al opet otac ko otac staje u zastitu djeteta
Koji je to lik, pratio je od fitness centra i vidjeli ga ljudi koji su sjedili u kaficu i lagano hladnokrvno hodao do auta upalio i odvezao se stotinjak metara dalje i za njom u Bash.. tu neke momke pitao gdje je ulaz najnormalnije nista nije slutilo da ce se desit sta se desilo, pa kad je nju upucao pokusao i sebe al zakocio pistolj nazalost
- Marsal
- Kontakt:
Jbg, dijete se odgaja dok je dijete. Ako ga nisi odgojio do puberteta pišaj ga, kasnije qrca ne možeš.
Kako i ove pametne i lijepe djevojke uvijek odaberu neke kljusine ni to neću shvatit nikad, skoro po pravilu.
Kako i ove pametne i lijepe djevojke uvijek odaberu neke kljusine ni to neću shvatit nikad, skoro po pravilu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Načetu ljudsku psihu teško iko može ispraviti. Sve je više bolesnika i ovamo na Zapadu.
U određenim fazama odrastanja, omladina se mentalno degradira. Recemo njemački srednjoškolci su dijelom klošari, čija svakodnevnica je ispunjenja retardiranim uvezenim obrascima ponašanja. I naši "uvoze" loše, jer je to tobože zanimljivo i izazovno.
Diljem svijeta more je kobnih ishoda, unatoč prijavi partnera, zabranama prilaska itd.
Čak kada porodica i vaspitne ustanove odrade svoj posao, ipak neke devijacije, nažalost nije moguće spriječiti. Danas dobar sin i uzoran komšija, sutra već neko slično zlodjelo.
U određenim fazama odrastanja, omladina se mentalno degradira. Recemo njemački srednjoškolci su dijelom klošari, čija svakodnevnica je ispunjenja retardiranim uvezenim obrascima ponašanja. I naši "uvoze" loše, jer je to tobože zanimljivo i izazovno.
Diljem svijeta more je kobnih ishoda, unatoč prijavi partnera, zabranama prilaska itd.
Čak kada porodica i vaspitne ustanove odrade svoj posao, ipak neke devijacije, nažalost nije moguće spriječiti. Danas dobar sin i uzoran komšija, sutra već neko slično zlodjelo.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakvih 4-5 godina ne prosipaj se, dobit će 35 minimum.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 nov 2025, 09:19Najgore je sto ce ovaj dobiti 4-5 godina zatvora, jer je bio uzoran građanin, dobričina, momak kojeg svi vole, sportista, sportski radnik, sudija, sin poznatog fudbalera. I izaci za 4 godine jer je bio uzoran zatvorenik![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sacekat' cemo presudu, pa onda komentarisati.JayCatwright je napisao/la: ↑18 nov 2025, 10:11Kakvih 4-5 godina ne prosipaj se, dobit će 35 minimum.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 nov 2025, 09:19Najgore je sto ce ovaj dobiti 4-5 godina zatvora, jer je bio uzoran građanin, dobričina, momak kojeg svi vole, sportista, sportski radnik, sudija, sin poznatog fudbalera. I izaci za 4 godine jer je bio uzoran zatvorenik![]()
Moze on bit "uzoran" "dobar momak" koliko hoce, za onako brutalno ubistvo ide minimalno 25 godina.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je