FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam ni ocekivao nesto smisleno od tebe
To ti je vrhunac moci i ogledalo tvog karaktera
To ti je vrhunac moci i ogledalo tvog karaktera
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 nov 2025, 23:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Zulfo ti si rekao da neces vise pisati, pa si se vratio za dva dana. Toliko o tebi I tvom karakteru.
I jesi se naso uvrijedjen?
Komican si, ne vjerujem sta pises
Odoh sad fakat zbog tebe s ove teme
Ne zasluzujete me vecina svakako
Eto vam muki
Gledajte kako nodi za repku izvlaci dijamante
Ide Brkic (15) u pogon
Vozdra
Komican si, ne vjerujem sta pises
Odoh sad fakat zbog tebe s ove teme
Ne zasluzujete me vecina svakako
Eto vam muki
Gledajte kako nodi za repku izvlaci dijamante
Ide Brkic (15) u pogon
Vozdra
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bruda, ako bude trebalo, idemo u novu pobunu i otvaramo novu temu FKŽ, kao nekad kad smo za brata @manijakalnost to uradili.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Isti je to hajvan19vendetta87 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 23:37Bruda, ako bude trebalo, idemo u novu pobunu i otvaramo novu temu FKŽ, kao nekad kad smo za brata @manijakalnost to uradili.
Nije jos skonto da ga je-be pisanje recenica ispod recenice.
Brko iz druge galaksije!
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Evo npr banalan primjer belgija club brugge protiv barselone izaso sa svojom djecom 3-3 od 11 prvih 5 iz njihove skole/skautinga normalno ne mozemo se mi sa njima poredit al evo nije ni belgija top 5 liga pa eto opet gle ovaj Forbs ce sw prodat za 50miliona i to je investicija takav igrac ce ti vratit igrom i u novcu. A sta ce nama konings donijet osim cira na zeludcu brate mojMukiBek je napisao/la: ↑17 nov 2025, 20:04U kojem svijetu? Mozes nabrojati na prste ruke igrace koji igraju I to su van serijski talenti koji kostaju koliko kostaju. A u nasem rangu drzave i fudbale takvih Je jako malo.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 18:46Svugdje u svijetu djeca 17/18 igraju samo kod nas se ceka da napuni 28 pa da zaigra ako se nece probit u bosni kako cemo zaradit od njih ono sto smo ocekivali da ce adzem uradit ne radi, po do sad vidjenom dragovic i korora su nam mogli puno novca ustedit a fudbalski donijet isto mozda cak i vise od pojedinih, olanrewaju, garcia i freeman niko ne moze u sastavu bit zbog drzavljanstva?
Imamo dosta mladih talenata koji su se izdvojili ove godine ja ne znam sta cekaju svejedno ne mozemo bit prvaci u koningsa,pejica, lagmudziju(ako ne vrati formu) vise niko ne vjeruje oni nam ne mogu nista donijet, prvom sansom kartoni ili povreda bacit nekog u vatru od omladinaca.
Zanimljivo kako na pozicijama gdje smo najtanji ili gdje su igraci van forme imamo nekog mladog igraca koji je treca ili cetvrta opcija.
Spominje se reprezentacija I mladi igraci. Niti jedan iz drzave, jedva rijec sastave na nasem I to igraci koji su odrasli po evropi. Ko da neko ne bi ubacio igraca dobrog, glupa prica.
Po meni je glupo reci sta ce ti Konings. Trener treba da mu nadje poziciju koja mu odgovara. Skolovan igrac, nesto sto nismo imali ranije. Sto se tice prodaje igraca mi nemamo prvo kredibilitet lige da u slucaju dobrog igraca mozemo prodati za dva miliona a ne za 50. Na stranu sto mi takvog nemamo i necemo imati zadugo jer nemamo uslove za razvijanje igraca, kao sto nemamo trenere za tako nesto.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 20:25Evo npr banalan primjer belgija club brugge protiv barselone izaso sa svojom djecom 3-3 od 11 prvih 5 iz njihove skole/skautinga normalno ne mozemo se mi sa njima poredit al evo nije ni belgija top 5 liga pa eto opet gle ovaj Forbs ce sw prodat za 50miliona i to je investicija takav igrac ce ti vratit igrom i u novcu. A sta ce nama konings donijet osim cira na zeludcu brate mojMukiBek je napisao/la: ↑17 nov 2025, 20:04U kojem svijetu? Mozes nabrojati na prste ruke igrace koji igraju I to su van serijski talenti koji kostaju koliko kostaju. A u nasem rangu drzave i fudbale takvih Je jako malo.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 18:46Svugdje u svijetu djeca 17/18 igraju samo kod nas se ceka da napuni 28 pa da zaigra ako se nece probit u bosni kako cemo zaradit od njih ono sto smo ocekivali da ce adzem uradit ne radi, po do sad vidjenom dragovic i korora su nam mogli puno novca ustedit a fudbalski donijet isto mozda cak i vise od pojedinih, olanrewaju, garcia i freeman niko ne moze u sastavu bit zbog drzavljanstva?
Imamo dosta mladih talenata koji su se izdvojili ove godine ja ne znam sta cekaju svejedno ne mozemo bit prvaci u koningsa,pejica, lagmudziju(ako ne vrati formu) vise niko ne vjeruje oni nam ne mogu nista donijet, prvom sansom kartoni ili povreda bacit nekog u vatru od omladinaca.
Zanimljivo kako na pozicijama gdje smo najtanji ili gdje su igraci van forme imamo nekog mladog igraca koji je treca ili cetvrta opcija.
Spominje se reprezentacija I mladi igraci. Niti jedan iz drzave, jedva rijec sastave na nasem I to igraci koji su odrasli po evropi. Ko da neko ne bi ubacio igraca dobrog, glupa prica.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
To je to drug, objasnjeno sve.MukiBek je napisao/la: ↑18 nov 2025, 21:35Po meni je glupo reci sta ce ti Konings. Trener treba da mu nadje poziciju koja mu odgovara. Skolovan igrac, nesto sto nismo imali ranije. Sto se tice prodaje igraca mi nemamo prvo kredibilitet lige da u slucaju dobrog igraca mozemo prodati za dva miliona a ne za 50. Na stranu sto mi takvog nemamo i necemo imati zadugo jer nemamo uslove za razvijanje igraca, kao sto nemamo trenere za tako nesto.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 20:25Evo npr banalan primjer belgija club brugge protiv barselone izaso sa svojom djecom 3-3 od 11 prvih 5 iz njihove skole/skautinga normalno ne mozemo se mi sa njima poredit al evo nije ni belgija top 5 liga pa eto opet gle ovaj Forbs ce sw prodat za 50miliona i to je investicija takav igrac ce ti vratit igrom i u novcu. A sta ce nama konings donijet osim cira na zeludcu brate mojMukiBek je napisao/la: ↑17 nov 2025, 20:04
U kojem svijetu? Mozes nabrojati na prste ruke igrace koji igraju I to su van serijski talenti koji kostaju koliko kostaju. A u nasem rangu drzave i fudbale takvih Je jako malo.
Ko je od nas prebolio Videoton, Neftchi u novije vrijeme lako mu je ovo sa repkom

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Velid Spaho
-
zeljovolimte
- Kontakt:
- WeekendOffender
- Kontakt:
Finale kupa protiv Borca 2010 na Grbavici
Ispadanje od Metalurga 2:2
Krupa 1-1 i poraz u derbiju 2017
Zrinjski 3:3
I svaku narednu smo tu, bolest kojoj lijeka nema.
Mogu mislit samo kako je ljudima koji su ga pratili i dozivjeli ispadanje u drugu ligu i poraz od Videotona
Mogu mislit samo kako je ljudima koji su ga pratili i dozivjeli ispadanje u drugu ligu i poraz od Videotona
Curva Sud
Meni licno kad sam prezivio 29 mart 2024 protiv veleza prezivjet cu sve. Mi u zoni ispadanja igrali hiljadu puta bolje od veleza na grbavici ljudi nas pobjedise 0-1. Tu noc sam plakao preko sat vremena nisam mogao sebi doci . A eto inace ne pratim repku mislim da je barbarez trenerska prevara i da ne trebaju igrati dijasporci za repku nego samo ljudi koji su prosli kroz nasu ligu i juce sam gledao svih 90 minuta i mogu reci da mi je 100 posto validan razlog sto je inace ne pratim .WeekendOffender je napisao/la: ↑19 nov 2025, 00:55Finale kupa protiv Borca 2010 na Grbavici
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Država Željo. Šteta zbog repke i propuštene prilike, ali sa mostarskim kockarom i ublehom to je nerealno očekivati. Svani suboto..
Pa ti dijasporci su jedino nesto sto valja u repki. Ne znam na koga tacno mislis, ali svi mladi i novi su dobri igraci. Uz boljeg, skolovanijeg trenera bez menadzerskih igraca ogroman potencijal imamo.Pact1921 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:35Meni licno kad sam prezivio 29 mart 2024 protiv veleza prezivjet cu sve. Mi u zoni ispadanja igrali hiljadu puta bolje od veleza na grbavici ljudi nas pobjedise 0-1. Tu noc sam plakao preko sat vremena nisam mogao sebi doci . A eto inace ne pratim repku mislim da je barbarez trenerska prevara i da ne trebaju igrati dijasporci za repku nego samo ljudi koji su prosli kroz nasu ligu i juce sam gledao svih 90 minuta i mogu reci da mi je 100 posto validan razlog sto je inace ne pratim .WeekendOffender je napisao/la: ↑19 nov 2025, 00:55Finale kupa protiv Borca 2010 na Grbavici
Fk Željezničar.
Dobar snijeg je najavljen u petak i subotu, valjda teren ne nastrada
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
Pact1921 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:35Meni licno kad sam prezivio 29 mart 2024 protiv veleza prezivjet cu sve. Mi u zoni ispadanja igrali hiljadu puta bolje od veleza na grbavici ljudi nas pobjedise 0-1. Tu noc sam plakao preko sat vremena nisam mogao sebi doci . A eto inace ne pratim repku mislim da je barbarez trenerska prevara i da ne trebaju igrati dijasporci za repku nego samo ljudi koji su prosli kroz nasu ligu i juce sam gledao svih 90 minuta i mogu reci da mi je 100 posto validan razlog sto je inace ne pratim .WeekendOffender je napisao/la: ↑19 nov 2025, 00:55Finale kupa protiv Borca 2010 na Grbavici
Haj jarane ubij se, skoči sa zgrade, raznesi se eksplozivom, šta god uradi samo se ovako ne brukaj
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
11 godina bez velikog turnira dok ti igraju igraci koji se ne znaju predstaviti na bosanskom . I tebi znaci 63 reprezentacija na fifa rang listi ne vjeruje svojoj ligi to jest ne zove nikoga i tako nam propadaju klubovi jer se ne mogu prodati igraci , i propadose omladinski pogoni .GIBRA je napisao/la: ↑20 nov 2025, 11:50Pact1921 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:35Meni licno kad sam prezivio 29 mart 2024 protiv veleza prezivjet cu sve. Mi u zoni ispadanja igrali hiljadu puta bolje od veleza na grbavici ljudi nas pobjedise 0-1. Tu noc sam plakao preko sat vremena nisam mogao sebi doci . A eto inace ne pratim repku mislim da je barbarez trenerska prevara i da ne trebaju igrati dijasporci za repku nego samo ljudi koji su prosli kroz nasu ligu i juce sam gledao svih 90 minuta i mogu reci da mi je 100 posto validan razlog sto je inace ne pratim .WeekendOffender je napisao/la: ↑19 nov 2025, 00:55Finale kupa protiv Borca 2010 na Grbavici
Haj jarane ubij se, skoči sa zgrade, raznesi se eksplozivom, šta god uradi samo se ovako ne brukaj
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
- Riquelme1921
- Kontakt:
Znači po tebi je bolje da lijevo započne Mujakić umjesto Kolašinca i Karića jel?Pact1921 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 12:1111 godina bez velikog turnira dok ti igraju igraci koji se ne znaju predstaviti na bosanskom . I tebi znaci 63 reprezentacija na fifa rang listi ne vjeruje svojoj ligi to jest ne zove nikoga i tako nam propadaju klubovi jer se ne mogu prodati igraci , i propadose omladinski pogoni .GIBRA je napisao/la: ↑20 nov 2025, 11:50Pact1921 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:35
Meni licno kad sam prezivio 29 mart 2024 protiv veleza prezivjet cu sve. Mi u zoni ispadanja igrali hiljadu puta bolje od veleza na grbavici ljudi nas pobjedise 0-1. Tu noc sam plakao preko sat vremena nisam mogao sebi doci . A eto inace ne pratim repku mislim da je barbarez trenerska prevara i da ne trebaju igrati dijasporci za repku nego samo ljudi koji su prosli kroz nasu ligu i juce sam gledao svih 90 minuta i mogu reci da mi je 100 posto validan razlog sto je inace ne pratim .
Grupa iznad svakog pojedinca.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 34 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)