Samo ti svoje ja onako za sebe za svoju dusu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ti si lazi iznio o FK. Zeljeznicaru vise nego istine o klubu za koji navijas. Al glumis neku moralnu vertikalu I nesto na patetiku prosipas. Nisi ti debil, ti si jako bezobrazan a to je velika razlika.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Upravu si. Ti si genije neshvaćeni, intelektualac i erudita a ja sam fuj. Tvoj svaki upis jednostavno odiše pameću i intelektom i humanošću i dobrotom.
Meni je zao sto uslijed nedostatka sportskih tema morate potezati različite gluposti vjeruj. Da hoćete bit konkurenti za sta da pričamo o fudbalu. Ostarili smo a vi sve manje tema za razgovor imate.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 nov 2025, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Mijenjo bi historiju drugih klubova, a svoju bi historiju kluba da sakrijes. Pametan si jako.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Apsolutno ne.
Radio je Karadžić u Sarajevu i tu ga je postavila jedna od najvećih legendi kluba Svetozar Vujovic. To je činjenica. Kao sto su i neke druge činjenice.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ponovo tobe sa 73 profilim prosipa svoje bolesne komplekse i ponovo je duskica tu da poklapa i vrti u krug jedne te iste mitomanije bukvalno svakih mjesec dana.
Nevjerovatna opsesija koja nema granica. Iskreno, ovo je odavno otislo u pravcu gdje ih mozes samo sazaliti.
Nevjerovatna opsesija koja nema granica. Iskreno, ovo je odavno otislo u pravcu gdje ih mozes samo sazaliti.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pozdrav

Nemoj nam se ljutiti Duska, sve cu im privatno napisati i povuci mjere. Gamad prava.jurisicduska je napisao/la: ↑17 nov 2025, 23:43Ove postove treba lijepiti svakom od njih koji se pravi kao fin.
Niste ni svjesni da su ti postovi vase ogledalo.
Ne treba ni objašnjavati da u momentima dok je radio u Sarajevu nije bio ništa sto bi bilo predmetom sumnje nekakve da će jedan dan postati to sto jest.
A od njegove ruke i njemu sličnih su stradali i članovi naših porodica a vi to kacite ovdje. Iskreno stid me za vas. Ali lijepo je kad pokažete svoje pravo lice.
Mali klub malih ljudi.
A i ti tobe smiri doživljaj. S tim glupostima. Nije uporedivo ali je i dalje ružno.
Kad su vam nekad pojedinci postavljali Batka kao bivseg clana bokserskog kluba Zeljeznicar ja sam ih zamolio da to ne rade i ogradio se od tog i osudio najostrije. A vas sram bilo. Niko nista. Svaka cast.
Fk Željezničar.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nije ti korektno da objavljujes ovo prije svega zbog ljudi i navijaca FKS koji su dali zivot za odbranu ovog grada.
Predvidjeti buducnost nije niko mogao pa tako ni Sarajevo,u to vrijeme grad je bio skoro 50-50,ko je mogao ocekivati da ce se ovaj 'covjek' pretvoriti u monstruma i izvrsiti najduzu opsadu u modernoj historiji nad svojim gradom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ako vam sta znaci seselj nije nikad bio na tekmi nego je rekao da navija za Zeljeznicar jer je Sarajevi klub ua Zeljeznicar radnicke klase i nmp zaboravio sam sta je jos rekao . Ali drugo je sto jedan frajer koji je odrastao u Sarajevu kaze da je navijao za Zeljeznicar a drugo je kad frajer je clan sampionske generacije i radio je 8 godina u klubu i imao stan u sutjeskoj ulici u vrlo udarnom dijelu grada.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Odavno nema kulture i postovanja, samo kad se njegov klub uvrijedi, onda ide moralisanje. Ti simprvi napisao milion ruznih postova o Zelji.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2025, 07:47Nije ti korektno da objavljujes ovo prije svega zbog ljudi i navijaca FKS koji su dali zivot za odbranu ovog grada.
Predvidjeti buducnost nije niko mogao pa tako ni Sarajevo,u to vrijeme grad je bio skoro 50-50,ko je mogao ocekivati da ce se ovaj 'covjek' pretvoriti u monstruma i izvrsiti najduzu opsadu u modernoj historiji nad svojim gradom
Naravno da nije uredu pisati o retardu koji je bio u vasem klubu, koji je fasista i ljudaki izrod, isto kao sto nije uredu pisati da je Ivica Osim slagiran bio, da je Grbavica sugavica itd. Nece stati to, sve dok svako pojedinacno ne prestane s time.
Ne ide da imas pola foruma gdje naviju za Sarajevo i pisu vise o Zelji, kao i obratno.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Slažem se da nije korektno i čast normalnim pojedincima.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2025, 07:47Nije ti korektno da objavljujes ovo prije svega zbog ljudi i navijaca FKS koji su dali zivot za odbranu ovog grada.
Taj konj nam je svima uništio mladost i djetinjstvo.
Odavno je ovdje zafrkancija i prepucavanje prešla granice normalnog.
Serete i pišate po tuđoj historiji, pišete laži i pokušavate da falsifikujete historiju. Kad vam čovjek ovdje napiše činjenice i iznese dokaze koje vaši bivši igrači punih usta pričaju po medijima onda ide priča tipa "nije korektno", psuju se majke, nazivamo se debilima i sl. Očigledno je da se sa većinom navijača FKS jedino ovako može komunicirati jer je ovo jedini način komunikacije koji "razumiju".
Nikad vas čovjek prvi ne uzme u usta, već svaki put se kvalitetno "nacalite" i dođete na penal ili na volej.
Opet kažem, čast normalnim pojedincima.
Meni nikad FKS kao klub i normalno navijači HZ nije smetao, ali pojedini papci koji ovdje svašta pišu i baljezgaju ...
Ne kontam ih Boga mi.
Objasni mi taj fenomen i ispisati ću se sa ovog foruma.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

Al ova im je bila vrh kad su komplet dunjaluk pokušali ubijediti da je ova slika falsifikat i da se Ljupko Petrović nije slikao sa Arkanom. (Slika je za Ajlaha iz sekcije akcioni filmovi).
Za info šire populacije u pitanju je godina 2014. godina (18 godina nakon rata smo znali ko je ko, i ko je na kojoj strani bio). I ovo nije bilo korektno prema rahmetli navijačima FKS i građanima Sarajeva koji su dali život za ovaj grad i BiH.
To je to od mene. Živi i zdravi mi bili.
Čuvajte se podivljalih i bijesnih avlijanera koji ujedaju. Nestašica je tetanusa u apotekama.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ako nađete moj post tipa šugavica, tipa ratni zločinci, batko, nele karajlić, tenkovi, i bilo šta što ima veze sa četničkim folklorom ja ću se trajno obrisat sa foruma i neću nikad više uć na njeg. Također bilo šta za Osima, mlađeg starijeg ...
Patetika fol a hiljadu puta sam stao u odbranu da vam to ne piše niko jer je to dno dna.
A vi nama možete pisati i o Radovanu i slino i lavor i udba i namišljat scenarije.
Poremećni sistemi vrijednosti. Drago mi je da osim prostora u ovom gradu ne dijelimo niti jednu drugu osobinu.
Kakvi mitomani pokušali ubijediti komplet dunjaluk a Ljupka bukvalno otjerali iz kluba.
vi definitivno niste mentalno dobro.
Patetika fol a hiljadu puta sam stao u odbranu da vam to ne piše niko jer je to dno dna.
A vi nama možete pisati i o Radovanu i slino i lavor i udba i namišljat scenarije.
Poremećni sistemi vrijednosti. Drago mi je da osim prostora u ovom gradu ne dijelimo niti jednu drugu osobinu.
Kakvi mitomani pokušali ubijediti komplet dunjaluk a Ljupka bukvalno otjerali iz kluba.
Gledaj bolesnika u picku materinu šta pišu već danima.
Problem im Čelik kad se objavi ovdje
De nek jos neko skupi muda pa napise nesto protiv Čelika kad se ovdje posta
Problem im Čelik kad se objavi ovdje
De nek jos neko skupi muda pa napise nesto protiv Čelika kad se ovdje posta
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kontam da administracije i nema na ovom forumu, ko ce sve ovo citati bolje sve pustiti 
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zatrazi link za utakmicu i pojavit ce se u roku od 10 minuta
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.