Hajde da je to strana policija, ali sve nasa...
Ne shvatam bgm.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hajde da je to strana policija, ali sve nasa...
Pokenjam se na specijalce iz bilo koje Urpave policije u BiH.Beduin je napisao/la: ↑17 nov 2025, 21:50Ali kako mediji usrani jedva docekali da spomenu specijalce iz Sarajeva kako su dosli u ispomoc u Zenici.
A niko da spomene specijalnu jedinicu iz Tuzle i napisu sta su uradili huliganima iz Rumunije, ko im je oduzeo svu onu silnu opremu, cetnicke sajkace, fantomke, odjecu, alkohol silni i sta sve ne iako je bilo toliko rizicno i napeto jer su desetine ih bile zaustavljene i pretresene. To nece da spomenu napaceni mediji, nego daj naglasi kako iz Sa dosli pomoci.
Pi4ke jedne iskompleksirane, stope trebaju ljubiti specijalcima iz Tuzle.
Pokenjam i njegaBeduin je napisao/la: ↑18 nov 2025, 11:05Nije poenta ciji su specijalci bolji jer svi ti momci rade odlican pos'o, nego je poenta u nasim medijima i na tome je bio akcenat.
A Avenija je svakako dokazani mrzitelj svega Tuzlanskog pa tako satra i po drustvenom mrezama piskarati kontra nas, neka F sifra je u pitanju te njega ni ne dozivljavam.
Ne znam ni zasto se to glorifikuje toliko? MUPovi iz 4 kantona moraju djelovati da obezbijede 500 gostujucih navijaca, kao da Terror Machine iz Poznana dolaze.
koliko su crveni donijeli dobra ovoj državi i gradili je prije rata, toliko su zelembaći vaši i alija uništili sve to pokrali i dio države poklonili, pokakim vam zeleno sarajevoavenija je napisao/la: ↑18 nov 2025, 11:27Uhvatiš ga da piše neistinu, ispraviš ga, krene da vrijeđa u nedostatku argumenata. Ja razumijem ove mladje da psuju, omalovažavaju ali od čovjeka koji ima dijete, porodicu..jadno, zaostalo. Zbog čega ustvari, sta je loše napisano, zbog čega ? Ispravljeno samo da su Rumuni skinuti u Maglaju a ne Živinicama. Ispravljen da se nigdje ne spominje policija iz Tuzle nego čak naprotiv. Zahvala od onog ko je glavni organizator.
Imate vi u Tuzli mnogo većih problema od mene. Meni je najlakše napisati popišam vam se usta krezava komunistička **** vam grob tite i petokraku ali me boli qrac za vama dvojicom.![]()
Nisu ti daleko ni drina ni sava, idi preko njih onima dje nema Alije da ti smetaMortus je napisao/la: ↑18 nov 2025, 13:46koliko su crveni donijeli dobra ovoj državi i gradili je prije rata, toliko su zelembaći vaši i alija uništili sve to pokrali i dio države poklonili, pokakim vam zeleno sarajevoavenija je napisao/la: ↑18 nov 2025, 11:27Uhvatiš ga da piše neistinu, ispraviš ga, krene da vrijeđa u nedostatku argumenata. Ja razumijem ove mladje da psuju, omalovažavaju ali od čovjeka koji ima dijete, porodicu..jadno, zaostalo. Zbog čega ustvari, sta je loše napisano, zbog čega ? Ispravljeno samo da su Rumuni skinuti u Maglaju a ne Živinicama. Ispravljen da se nigdje ne spominje policija iz Tuzle nego čak naprotiv. Zahvala od onog ko je glavni organizator.
Imate vi u Tuzli mnogo većih problema od mene. Meni je najlakše napisati popišam vam se usta krezava komunistička **** vam grob tite i petokraku ali me boli qrac za vama dvojicom.![]()
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], ArtemisFowl, Jabroni, legendarnadruga, Samba71, Taree i 115 gostiju.