Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ja mislim da mu je ovo skidanje ove nevinosti draze od one prave
Thomas Müller - Fußballgott
Ako neko nadje video kada su slavili po terenu i kada je Balo oborio Dzeksona neka postavi . Koja je samo budaletina ovaj Balo pa nije humano isto neki balavac u osnovnoj uleti covjeku mog'o ga je povrijediti

Majstor nea sta

- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Eh ovo sam bas htio da komentarisem,a to je da je najvece zlo City-ja onaj pe.dercic spanski seku mu j.ebem,izgleda tip ne zna koja mu je uloga u timu. Sut na gol,nema sanse da bi je Dzeki proslijedio,vec odbijena lopta,poslije Dzekinog gola jedno 5-6 minuta,Silva ulazi u sesnesterac po desnoj strani,Dzeko sam,samcat u sredini ovaj mu nece da doda. J.ebo mu Tevez nanu,nanulicu.floyd je napisao/la:Koji ponos. Dzeko u centru paznje. Hvala kurcu.![]()
Inace, sreca pa dodje ona lopta do njega, jer je nikad ne bi dobio od Silve i slicnih sebicnjaka.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Joj što mi je nešto lijepo večeras... ima li gdje g.ovnara na vidiku ili su opet u rupama...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vidi ga djecemi sto se napuho masAllah ....dobro se hranii !!!pacovi_tu_ima je napisao/la:
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
hodža je napisao/la:Večeras Edin zabija
Dijamantuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!
FORZA MARŠAL !!!
- L' Imperator
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
To sam i ja primetio, koji klošar lik majko draga. Još Džeko mu rukama pokazuje, daj, daj, ovaj ništa, doda tamo Zabaleti, a Zabaleta s pola terena trči, nije loptu uspio ni dirnuti.Pasodzigera je napisao/la:Eh ovo sam bas htio da komentarisem,a to je da je najvece zlo City-ja onaj pe.dercic spanski seku mu j.ebem,izgleda tip ne zna koja mu je uloga u timu. Sut na gol,nema sanse da bi je Dzeki proslijedio,vec odbijena lopta,poslije Dzekinog gola jedno 5-6 minuta,Silva ulazi u sesnesterac po desnoj strani,Dzeko sam,samcat u sredini ovaj mu nece da doda. J.ebo mu Tevez nanu,nanulicu.
Balonja ba!Bosnier je napisao/la:Kako Toure zape Edinu i on pade na guzicu , jeli neko primjetio , kad su proslavljali ?
I ja bih to volio vidjeti opet , stvarno onaj Baloteli ko djecak od 12 godinaSanchez_8 je napisao/la:Ako neko nadje video kada su slavili po terenu i kada je Balo oborio Dzeksona neka postavi . Koja je samo budaletina ovaj Balo pa nije humano isto neki balavac u osnovnoj uleti covjeku mog'o ga je povrijediti![]()
![]()
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nikad mi nijedan njegov go nije bio drazi... Dobro osim onog protiv Belgije kad ga je pljusno 
TO ZMAJU BOSANSKI!!!
TO ZMAJU BOSANSKI!!!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- pintol_TM87
- Kontakt:
niej ga balo slomio barem kako sam ja vidjeo mislim da je to bio jedan od brace Toure...al bas je trosnoSanchez_8 je napisao/la:Ako neko nadje video kada su slavili po terenu i kada je Balo oborio Dzeksona neka postavi . Koja je samo budaletina ovaj Balo pa nije humano isto neki balavac u osnovnoj uleti covjeku mog'o ga je povrijediti![]()
![]()
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Dzeko majstore svaka cast,onaj Baloteli stvarno ima mentalnih problema ,valja se bez potrebe niko ga ni takno nije ,glumac za Holywooda 
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- NoName
- Kontakt:
Džeko, dođeš mi 500 KM za uništeni namještaj po kući. Ali halalim ti 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
To sam ja davno napisao da je ono malo djubre puno sebe i da je gori za njihovu igru od Teveza ....Pasodzigera je napisao/la:Eh ovo sam bas htio da komentarisem,a to je da je najvece zlo City-ja onaj pe.dercic spanski seku mu j.ebem,izgleda tip ne zna koja mu je uloga u timu. Sut na gol,nema sanse da bi je Dzeki proslijedio,vec odbijena lopta,poslije Dzekinog gola jedno 5-6 minuta,Silva ulazi u sesnesterac po desnoj strani,Dzeko sam,samcat u sredini ovaj mu nece da doda. J.ebo mu Tevez nanu,nanulicu.floyd je napisao/la:Koji ponos. Dzeko u centru paznje. Hvala kurcu.![]()
Inace, sreca pa dodje ona lopta do njega, jer je nikad ne bi dobio od Silve i slicnih sebicnjaka.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Giallorossi
- Kontakt:
Hos ti meni halaliti ?NoName je napisao/la:Džeko, dođeš mi 500 KM za uništeni namještaj po kući. Ali halalim ti
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- anonymousHD
- Kontakt:
Džeko TOP of the Match, napokon više nije flop. Ovo je lepo pročitati.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.