NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la alemsa » 09 nov 2025, 18:22

Ahhaha TD Atlanta

To volim.vidjeti

drakemayelover
Kontakt:

Post Postao/la drakemayelover » 09 nov 2025, 22:31

Maye > Mayfield

schalke
Kontakt:

Post Postao/la schalke » 09 nov 2025, 22:58

Šta uradiše Texansi 🙆‍♂️

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 10 nov 2025, 11:13

Chargersi opet povrede imali Ali gura prva invalidska brigada nekako.
Odbrana brutalna Ali I ostario je Rodjo Vidi se.
Sve u svemu s obzirom na nenormalan broj povreda dobro guraju. Samo Zdravi Chargersi makar na o lineu bi druga zvjer bila.
Samo Herbert opet sepao opet bruku sackova..
Skida mu ovaj o line godine sa zivota I karijere…

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 nov 2025, 14:20

jestamaji je napisao/la:
09 nov 2025, 17:16
ne mogu oni ništa napraviti. trener im je kompletan idiot
2nd and 1, minuta do kraja poluvremena, svi timeouti i jonathan taylor i on zove prvo pass, a onda pušta vrijeme da istekne i baca hand-punt. strašno!
Hahah čuj Steichen idiot. Lik je mastermind, nema tu diskusije apsolutno.

Bespotrebna drama u Berlinu, ali neka malo za evropsku publiku napokon dobra i zanimljiva tekma u odnosu na ono šta su Jagsi i Jetsi radili u Londonu ove godine.

Taylor novi hettrick uz skoro 300 yardi od tog 250 trčanjem :shock: Nestvarne brojke, vjerovatno ponovo neki rekordi. Toliko je uništio odbranu Atlante da u produžetku nisi trebao pucat ni FG za pobjedu sa 20 i kusur yardi, jer se znalo da Taylor uzima TD čim se prešlo pola :salut:

Jones je precizan, tu nema priče, incomplete passovi su rijetkost, ali mu previše ispadaju lopte čim ga neko dodirne opasnost od fumblea. Tri puta mu ispade lopta i sreća samo jednom pokupi Atlanta. Mora to popraviti pod hitno da čuva loptu kod sackova, jer je postao ozbiljan potrošač lopti.

Ipak ključni play je bio odličan na 4th down prije FG za produžetak clutch pass za Warrena i ovaj još bolje uhvatio jer je corner bio pravo blizu lopte. Warren ima strašan potencijal da bude jedan od najboljih TE lige.

8-2 idalje lider NFL-a, a sad na bye da se odmore i onda tekma regularne sezone na Arrowheadu :kafa:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 16 nov 2025, 21:00

Steta Ali ovi Chargersi su katastrofa sada. Na stranu dva PI calla koji uopste Nisu bili PI I odbrana im je uzas.
Herbert Nece sezonu ovako zavrsiti.
Doveli penninga lik gori od ovoga sto su vec imali :rol:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 nov 2025, 09:42

ja se na chiefse više ne bih kladio :shock:

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 17 nov 2025, 13:49

wadethegreat je napisao/la:
16 nov 2025, 21:00
Steta Ali ovi Chargersi su katastrofa sada. Na stranu dva PI calla koji uopste Nisu bili PI I odbrana im je uzas.
Ni oni ne znaju kako su došli do omjera 7-4
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 nov 2025, 14:38

Mogao bi nakon ihahaj godina da se playoff ne igra na Arrowheadu.

Nadam se da Coltsi zadaju konačan udarac Chiefsima iduće hefte.

AFC lud totalno ove sezone. Chiefsi i Ravensi su na 5-5 grčevito se bore za playoff, a sigurno su, uz Billse, bili favoriti za HFA i bye u playoffu, dok su Coltsi, Patsi i Broncosi lideri konferencije.

Ravensi i Billsi još idalje imaju šanse da uzmu diviziju, ali Chiefsi kasne 4 pobjede, a još 7 mečeva je u igri. Doduše imaju još jednom protiv Denvera, ali moraju win out do kraja + pomoć drugih ekipa.

Cheateri imaju jedan od najlakših rasporeda u historiji. Za sad jedine ekipe protiv kojih su igrali koje imaju preko .500 omjer su Steelersi, Tampa i Billsi. Takav raspored se nastavlja i do kraja i od težih imaju Billse kući i Ravense u gostima. S obzirom na rasporede drugih ekipa, oni ako dobiju Allena kod kuće, uzimaju diviziju a najvjerovatnije i AFC :roll: Drake Maye da uzme AFC bi bilo još luđe nego Jones :mrgreen: Nadam se ipak da će se Billsi dozvat do kraja.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 17 nov 2025, 14:42

FoxMulder je napisao/la:
17 nov 2025, 13:49
wadethegreat je napisao/la:
16 nov 2025, 21:00
Ni oni ne znaju kako su došli do omjera 7-4
Pa prve Tri tekme su djelovali kao top 3 ekipa I onda povrede
Kompletan o line je out.
I u odbrani imaju povreda. Yebiga ovo je takav sport…
Herbert ih je kasnije vadio u nekim tekmama Ali covjek prima najvise udaraca u NFLu kao I ove tako proslih sezona.
Vide se posljedice iz tekme u tekmu…
Juce je strasan sack popio morao ici na concussion protocol…

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 18 nov 2025, 11:48

Commandersi su mogli bit top ove sezone ali opet povrede.Otpali daniels,ekeler,lattimore za sezonu

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 18 nov 2025, 12:16

nisu, bili su prošle godine i to je bilo previše. a lattimore im fali koliko ti i ja, tip je gotov već najmanje dvije godine a ekeler da je šta valjao ne bi ga harbaugh pustio

za vikend kc-indy, to fakat jedva čekam, da vidim je li edo barem malo u pravu ili kao i obično nimalo :D tekma je u 7, nemože bolje a taman će do tada i arsenal-tottenham biti sve riješeno

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 18 nov 2025, 12:40

jestamaji je napisao/la:
18 nov 2025, 12:16
nisu, bili su prošle godine i to je bilo previše. a lattimore im fali koliko ti i ja, tip je gotov već najmanje dvije godine a ekeler da je šta valjao ne bi ga harbaugh pustio

za vikend kc-indy, to fakat jedva čekam, da vidim je li edo barem malo u pravu ili kao i obično nimalo :D tekma je u 7, nemože bolje a taman će do tada i arsenal-tottenham biti sve riješeno
Odlican vikend,jedva cekam

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 18 nov 2025, 12:43

Znam da pitanje nije bas vezano za temu,ali me zanima jeli imao itko iskustva sa narucivanjem stvari ili robe sa nflshop online ili fanatics,kako se placa dostava carina itd,i ima li igdje na balkanu takvi shopovi?Hvala.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 nov 2025, 12:49

jestamaji je napisao/la:
18 nov 2025, 12:16

A pored tog derbija, ti i ja na fantasyu. Draže bi mi bilo da te naprašim kao u week 1 i izbacim iz priče za playoff, nego Coltsi da uzmu. Al' može i oboje :mrgreen:

Inače, vjerovatno neću gledati to u nedjelju jer nisam tu, osim ako šta nafatam kakvog streama preko telefona, ako se nađem gdje ima internet. Helem, nije neki čejf.

Ali vjerovatno bih se samo nervirao jer očekujem pobjedu Chiefsa uz potencijalni poguranac sudija, jer bez njih je playoff nezamisliv, uz to su i kući svakako teško pobjedivi. Ali ne vjerujem da će im biti lahko, jer Coltsi dolaze iz bye, odmorni, oporavljeni i sigurno će fercerat mnogo toga.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 18 nov 2025, 15:32

stvarno? nisam još pogledao fantazi, ovaj fudbal me satra :D osim toga sam H2H još uvijek pozitivan ali znam da je tebi to nemoguće priznat :D :D

fakat šteta ako baš ovo ne možeš gledati ali jeb.atga ne mora se sve. ja sam bio u albaniji za vikend i nisam defakto nikako imao internet ... preživi se i to

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 nov 2025, 07:47

Edin TM87 je napisao/la:
17 nov 2025, 14:38

AFC lud totalno ove sezone. Chiefsi i Ravensi su na 5-5 grčevito se bore za playoff, a sigurno su, uz Billse, bili favoriti za HFA i bye u playoffu, dok su Coltsi, Patsi i Broncosi lideri konferencije.

Ravensi i Billsi još idalje imaju šanse da uzmu diviziju, ali Chiefsi kasne 4 pobjede, a još 7 mečeva je u igri. Doduše imaju još jednom protiv Denvera, ali moraju win out do kraja + pomoć drugih ekipa.

Cheateri imaju jedan od najlakših rasporeda u historiji. Za sad jedine ekipe protiv kojih su igrali koje imaju preko .500 omjer su Steelersi, Tampa i Billsi. Takav raspored se nastavlja i do kraja i od težih imaju Billse kući i Ravense u gostima. S obzirom na rasporede drugih ekipa, oni ako dobiju Allena kod kuće, uzimaju diviziju a najvjerovatnije i AFC :roll: Drake Maye da uzme AFC bi bilo još luđe nego Jones :mrgreen: Nadam se ipak da će se Billsi dozvat do kraja.
Očigledno nisi gledao Mayea ove godine
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 19 nov 2025, 13:47

Nadam se da će Goodell intervenirati i maknuti Eaglese sa prime time utakmica do kraja sezone da nam ne krvare oči više. :rol:
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 nov 2025, 15:37

jestamaji je napisao/la:
18 nov 2025, 15:32
stvarno? nisam još pogledao fantazi, ovaj fudbal me satra :D osim toga sam H2H još uvijek pozitivan ali znam da je tebi to nemoguće priznat :D :D

fakat šteta ako baš ovo ne možeš gledati ali jeb.atga ne mora se sve. ja sam bio u albaniji za vikend i nisam defakto nikako imao internet ... preživi se i to
Ne znam jel' veći šok bio gol Austrije ili kad sam pročitao da misliš da imaš bolji h2h :mrgreen: Pa ti si bio redovna mušterija godinama, tek zadnju sezonu, te usralo ko nikad. Kad mi ne bude mrsko iskopat ću i taj podatak, ako već insistiraš.

Inače, za predstojeći duel klepio sam ti Wilsona sa waivera, inače ne bih stavio claim zbog jedne tekme jer se Jacobs vraća, ali sam bio siguran da ćeš samo ti staviti i da će ti past i bukvalno u 08:55 ga zakačim :mrgreen: Vidjet ćemo hoće li to šta odlučiti, mislim da sam ti i kickera mazn'o.

Idemo all in, jer s ovim porazom si out 99% :wave:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 nov 2025, 15:54

rio_Ferdy88 je napisao/la:
19 nov 2025, 07:47
Edin TM87 je napisao/la:
17 nov 2025, 14:38

Očigledno nisi gledao Mayea ove godine
Nisam plaho, ponekad na redzone, vidim da je jak. Ali svakako da bi bila ludost da on ili Jones uzmu bye i HFA u eri Mahomesa, Allena i Lamara.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.