idemo na Svjetsko, jebotee
Srce moje
ostavimooo sveee
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
SANJAO SAM PROCI CEMO U FINALE, SANJAO SAM DOBICEMO NA PENALE, SANJAO SAM KAKO SA TRIBINA CUJE SEEEE...
Sto je najgore ne citam, ne znam kad sam nesto procito jer nemam sta procitat...udjem na forum i tjt...ali eto samo opaska
Nista prije 19:45.
Ovo se odnosilo na Admin kad se spomene nešto protiv vijesti koje nam plasiraju svakodnevno a evo i danas…invincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 16:40Sto je najgore ne citam, ne znam kad sam nesto procito jer nemam sta procitat...udjem na forum i tjt...ali eto samo opaska
Kako se postaje sapun? Isto tako ili ima neka druga procedura?kolezeljovac je napisao/la: ↑18 nov 2025, 16:44Znaš li kako se postaje šampon?
-Izađeš kad je najteže, stisneš zube i pobjediš!
Hahhahahah nisam skontao da sam fulio... Ili da mi nije autocorrect sam prebacionapapijri1987 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 16:54Kako se postaje sapun? Isto tako ili ima neka druga procedura?kolezeljovac je napisao/la: ↑18 nov 2025, 16:44Znaš li kako se postaje šampon?
Neka si, od srca sam se ismijao obojicikolezeljovac je napisao/la: ↑18 nov 2025, 16:55Hahhahahah nisam skontao da sam fulio... Ili da mi nije autocorrect sam prebacionapapijri1987 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 16:54Kako se postaje sapun? Isto tako ili ima neka druga procedura?kolezeljovac je napisao/la: ↑18 nov 2025, 16:44Znaš li kako se postaje šampon?
To je malo komplikovanije, treba ti svabo, dimnjak, malo jaca vatrica..napapijri1987 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 16:54Kako se postaje sapun? Isto tako ili ima neka druga procedura?kolezeljovac je napisao/la: ↑18 nov 2025, 16:44Znaš li kako se postaje šampon?
Bez poraza, yebem te corava.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, EdinjoBos, General505, Kobayashi, RobijasiZenica1988, Sveti, Vaya i 65 gostiju.