Ja sam konto gledati vani sa ostalim. Al neka me nervoza safatala i uvali mi se nesto u stomak, strah me proliva
Mozda ipak uz meze i ispred TV
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
DjaniTarik je napisao/la: ↑18 nov 2025, 18:51Ne smije niko pisnuti sada druze sve nervoza ****prisonbreak je napisao/la: ↑18 nov 2025, 18:50Koliko je Barba lud sa prvih 11 niko ne smije ni predikciju baciti haha
Mislim da je ljudima na stadionu lakse jedno 100x nego nama pred ekrana
Da imamo utakmice kao što su oni imali, davno bi se ohladio u kaburu.Centre forward je napisao/la: ↑18 nov 2025, 18:55Sad razmišljam, kako li je bilo bivšoj braći Hrvatima kad su igrali finale SP ?
Ma ima ovih klupskih pjesama navijackih koje treba Malo preobratit na repku u drzavu. Recimo ona pjesama manijaka " ale ale aleoooi, pjevajmo zajedno,naprijed, naprijed zeljo volim te,ludo ja ko nikoga".. umjesto zeljo stavis bosno I imas super pjesmu koja ce pokrenuti cijeli stadion.FrDiHu je napisao/la: ↑18 nov 2025, 18:48JayCatwright je napisao/la: ↑18 nov 2025, 18:45ne čekaju mene, ali dijete od 6 godina bi smislilo bolju pjesmu od Bosna je šampion
Majstore sto se tice organizacije i navijanja daleko smo najjaci.Imao sam priliku gledati Slovenija-Srbija na Allianz Areni na Euru srbi se srame sami sebe i navijanja koliki je ocaj.Nasi su pokazali stotinu puta da su dobro organizirani i dobro navijaju bilo nogomet rukomet kosarka.
Iskreno mislim da ih je bolio ku/Rac,brate takva zemlja dodju do finala,taman da izgubis 10-0 boli te djokaCentre forward je napisao/la: ↑18 nov 2025, 18:55Sad razmišljam, kako li je bilo bivšoj braći Hrvatima kad su igrali finale SP ?
Bazdar ne smije početi kakva bi njegova uloga na terenu bila?Kapetan je napisao/la: ↑18 nov 2025, 18:58Ocekujem istu formaciju 4-5-1 kao i protiv Ruminije. Umjesto Burnica igrace Sunjic, a lijevo mozda Kolasinac ili Karic, umjesto Katica.Hadzikadunic/Mujakic. Sto se tice Alajbegovica oni ni u klubu ne igra citavu utakmicu tako da ga ni veceras ne ocekujem u prvoj postavi, bolje da udje u drugom poluvremenu i odigra kvalitetnih 45 minuta.
----------------------Vasilj-----------------
Memic--------------Hadzikadunic/Mujakic-----Muharemovic-----------Kolasinac/Karic
Sunjic----------------Tahirovic
Bajraktarevic---------------------Bazdar--------------------------Gigovic
------------------Dzeko----------------
U drugom poluvremenu ubaciti Tabakovica, Alajbegovica umjesto Bazdara i Gigovica pa sta nam Bog da![]()
![]()
Covjek je upravu, ovoliki hajp, brojnost, euforija, a mi nemamo pjesme za otpjevati da ori, da se covjek najezi, sreca pa je usla ova Halidova pjesma inace taraba, to je godinama. Sta je problem skontati 2-3 pjesme sa dobrim ritmom?Jet2Holiday je napisao/la: ↑18 nov 2025, 18:51Glup si.JayCatwright je napisao/la: ↑18 nov 2025, 18:45ne čekaju mene, ali dijete od 6 godina bi smislilo bolju pjesmu od Bosna je šampion
Pjevalo se i pjevat ce se.
travuljasSs je napisao/la: ↑18 nov 2025, 18:52Ja sam konto gledati vani sa ostalim. Al neka me nervoza safatala i uvali mi se nesto u stomak, strah me proliva![]()
Mozda ipak uz meze i ispred TV

Vazda mi nesta glumimo, stidimo se, mrzovoljni. Ne valja nam pjesma, ne valja nam stadion, vrijeme lose... 101 razlogVarijantas8 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 19:01Covjek je upravu, ovoliki hajp, brojnost, euforija, a mi nemamo pjesme za otpjevati da ori, da se covjek najezi, sreca pa je usla ova Halidova pjesma inace taraba, to je godinama. Sta je problem skontati 2-3 pjesme sa dobrim ritmom?Jet2Holiday je napisao/la: ↑18 nov 2025, 18:51Glup si.JayCatwright je napisao/la: ↑18 nov 2025, 18:45
ne čekaju mene, ali dijete od 6 godina bi smislilo bolju pjesmu od Bosna je šampion
Pjevalo se i pjevat ce se.
Trebamo im uvaliti brzi gol a onda prilike traziti kroz kontru iki prekide.prisonbreak je napisao/la: ↑18 nov 2025, 19:09Vasilj, Malic, Hadzikadunic, Muharemovic, Karic, sunjic, Tahirovic, Memic, Bajraktarevic, Tabakovic, Dzeko
Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09, Google Adsense [Bot], Proximic i 39 gostiju.