Kvalifikacije za SP 2026.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za SP 2026.
Hrvati pokazuju kako se pobjeđuje i kada si loš..Crnogorci..nažalost,katastrofa...baš mi žao što ne mogu niti osrednju repku napraviti...
crna gora je poslije švedske najveće razočarenje ovih kvalifikacija
- akisarajevo92
- Kontakt:
ko od raspale CG ista ocekuje, ne znam da li su jednom bili blizu bar baraza od nastanka 2006., i to sa daleko jacim sastavom nego sada
daleko vece su razocarenje i Slovenija i Grcka i Srbija, rekao bih i Gruzija ali su imali bas teska dva rivala u grupi
daleko vece su razocarenje i Slovenija i Grcka i Srbija, rekao bih i Gruzija ali su imali bas teska dva rivala u grupi
Don't believe the hype.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ovaj yebeni Luksemburg u zadnjim kvalifikacijama imao 17 bodova, ove kvale zabili samo 1 gol u sest utakmica.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Igrali su baraz 2011 protiv Ceha.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 22:41ko od raspale CG ista ocekuje, ne znam da li su jednom bili blizu bar baraza od nastanka 2006., i to sa daleko jacim sastavom nego sada
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jake su im izjave nakon utakmice
Kaze Vucinic, "moramo biti konkrentni, ovo je isto kao da izvodis istu zenu deset noci, placas veceru i na kraju je vozis kuci kao taksista" sve uz prostu gestikulaciju rukom
Onda Osmajic kaze, "2:0 je najgori rezultat, ali pokazali smo karakter", pa kako si pokazao karakter a izgubio nakon sto si vodio 2 razlike
Imaju sad Adzica, Krstovica, Bulatovica, Kostica kao talentovane mlade igrace pa mozda opet dodju na nivo da se izbore za neki baraz
Kaze Vucinic, "moramo biti konkrentni, ovo je isto kao da izvodis istu zenu deset noci, placas veceru i na kraju je vozis kuci kao taksista" sve uz prostu gestikulaciju rukom
Onda Osmajic kaze, "2:0 je najgori rezultat, ali pokazali smo karakter", pa kako si pokazao karakter a izgubio nakon sto si vodio 2 razlike
Bacio sam pogled, imaju taj jedan baraz, ostali ciklusi za Euro, ni blizu, i jos jednom u kvalama za SP bili na 3 boda od baraza i to je to, prosle kvale za Euro 2020 zavrsili sa tri bodaMokes je napisao/la: ↑17 nov 2025, 23:02Igrali su baraz 2011 protiv Ceha.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 22:41ko od raspale CG ista ocekuje, ne znam da li su jednom bili blizu bar baraza od nastanka 2006., i to sa daleko jacim sastavom nego sada
Imaju sad Adzica, Krstovica, Bulatovica, Kostica kao talentovane mlade igrace pa mozda opet dodju na nivo da se izbore za neki baraz
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 17 nov 2025, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Dobro ikako i imaju kakve takve igrace, s obzirom da im je liga u rangu federalne, a imaju stanovnika kao nasa 4 najveca grada. A i kao takvi su izbacili Adzica i Bulatovica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kakvi su klosari ispali ovi hrvatski navijaci... 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne zovu ih tek tako ustašama
Interesantno da Makedonija dosad nijedan mec u grupi nije izgubila, ali su ih zato remiji unazadili. Da su dobili Wales (primili gol u 96-oj) i Kazahstan u zadnjem mecu kuci, danas bi igrali za direktan plasman.
Mislim imaju i sad sansi, ali je suludo ocekivati da Lihtenstajn dobije Belgiju.
Mislim imaju i sad sansi, ali je suludo ocekivati da Lihtenstajn dobije Belgiju.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hrvatska ce biti u prvom sesiru ako Belgija izgubi od Lihtenstajna. Dakle naucna fantastika.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Cassano2024
- Kontakt:
Što se tiče crnogoraca, imaju mnogo talenata i mogu se nadati boljem u budućnosti, ali sa ozbiljnim trenerom na klupi. Predviđam vrhunsku karijeru za Milana Vukotića iz Partizana koji vjerovatno već u januaru odlazi u ligu petice.
Večeras svi uz Bosnu. Lakše im je dobiti Austriju u Beču nego dva protivnika u baražu. Ili čvrsto i ne zalijetati se do zadnjih 20 minuta Ili napasti od prve i iznenaditi ih. Ja bih prije ovo drugo, jer BiH se ne zna baš braniti.
Večeras svi uz Bosnu. Lakše im je dobiti Austriju u Beču nego dva protivnika u baražu. Ili čvrsto i ne zalijetati se do zadnjih 20 minuta Ili napasti od prve i iznenaditi ih. Ja bih prije ovo drugo, jer BiH se ne zna baš braniti.
Commando Ultrà Curva Sud
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Kakav stadion u Iraku 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Stadion ne može biti lijep kad je atletska tu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Dao bi ti guyice da imamo mi ovakav, priznaj.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 2 gosta.