RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Titova-Juga
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Titova-Juga » 25 apr 2011, 15:20

AlemC85 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Pustite gosp. amara ha, ha, nego ima li novih aktivnosti u mom najdražem klubu veležu, tj.planovi za narednu sezonu, igrači, stadion i dr.?

Znaš da se o tome kod nas priča uvijek u 7/8 mjesecu :lol:

Ja ti ozbiljno kažem, (dobro, eto možda u šestom, onako optimistično) ;)
Rijetke su bile sezone, (možda ona po povratku u Premijer Ligu), kada smo barem neke osnovne stvari unaprijed znali. Od tada je sve nekako bez cilja . . .
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2011, 16:01

Ja se ipak nadam da neće biti opet turbulencija kao prošlog ljeta, ali eto vidjet ćemo. Nego mi nešto upada u oči, vidim na ovim dresovima ima natpisa mnogih sponzora, ali nema jednog koji je i prije rata bio na dresovima a to je ako ne griješim hepok, ne znam da li klub ima sponzorski ugovor s njima? Ponovo su postali brend...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 25 apr 2011, 19:14

Danas sam cuo u gradu da Kazazic ide iz Veleza na kraju sezone pa ako ima neko nekih informacija neka kaze jer bi volio da se sa njim i jos par mladih igraca produzi ugovor.
To je ono sto me brine,ne rade se neke stvari na vrijeme a to je prije svega produzivanje ugovora onim igracima koji vrijede i koje treba zadrzat a jos bolje sto su mladi jer sa na njima moze zaradit nesto love.Cuo sam sve negativno o Đonki pa i to treba vec jednom da se rijesi jer sta nam dobrog jedan drot moze donjet??Treba dovest na mijesto direktora nekog sportskog radnika a ima par ljudi ali Đonko i sl.ne dolaze u obzir

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 apr 2011, 20:42

Kao što rekoh, u Veležu ništa ovo.
Neće Kaza biti jedini kojem se neće dati ugovor i koji će otići.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 25 apr 2011, 21:13

Zao mi je ako dodje do osipanja i odlazaka pojedinih igraca pogotovo onih igraca koji su ponikli u Velezu a vrijede mnogo.Zato me je strah sto uprava ne radi neke stvari na vrijeme ili cak prije vremena a to su produzivanja ugovora sa igracima i sl.jer me je strah kao navijaca da sve to ne bude prekasno i da nam ponajbolji igraci odu iz kluba.Ono sto nikad necu razumit je to da se ceka zadnji momenat za sve sto treba da se uradi i sto vrijedi a ko je zasluzan za to...znaju samo ljudi u upravi.Nadam se da ce Niksic ovo podignut na jos veci nivo i da ce uradit ono sto je rekao na Skupstini u decembru a to je jak i stabilan Velez a on je covijek koji ima snage,volje,znanja i kapaciteta da od Veleza napravi jak i stabilan klub

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 25 apr 2011, 22:47

cunami je napisao/la:Zao mi je ako dodje do osipanja i odlazaka pojedinih igraca pogotovo onih igraca koji su ponikli u Velezu a vrijede mnogo.Zato me je strah sto uprava ne radi neke stvari na vrijeme ili cak prije vremena a to su produzivanja ugovora sa igracima i sl.jer me je strah kao navijaca da sve to ne bude prekasno i da nam ponajbolji igraci odu iz kluba.Ono sto nikad necu razumit je to da se ceka zadnji momenat za sve sto treba da se uradi i sto vrijedi a ko je zasluzan za to...znaju samo ljudi u upravi.Nadam se da ce Niksic ovo podignut na jos veci nivo i da ce uradit ono sto je rekao na Skupstini u decembru a to je jak i stabilan Velez a on je covijek koji ima snage,volje,znanja i kapaciteta da od Veleza napravi jak i stabilan klub
Niksic je politicar, nije Bog.

Ljudi samo SEBI mogu da pomognu. Samo Velez od Veleza moze napraviti jak i stabilan klub - a ne jedna individua sa izvana. Ovo su problemi koji se moraju rjesavati u klubu iznutra.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 apr 2011, 23:35

Sta sam cuo od jednog lika iz obezbjedjenja (inace velezovac) stvarno bruka i sramota za velez :cry:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 apr 2011, 23:36

Samo F.K.S !! je napisao/la:Sta sam cuo od jednog lika iz obezbjedjenja (inace velezovac) stvarno bruka i sramota za velez :cry:
cuo sam i ja isto siguran sam !!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2011, 23:40

mma_hz je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Sta sam cuo od jednog lika iz obezbjedjenja (inace velezovac) stvarno bruka i sramota za velez :cry:
A o kome jer iječ ako se smije znati?

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 25 apr 2011, 23:43

AlemC85 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
A o kome jer iječ ako se smije znati?
Ma nije vazno koji je igrac ;) ;) ;) ;)
Taka situacija u klubu...vazan je opstanak :)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 apr 2011, 23:44

nije to bas skandalozno ali je tuzno jbg da je velez na to spao sto se tice dresova :cry:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 apr 2011, 23:48

Samo F.K.S !! je napisao/la:nije to bas skandalozno ali je tuzno jbg da je velez na to spao sto se tice dresova :cry:
Šta aj reci :(
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2011, 23:48

Samo F.K.S !! je napisao/la:nije to bas skandalozno ali je tuzno jbg da je velez na to spao sto se tice dresova :cry:
Mane znam više drug šta da kažerm, čekam više taj prokleti dan kada će rođeni krenuti naprijed, ali kakva je situacija u državi, teško, pa evo i vaše sarajevo se konstantno uništava...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 apr 2011, 23:50

AlemC85 je napisao/la:
Mane znam više drug šta da kažerm, čekam više taj prokleti dan kada će rođeni krenuti naprijed, ali kakva je situacija u državi, teško, pa evo i vaše sarajevo se konstantno uništava...
Dici cemo se opet nego spremite se da festu zajedno napravimo u zadnjem kolu 8-)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2011, 23:53

Samo F.K.S !! je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Dici cemo se opet nego spremite se da festu zajedno napravimo u zadnjem kolu 8-)
A 100 duel 74 u prvoj saveznoj ligi i 26 (to je u maju) u okviru prvenstva u BiH, idem na tu tekmu 100%, treba biti fešta, ulazimo u klub 100...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 apr 2011, 23:54

ma bice spica u zadnjem kolu aBd ...rodzenih na Kosevu uvijek bude puno i bude pravi "dernek" na obje strane ehhehe :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2011, 23:57

mma_hz je napisao/la:ma bice spica u zadnjem kolu aBd ...rodzenih na Kosevu uvijek bude puno i bude pravi "dernek" na obje strane ehhehe :D :D
Predlažem da naprave navijači oba kluba veliki transparent na kojem će pisati jubilarna 100 utakmica...

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 26 apr 2011, 00:16

NE KONTAM STA STE CULI???

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 26 apr 2011, 00:20

aleme moram te razocarati, sarajevo i velez su jos u proljece 2009. igrali 100. prvenstvenu utakmicu ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2011, 00:28

tm84 je napisao/la:aleme moram te razocarati, sarajevo i velez su jos u proljece 2009. igrali 100. prvenstvenu utakmicu ;)
Majke mi od 45. do 92. 74 utakmice, a poslije rata možda sam tu pogriješio...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []