Sinoc je trcao zato sto iz kluba dosao odmoran.
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Okupirali ga nasi na aerodromu 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svaka cast za sve, vcrs nije trebao da igra svih 90 minuta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vrijeme je da preuzme ulogu kakvu je imao Kolašinac ovaj ciklus, eventualno 20 minuta s klupe i to je to. Ali znam dobro da će i u martu biti nedodirljiv
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- PointBlank
- Kontakt:
Sjedi na klupu i ne pomjeraj vise svega ti.. od tvojih tap-in golova odavno nemamo koristi…
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jos jedno promaseno prvenstvo zbog ove stoke koja se izdigne iznad drzave i iznad drugih igraca. Smece koje nece sam da izadje da bude covjek nego se ponasa bahato zadnjih 10 godina sve je upropastio sta se moze. I jos ce i baraz sjebat i to ej to. Krme ne ljudsko ja nisam zaboravio tvoja setanja nakon pijanki na terenu. Mrs mrs kakvaa smrad qurac je trbi stalo jest do tebe ne do uspjeha.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Vrijeme je da kaze dosta od mene, budi gospodin.
pretvorio se u halida genjca reprezentacije
sto ti ovo treba da glumis karikaturu na terenu kad ne mozes igrati ni full 20 minuta
sto ti ovo treba da glumis karikaturu na terenu kad ne mozes igrati ni full 20 minuta
Pa ima selektor neka ga izbaci. Ako selektor nema muda onds dovedi nekoga koji ima.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ljudi,imajte bar malo postovanja prema njemu. Razumijem sve ali stavite malo na vagu stvari.
Ma kakva muda. Sjeti se sta je za njega izjavio nekad na pocetku kvalifikacija cini mi se. Citiram igrat ce i bez treninga, direktno iz aviona da izadje. Jedino da se covjek sam oprosti, ovaj lik ce ga gurati do kraja. Realnost je da ne moze covjek vise od 20 minuta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ali zamisli pameti, u ovakvoj tekmi i tempu ti ostavljaš Dzeku 90 minuta.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ljudsko smece ko je upucen zna. Nikad nijw pohvalio vedu prije tabaka ili nekog. Samo neka je njega i u florenzu najgori hodat ne moze ali ne posustaje. 40 godina samo ronaldo moze fenomen i modric ovaj vec 3 godine preso Zenit. Kakva suga jer je jos jednom sve upropastio niakkav kapiten i vodja nikakav karakter.
Smece koje je sutilo kada su zukanovica prevarili koji nam donjeo sp,da bi stavio ibricica i safetove menadzere anelku svena i avdu. On je to aminovo da bi senijad iso. Placalo se puno para tada za brazil. Mozes zamislit izradit ervina koji je iznjeo kvale.
Smece koje je sutilo kada su zukanovica prevarili koji nam donjeo sp,da bi stavio ibricica i safetove menadzere anelku svena i avdu. On je to aminovo da bi senijad iso. Placalo se puno para tada za brazil. Mozes zamislit izradit ervina koji je iznjeo kvale.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- JayCatwright
- Kontakt:
Najgori kapiten u historiji reprezentacije. Da ne spominjem da je svaki napad veceras usrao, da niti jednom nije uspio sacuvati loptu ili gurnuti npr Memica u for a imao je priliku. Ubjedljivo najgori veceras.
Kako ga nije sramota onako hodati u najvažnijoj utakmici ikad? Godine mu nisu nikakav izgovor.
Nek se ne odaziva se više ako nije fizički spreman.
Nek se ne odaziva se više ako nije fizički spreman.
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
-
napapijri1987
- Kontakt:
Zasto ne priznati da nesto ne ide,ne moze? Zasto smo takvi kao narod da sve hocemo da se pitamo,da bez nas nista ne ide.
Znaci vidis da te nece vadit,javis se sam lagano u 70 .oj minuti i kazes brate vadi me ja duel ne mogu dobit,nijednu loptu nisam smirio,umjesto da ganjam stopere ja stajim i gledam.
Protiv Kipra smo dobili gol njegovom krivicom i veceras se ponovo isto ponio.
Znaci vidis da te nece vadit,javis se sam lagano u 70 .oj minuti i kazes brate vadi me ja duel ne mogu dobit,nijednu loptu nisam smirio,umjesto da ganjam stopere ja stajim i gledam.
Protiv Kipra smo dobili gol njegovom krivicom i veceras se ponovo isto ponio.
Ima li kapiten koji te u jednim kvalama dva puta koštao plasmana?
Šetnja na kipru nas koštala dva boda s a kojima bi večeras slavili.
Šetnja večeras nas opet koštala dva boda
Šetnja na kipru nas koštala dva boda s a kojima bi večeras slavili.
Šetnja večeras nas opet koštala dva boda
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne bi. Austrija bi opet isla dalje zbog bolje gol razlike.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Njegov ego nas je košto plasmana + glupi stručni štab koji ne mijenja dok nas ovi bukvalno guraju u go presingom.. A vala i momcima se trebalo objasnit na poluvremenu da sto vise sjeckaju igru i odugovlače i tako unose nervozu protivnikuJayCatwright je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:27Najgori kapiten u historiji reprezentacije. Da ne spominjem da je svaki napad veceras usrao, da niti jednom nije uspio sacuvati loptu ili gurnuti npr Memica u for a imao je priliku. Ubjedljivo najgori veceras.
Dzeko je jedna velika sramota i veceras je izgubio dosta respekta