Baraž 2026
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Re: Baraž 2026
A sta tek ako pobjedis prvu??? Turska danska italija bjezi ba laku noc hvalaHrammm1921 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:04Ma nema sanse da odigramo jos 2 perfektne utakmice, jesu slabiji od Austrije sve ove repke, al nemamo mi kapaciteta
- Bayern@heart
- Kontakt:
Česka
Pa kosovo

Pa kosovo
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
-
signalidunapark
- Kontakt:
A tek kvalifikacije za Euro kad ti dođu europske mrcine iz prvog i drugog šešira.DjaniTarik je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:06A sta tek ako pobjedis prvu??? Turska danska italija bjezi ba laku noc hvalaHrammm1921 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:04Ma nema sanse da odigramo jos 2 perfektne utakmice, jesu slabiji od Austrije sve ove repke, al nemamo mi kapaciteta
Mi smo večeras propustili SP, ali nema nas ni na EP.
- Beduin
- Kontakt:
Odigras u gostima protiv Austrije 1:1 gdje 15min do kraja imas pobjedu, dobijes u ona meca Rumuniju, a onda ovdje serete kako nemamo nikakvih sansi u barazu i ne vidite nacin da prodjemo.
Vi niste vidjeli ni baraz, niste vjerovali ni da mozemo uzeti Rumune, a kamoli se boriti do zadnjih sekundi za direktan plasman na SP. Ne znam samo kojeg qurca pratite fudbal i nasu reprezentaciju kad nista ne vjerujete i sve znate.
Baraz je lutrije, a do baraza ce se mijenjati fome igraca, potencijalne povrede, svi imaju sansi i idemo mi nastaviti u nasem ritmu.
Vi niste vidjeli ni baraz, niste vjerovali ni da mozemo uzeti Rumune, a kamoli se boriti do zadnjih sekundi za direktan plasman na SP. Ne znam samo kojeg qurca pratite fudbal i nasu reprezentaciju kad nista ne vjerujete i sve znate.
Baraz je lutrije, a do baraza ce se mijenjati fome igraca, potencijalne povrede, svi imaju sansi i idemo mi nastaviti u nasem ritmu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Daj Ukrajinu u finalu da se opet nada upali
- BiHSportman
- Kontakt:
Kaze Hadzibegic da se moze protiv Cehoslovacke igrati
Usta ga lojava ****
Usta ga lojava ****
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ako pobjefe svoju polufinalnu tekmu.BiHSportman je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:12Da li iz POTA 1. dobijamo protivnika ako prođemo u finale?
Ak izgube igramo sa pot4
Samo cuvaj Civketa i mozda sta bude
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosniaBoston
- Kontakt:
Krizanje sa parom u kojem je ukrajina u finalu nam je jedina šansa. Iz drugog pota nam je isti ku.rac koga god dobili, blagi autsajderi smo svakako
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 18 nov 2025, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mater bi rodjenu prodali, seratori. Kakve heroje je ova zemlja iznijela da bi se ovi seratori naradjali.Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:10Odigras u gostima protiv Austrije 1:1 gdje 15min do kraja imas pobjedu, dobijes u ona meca Rumuniju, a onda ovdje serete kako nemamo nikakvih sansi u barazu i ne vidite nacin da prodjemo.
Zadnja izmjena: 313, dana/u 18 nov 2025, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on
Ja se nadam da cemo prije svega biti kompletni.Amar,Seo i Demir su veliki izostanci za nas.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Pasha moj gledaj igru nije kvalitetna uopsteBeduin je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:10Odigras u gostima protiv Austrije 1:1 gdje 15min do kraja imas pobjedu, dobijes u ona meca Rumuniju, a onda ovdje serete kako nemamo nikakvih sansi u barazu i ne vidite nacin da prodjemo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kud nisam prespavao samo veceras sve
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
signalidunapark
- Kontakt:
Mi iz generacije u generaciju potvrđujemo aksiome, a naš aksiom je da pušimo historijske utakmice i da baraže ne prolazimo.Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:10Odigras u gostima protiv Austrije 1:1 gdje 15min do kraja imas pobjedu, dobijes u ona meca Rumuniju, a onda ovdje serete kako nemamo nikakvih sansi u barazu i ne vidite nacin da prodjemo.
Evo večeras smo potvrdili jedan aksiom. Zašto da vjerujemo da će s Barbarezom, koji ne vidi da treba mijenjat u 50oj minuti, bit išta drugačije u baražu?
Vels nam leži. 4 utakmice, 2 pobjede i 2 remija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Šanse su nam minimalne protiv bilo koga u gostima, možda najbolje Slovačka ali svakako se ne nadam ničemu.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AndreWilliams, Beduin, DjaniTarik, Goalgetter i 66 gostiju.