Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tarik Muharemovic
Chiellini naš,uvijek 100% glavu gore momčino!!!!
Flashback na Hadzikadunica protiv Ukrajine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Igrac i momcina za 10

Kapitenuuu buduci

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Respekt za momka stvarno, skoro se i ja rasplakah gledajuci ga..
- JayCatwright
- Kontakt:
Uzasna reakcija kod gola i njega i Hadzikadunica. Ne mogu da vjerujem da su onako pasivni bili. Ipak sve su to pokazivali citavo drugo poluvrijeme sa izbijanjem lopti koje je bilo jako mlohavo i nesigurno, nakon cega se uvukla panika.
Svaka cast momak, zamal ne rasplakah
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mozes pricati o reakciji stopera i izvlaciti pojedince kad je kompletna ekipa 70min "sjedila u krilu" nasem golmanu.Neminovno je da se desi greska na ovaj ili onaj nacin.Nismo mi Italija iz najboljih dana da se premosti takva dominacija protivnika.Tu sva prica zavrsava.JayCatwright je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:41Uzasna reakcija kod gola i njega i Hadzikadunica. Ne mogu da vjerujem da su onako pasivni bili. Ipak sve su to pokazivali citavo drugo poluvrijeme sa izbijanjem lopti koje je bilo jako mlohavo i nesigurno, nakon cega se uvukla panika.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Bravo, ali džaba objašnjavaš.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:43Ne mozes pricati o reakciji stopera i izvlaciti pojedince kad je kompletna ekipa 70min "sjedila u krilu" nasem golmanu.Neminovno je da se desi greska na ovaj ili onaj nacin.Nismo mi Italija iz najboljih dana da se premosti takva dominacija protivnika.Tu sva prica zavrsava.JayCatwright je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:41Uzasna reakcija kod gola i njega i Hadzikadunica. Ne mogu da vjerujem da su onako pasivni bili. Ipak sve su to pokazivali citavo drugo poluvrijeme sa izbijanjem lopti koje je bilo jako mlohavo i nesigurno, nakon cega se uvukla panika.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bukvalno. Mislim da bi svakako primili gol, prije ili kasnije.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:43
Ne mozes pricati o reakciji stopera i izvlaciti pojedince kad je kompletna ekipa 70min "sjedila u krilu" nasem golmanu.Neminovno je da se desi greska na ovaj ili onaj nacin.Nismo mi Italija iz najboljih dana da se premosti takva dominacija protivnika.Tu sva prica zavrsava.
Nema sanse da bi izdrzali jos 17-18 minuta braneci se na 20 metara od gola.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jos ja cisto sumnjam da bi one 3 izmjene napravio odmah. Minimalno bi cekao do 85-86 minute...19vendetta87 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 00:24Bukvalno. Mislim da bi svakako primili gol, prije ili kasnije.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:43
Ne mozes pricati o reakciji stopera i izvlaciti pojedince kad je kompletna ekipa 70min "sjedila u krilu" nasem golmanu.Neminovno je da se desi greska na ovaj ili onaj nacin.Nismo mi Italija iz najboljih dana da se premosti takva dominacija protivnika.Tu sva prica zavrsava.
Nema sanse da bi izdrzali jos 17-18 minuta braneci se na 20 metara od gola.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tarik je već sad najbolji štoper kojeg smo ikad imali. Bez pretjerivanja.
Kad skontam, da Ahmedhodzic nije pao pod zenin uticaj, imali bismo odbranu kakve se ni Njemacka ne bi postidila (Dedic-Ahmedhodzic-Muharemovic-Kolasinac). A opet, dzaba sve ako je u veznom redu ogromna rupa i ako se svaka taktika bazira na preskakanju igre...
Džaba brate kad nama nema plasmana do daljnjeg dok ne budemo imali toptop ekipu.Ghuraba je napisao/la: ↑19 nov 2025, 01:46Kad skontam, da Ahmedhodzic nije pao pod zenin uticaj, imali bismo odbranu kakve se ni Njemacka ne bi postidila (Dedic-Ahmedhodzic-Muharemovic-Kolasinac). A opet, dzaba sve ako je u veznom redu ogromna rupa i ako se svaka taktika bazira na preskakanju igre...
Pod toptop mislim da moramo biti igrački top10 ekipa Evrope, jer će neznalice kao Barbarez i prethodnici sjebati svaku priliku kada smo egal s nekim po kvaliteti, a da ne pričam o nekom podvigu protiv jačih - odmah se skidaju gaće.
Tarik Muharemović vs Austria:
30 passes
90% pass accuracy
1 key pass
2/2 tackles won
1 interception
6 clearances
4 recoveries
2/3 aerial duels won
2/2 ground duels won
He continues to impress this season. Bosnia has a fantastic CB for many years to come!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mirsad Hibic?
Tarik zaista ima ogroman plafon i nadam se da ce ispuniti puni potencijal.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nama samo sada fali sredina, nadam se da ce strucni stab to prepoznati i proraditi da pronadju igrace, nadam se da se ovaj Topalovic odluci igrati za nas I kad bi jos ulovili janelta to bi bilo super.CAGarfia je napisao/la: ↑19 nov 2025, 01:49Džaba brate kad nama nema plasmana do daljnjeg dok ne budemo imali toptop ekipu.Ghuraba je napisao/la: ↑19 nov 2025, 01:46Kad skontam, da Ahmedhodzic nije pao pod zenin uticaj, imali bismo odbranu kakve se ni Njemacka ne bi postidila (Dedic-Ahmedhodzic-Muharemovic-Kolasinac). A opet, dzaba sve ako je u veznom redu ogromna rupa i ako se svaka taktika bazira na preskakanju igre...
Pod toptop mislim da moramo biti igrački top10 ekipa Evrope, jer će neznalice kao Barbarez i prethodnici sjebati svaku priliku kada smo egal s nekim po kvaliteti, a da ne pričam o nekom podvigu protiv jačih - odmah se skidaju gaće.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ima li Video na pocetku gdje cetnik Marko ga udara laktom nakon ubacaja ??? Var ne gleda ne vide ne prate. Za isto je ronaldo dobio crveni u irskoj.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.