**** moj prijedlog (simbolika je prevelika)Megamon je napisao/la:Nekad Mecka danas yugo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
**** moj prijedlog (simbolika je prevelika)Megamon je napisao/la:Nekad Mecka danas yugo
Propali potencijali.robovi88 je napisao/la:e momci ttrebam pomoć ovako ... Namjeravam otvorit temu na pdf-u Međunarodni Fudbal - O fudbalerima koji su nekada bili velike nade i sjajni igrači Znači bili si odlični u manjim klubovima ali prelaskom u veći su se pokvarili i tako to ... a danas su propaliteti i igraju u lošijim timovima nego sto se to nekad od njih ocekivalo tipa ...
Quaresma, Kerlon,De la Red ... šta ja znam Affelay i tako ti ....
Pa sad glup mi naziv teme "Nekada veliki talenti...danas propaliteti"Quaresma je jos uvijek odličan u Besiktasu a u Interu i Chelsea-u **** pa ako može neki prijedlog za naziv teme
šta je, ne'aš muda da Džeku tu svrstaš a?robovi88 je napisao/la:e momci ttrebam pomoć ovako ... Namjeravam otvorit temu na pdf-u Međunarodni Fudbal - O fudbalerima koji su nekada bili velike nade i sjajni igrači Znači bili si odlični u manjim klubovima ali prelaskom u veći su se pokvarili i tako to ... a danas su propaliteti i igraju u lošijim timovima nego sto se to nekad od njih ocekivalo tipa ...
Pa sad glup mi naziv teme "Nekada veliki talenti...danas propaliteti"Quaresma je jos uvijek odličan u Besiktasu a u Interu i Chelsea-u **** pa ako može neki prijedlog za naziv teme
de da me ovi napadnumandraX je napisao/la:šta je, ne'aš muda da Džeku tu svrstaš a?robovi88 je napisao/la:e momci ttrebam pomoć ovako ... Namjeravam otvorit temu na pdf-u Međunarodni Fudbal - O fudbalerima koji su nekada bili velike nade i sjajni igrači Znači bili si odlični u manjim klubovima ali prelaskom u veći su se pokvarili i tako to ... a danas su propaliteti i igraju u lošijim timovima nego sto se to nekad od njih ocekivalo tipa ...
Znaš šta te čeka ako postaviš
Dok je igrao u Interu i ja sam se na njega ložio. Na pijeci sam kupio dres Intera ali bez imena nazad Ovakav :QUARESMA 18<<< je napisao/la:Gdje mogu kupiti dres Quaresme od Besitkasa, pozurite, znaci da mogu uzeti original dres, pozurite dok imam para, ako ne kupim odose pare u vraga, tesko ih cuvati![]()
gledao sam na stranici kupi dres, ali nema turske lige, na piku nema, iako nisam sve sagledao siguran sam da nema, treba mi hitno
Potpis!Frutek je napisao/la:Pa najbolji su dresovi bez imena
Ma jes qrc.....imas u onim polovnim radnjama za cenera uzet dres orginal, boli glava....Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma pijaca je majka svih dresova
P.S. Ona se tebi svidja, a ti ne bi volio da ostali u razredu znaju da ti se svidja, iako ides s njom daljim putem do skole ...kivi je napisao/la:kako reci ostalima u razredu da ces ic' sa curom koja ti se svidja u skolu, iako ti je to dalji put do skole, a ne smijes im rec' da ti se svidja ??
Šta im imaš govorit samo se zaputiš sa njom,ako te ko šta pita slaži nešta pa mora odgovarat ovo pa joj ja objašnjavao malo prije školekivi je napisao/la:kako reci ostalima u razredu da ces ic' sa curom koja ti se svidja u skolu, iako ti je to dalji put do skole, a ne smijes im rec' da ti se svidja ??
ma boli te *urac i da te odbije...ima i drugih kokakivi je napisao/la:adise htio sam rec' da mi se svidja, a nikom ne mogu rec'. kontas sad ??LBJ MVP je napisao/la:Šta im imaš govorit samo se zaputiš sa njom,ako te ko šta pita slaži nešta pa mora odgovarat ovo pa joj ja objašnjavao malo prije školekivi je napisao/la:kako reci ostalima u razredu da ces ic' sa curom koja ti se svidja u skolu, iako ti je to dalji put do skole, a ne smijes im rec' da ti se svidja ??![]()
![]()
ma sta cu ja njoj objasnjavat 4.9 joj prosjek u gimnaziji. najbolje uci u razredu. ma ja cu ic. pa kako bude da bude. samo me strah da ne dozivim razocarenje, pa saznam da joj se ne svidjam![]()
![]()
boli te briga ako te odbije barem znas da si pokusaokivi je napisao/la: adise htio sam rec' da mi se svidja, a nikom ne mogu rec'. kontas sad ??![]()
![]()
ma sta cu ja njoj objasnjavat 4.9 joj prosjek u gimnaziji. najbolje uci u razredu. ma ja cu ic. pa kako bude da bude. samo me strah da ne dozivim razocarenje, pa saznam da joj se ne svidjam![]()
![]()
kivi je napisao/la:kako reci ostalima u razredu da ces ic' sa curom koja ti se svidja u skolu, iako ti je to dalji put do skole, a ne smijes im rec' da ti se svidja ??
eee to je moj moto.....Interista je napisao/la:boli te briga ako te odbije barem znas da si pokusaokivi je napisao/la: adise htio sam rec' da mi se svidja, a nikom ne mogu rec'. kontas sad ??![]()
![]()
![]()
Pa nek ona tebi objasni još boljekivi je napisao/la:adise htio sam rec' da mi se svidja, a nikom ne mogu rec'. kontas sad ??LBJ MVP je napisao/la:Šta im imaš govorit samo se zaputiš sa njom,ako te ko šta pita slaži nešta pa mora odgovarat ovo pa joj ja objašnjavao malo prije školekivi je napisao/la:kako reci ostalima u razredu da ces ic' sa curom koja ti se svidja u skolu, iako ti je to dalji put do skole, a ne smijes im rec' da ti se svidja ??![]()
![]()
![]()
Sex je situacija kad muskarac stavi svoju lokaciju u zensku destinaciju , Da li razumes moju konstataciju ili zelis demonstraciju?
Trenutno korisnika/ca: Barcod, soxx, VolimBiH96 i 11 gostiju.