Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

don_burza
Kontakt:

Re: Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Post Postao/la don_burza » 25 apr 2011, 23:27

za dajslera?

imao je on burazeru problema velikih
Thomas Müller - Fußballgott

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 25 apr 2011, 23:28

Sebastian Deisler je duševno bolestan, tako da je vis maior(viša sila) kriva zašto on nikada nije postao igrač.
FEDERER= KLOC

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 apr 2011, 23:29

nego jel ima ko osjecaj da ce doc paja i napisati cijeli sastav barselone ili mancestera ? :D
Zadnja izmjena: don_burza, dana/u 25 apr 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 25 apr 2011, 23:30

franceso coco sjebale ga povrede quaresma,kerlon,milan baros itd

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 apr 2011, 23:37

don_burza je napisao/la:zamolio bi gospodina magicnog da nam nabroji sve maradone poslije pravog MARADONE

od palerma preko saviole do aimara
Prvi je bio Ariel Ortega. Njegov uspon se poklopio sa Diegovim padom.
Onda su sledili Aimar, Riquelme, D'Alessandro. Sada se prica nastavlja sa Eric Lamelom. To je to, od Argentinaca. ;)

Pastore je "novi Kaka", a ne "novi Maradona".

Saviola nikada nije smatran novim Maradonom, a Kun Aguera su tek doveli u vezu kad se zblizio tazbinski sa Diegom.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 25 apr 2011, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 25 apr 2011, 23:39

Rooney88 je napisao/la:Dkemba Djemba, Kleberson, Fortune, Kezman, Adriano, R.Recber, Robbie Keane, Adu, Luis Garcia....

Odlicna tema! ;)
Ako mislis na Liverpulovog Luisa Garsiju, apsolutno se ne moze reci da je propali talenat.

U Liverpulu je dozivio vrh karijere, proveo tamo najbolje godine zivota, zabio pobjednicke golove u cetvrtfinalu i polufinale LPa, te postigao jos nekoliko prelijepih i vaznih golova u drugim takmicenjima.

U 28-oj godini zivota je presao u Atletiko, sto znaci da je vec bio blizu tridesetih, a tad se karijere, polako ali sigurno i privode kraju.

King Luis, YNWA.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

maston
Kontakt:

Post Postao/la maston » 25 apr 2011, 23:41

Elvir Baljic od nasi jest da je zavrsio karijeru al je bio talenat :!:
Od strani mislim da je Redondo iz Reala bio dobar ali... :?
Zadnja izmjena: maston, dana/u 25 apr 2011, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 apr 2011, 23:44

maston je napisao/la:Elvir Baljic, jest da je zavrsio karijeru al je bio talenat :!:
ma on spada u onu rubriku "bacene pare sa mosta" sa dedeom i tako tim igracima

jest bio talenat al nije toliki

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 apr 2011, 23:48

polga je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Dkemba Djemba, Kleberson, Fortune, Kezman, Adriano, R.Recber, Robbie Keane, Adu, Luis Garcia....

Odlicna tema! ;)
Ako mislis na Liverpulovog Luisa Garsiju, apsolutno se ne moze reci da je propali talenat.

U Liverpulu je dozivio vrh karijere, proveo tamo najbolje godine zivota, zabio pobjednicke golove u cetvrtfinalu i polufinale LPa, te postigao jos nekoliko prelijepih i vaznih golova u drugim takmicenjima.

U 28-oj godini zivota je presao u Atletiko, sto znaci da je vec bio blizu tridesetih, a tad se karijere, polako ali sigurno i privode kraju.

King Luis, YNWA.
Mah njega sam onako na kraju stavio, sa dosta nesigurnosti ali eto i sam mogu reci da sam mozda tu i pogrijesio ali s obzirom kako su ga najavljivali u Barci i kakvu su mu karijeru najavljivali sa svih strana nije bas pokazao sav taj raskos. Opet ponavljam da nije bas totalni promasaj ali da je sada napravio ocekivano nije ni to. Valjda se sada malo bolje razumijemo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 apr 2011, 23:50

Meni je De La Reda baš žao bilo odličan igrač puno je podsjećao na Xavija on je mogao biti naš Xavi no nažalost :cry:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 25 apr 2011, 23:54

Rooney88 je napisao/la: Mah njega sam onako na kraju stavio, sa dosta nesigurnosti ali eto i sam mogu reci da sam mozda tu i pogrijesio ali s obzirom kako su ga najavljivali u Barci i kakvu su mu karijeru najavljivali sa svih strana nije bas pokazao sav taj raskos. Opet ponavljam da nije bas totalni promasaj ali da je sada napravio ocekivano nije ni to. Valjda se sada malo bolje razumijemo.
Pa dobro, ne znam kakva mu se karijera (a po tvom postu, izgleda velika) prognozirala u Barsi, ali znam da je uvijek pruzao maksimum u Liverpulu, igrao je srcem za klub, navijaci su ga voljeli, a to je na kraju krajeva i najvaznije.. i na tome mu hvala, jer da nije bilo njega 2005. godine, titule LPa ne bi bilo, tako da se ne moze okarakterisati propalim talentom, barem po mom, u ovom slucaju, objektivnom misljenju..
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 apr 2011, 00:02

Od Srba Dusan Basta,Goran Drulic(njemu kao i onom prvom Juninhu,Micel Salgado presudio),Dusko Tosic-Karleusa :roll: .
Od Bosanaca uvek sam se pitao gde je Alen Skoro?????
Od Hrvata ne znam da je neki veliki talenat naprasno nestao?
Od ovih iz sveta Dzonatan Vudgejt ubedljivo,unistio se u Realu(povrede ga unistile) i cuveni talenat nekadasnji Ivan De la Penja :mrgreen: .
Naravno ispred svih njih je Perica Ognjenovic,najveci talenat 90-tih godina na ovim prostorima ,covek 1998. presao u Real madrid i zavrsio posao :mrgreen: . Sad igra u Jagodini :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 26 apr 2011, 00:04

od hrvata nekako mi se izdvojio bosko balaban otisao u aston vilu kao veliko pojacanje i izgubio se....

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 apr 2011, 00:05

MaGiCa je napisao/la:
don_burza je napisao/la:zamolio bi gospodina magicnog da nam nabroji sve maradone poslije pravog MARADONE

od palerma preko saviole do aimara
Prvi je bio Ariel Ortega. Njegov uspon se poklopio sa Diegovim padom.
Onda su sledili Aimar, Riquelme, D'Alessandro. Sada se prica nastavlja sa Eric Lamelom. To je to, od Argentinaca. ;)

Pastore je "novi Kaka", a ne "novi Maradona".

Saviola nikada nije smatran novim Maradonom, a Kun Aguera su tek doveli u vezu kad se zblizio tazbinski sa Diegom.
ma bilo ih je jos cini mi se

onaj mali Bounanotte, pa Messi, a imali smo i Maradonu sa Karpata :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 26 apr 2011, 00:05

Podolski,Santa Cruz,Vennegor of Hesselink,Joaquin.... ali po meni najjaci je definitivno Quaresma promasaj decenije 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 apr 2011, 00:06

polga je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: Mah njega sam onako na kraju stavio, sa dosta nesigurnosti ali eto i sam mogu reci da sam mozda tu i pogrijesio ali s obzirom kako su ga najavljivali u Barci i kakvu su mu karijeru najavljivali sa svih strana nije bas pokazao sav taj raskos. Opet ponavljam da nije bas totalni promasaj ali da je sada napravio ocekivano nije ni to. Valjda se sada malo bolje razumijemo.
Pa dobro, ne znam kakva mu se karijera (a po tvom postu, izgleda velika) prognozirala u Barsi, ali znam da je uvijek pruzao maksimum u Liverpulu, igrao je srcem za klub, navijaci su ga voljeli, a to je na kraju krajeva i najvaznije.. i na tome mu hvala, jer da nije bilo njega 2005. godine, titule LPa ne bi bilo, tako da se ne moze okarakterisati propalim talentom, barem po mom, u ovom slucaju, objektivnom misljenju..
Mah i htio sam editovati post vjeruj mi ali tako ti je kada nabrajas onako iz glave pa lupis nesto, mozda sam ja ocekivao da se duze zadrzi u Liverpoolu jer mi se nekako stilom igre svidjao i smatram da je mogao ostati i nakon 2007.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 apr 2011, 00:07

Tribalian je napisao/la:Od Srba Dusan Basta,Goran Drulic(njemu kao i onom prvom Juninhu,Micel Salgado presudio),Dusko Tosic-Karleusa :roll: .
Od Bosanaca uvek sam se pitao gde je Alen Skoro?????
Od Hrvata ne znam da je neki veliki talenat naprasno nestao?
Od ovih iz sveta Dzonatan Vudgejt ubedljivo,unistio se u Realu(povrede ga unistile) i cuveni talenat nekadasnji Ivan De la Penja :mrgreen: .
Naravno ispred svih njih je Perica Ognjenovic,najveci talenat 90-tih godina na ovim prostorima ,covek 1998. presao u Real madrid i zavrsio posao :mrgreen: . Sad igra u Jagodini :roll:

nekad davno sam prociti d aje basta trebo da predje u vojvodinu za milion eura

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 apr 2011, 00:08

Interista je napisao/la:od hrvata nekako mi se izdvojio bosko balaban otisao u aston vilu kao veliko pojacanje i izgubio se....
Otkrivene su muljaže oko njegovog transfera, u režiji Mamića i sportskog direktora Ville... navodno je od ogromnog transfera samo 10-ak posto završilo u Dinamu, a ostatak su podijelili Mamić i taj sportski direktor. Jedan je dobio otkaz, nestao iz nogometnog svijeta. Drugi još harači, i čini se da mu nitko ne može ništa. :cry:
A naje*bao je Bole, koji je zbog tog završio na klupi pa na tribinama, i zato propao. Ali je bio dobar u Bruggeu.
Hayley <3

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 26 apr 2011, 00:09

Rooney88 je napisao/la: Mah i htio sam editovati post vjeruj mi ali tako ti je kada nabrajas onako iz glave pa lupis nesto, mozda sam ja ocekivao da se duze zadrzi u Liverpoolu jer mi se nekako stilom igre svidjao i smatram da je mogao ostati i nakon 2007.
Ma vjerujem da bi se on i zadrzao, ali eto, dosta ceste povrede, plus velika zelja Beniteza da se u to vrijeme dovede Tores (Garsia je bio dio tog trejda. Dobro, koliko se sjecam, u sluzbenom tekstu nije stojalo da je bio dio transfera, ali prakticno jeste), je dovelo do toga da Garsia napusti Anfild.

Bitno je da si na kraju shvatio ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 apr 2011, 00:09

a sta je sa Portilja?

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.