hurem je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:08
Koji nezahvalnici! Najgori narod na svijetu.
Tačno vam je trebalo ostaviti Miloševića ili dovesti Bazdarevica, Krstajica i slične stručnjake pa da nakon dva kola izgubite kvalifikacije i gledate glat kikseve od Rumunije i Kipra.
Ovo nisu naše najbolje kvalifikacije u posljednjih deset godina, ovo su daleko najbolje kvalifikacije u posljednjih 10 godina. U ostalim nismo ni postojali.
10 godina grcali u blatu, sad kad smo se izdigli, ne valja.
Zbog vas insan nekad poželi da ovaj stručni stab nije ni dosao jer i ne zaslužujete vise od toga da gubimo od Luksemburga, Islanda, Kipra, Finske Itd.
Halo bolan, bez četiri prvotimca Demirovica, Dedica, Kolasinca i Katica. Samo zamislite da su na drugoj strani bili povrijeđeni Laimer, Sabitzer, Arnautović i Seiwald.
I ja bih prvi mijenjao Dzeku, ali to ne znaci da bi Tabakovic ista vise napravio. S Gigovicem se pogodilo.
Na Karicu je potrošena neplanski druga izmjena i ostala ti samo još jedna. Naravno da ćeš čekati s njom.
Do tada je ekipa dobro se branila i Austrijanci nisu imali prilike.
Umornog Hadzikadunica nije imao ko zamijeniti.
Alajbegovic bi naprijed donio Isto onoliko koliko Bajraktarevic na drugoj strani ili koliko je napravio protiv Kipra. Nije ga uveo zbog discipline i Laimera jer je Memic odlično čuvao njihovog najboljeg igrača. I sad kao dok smo se branili trebalo je uvesti Alajbegovica da ga čuva, a iza ledja Mujakic. Pa u kojem svijetu vi nezahvalnici živite?!
Dakle, jedina pogreška, uslovno rečeno, jeste Dzeko kojeg ni Muslic ne bi zamijenio sinoć.
Druga izmjena je neplanirana zbog povrede i onda si ostao na samo još jednoj promjeni koju tempiraš spram stanja na terenu.
Nisam ni ja zadovoljan, ali sam realan. Urađeno je mnogo posla u ovim kvalifikacijama i idemo dalje.
Nikada prije nismo prošli baraz.
Ako nas iko može odvesti preko baraža onda je to ova ekipa a ne nikakav novi selektor.
Zar niste naučili lekciju iz prethodnih baraža i kvalifikacija. Premalo vam uzoraka?!
A mi ostajemo najgori narod na svijetu.