Sheyi je napisao/la: ↑19 nov 2025, 10:36
Nismo se mi povukli, ljudi su jednostavno dominantniji, mi sto imamo Demirovica kao neku fizicku mrcinu, oni ih imaju 15 Demirovica. Kakva agresivnost kod njih zadnjih 7,8 minuta, mi nismo mogli/znali lopte smiriti niti dodji u situaciju da organizujemo napad. Kaze sto su se nasi povukli, mi da smo u stanju da drzimo ovakvu repku na njihovoj polovici vise od 2 minuta mi bi bili top repka, ne mozes, znalo se da ce biti gol do kraja.
da je Spanija 2010 - 2014 sinoc igrala protiv nas pa ja bi razumio. Jedan jedini trenutak u u trajanju od 2 minuta u drugom poluvremenu na njihovoj polovini su bile dovoljno vidjeti kako panicno austrijanci igraju u odbrani. Pa i oni su imali u podsvijesti ako prime drugi da im je to kraj..
jednostavno kasno izmjene, mozda i ove sto je napravio pogresne.. branimo se u niskom bloku i molimo da nanina sura upali, nece moci..
ekipa se patila i patila, a mi nismo znali naci rjesenje za to.. cak i 4-5-1 je prekasno promijenio, ako si odlucio da se branis, pa daj napravi nekako taj koridor da iskoristis svoja brza krila.. ako vec dzeku na dugoj cuva 3 igraca... gotovo je sad.
mozda dobar motivator, nelosa selekcija igraca.. ali vodjenje tokom utakmice ne nula vec minus deset