Džeku si sinoć stavio ispred reprezentacije, ispred države.
Alajbegovića ubacuješ tek u 85. minuti…
Povukao si se u bunker kao da igramo protiv Njemačke.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sve objašnjeno vjeruj mi. Ukratko koncizno i tačno.meecko je napisao/la: ↑19 nov 2025, 09:25Sinoć je greška jedino bila ostavljanje Džeke 90 minuta, jer čovjek nema snage za to. Ostalo je ok jer boljih nema. Pljuje se Šunjić ulazi Hadžiahmetović ništa bolji, kaže pogriješio Hadžikadunić a sto lopti je očistio prije toga, ranije Katić a čovjek postavlja glavu pod kopačku......
Stvarno smo gofna od ljudi i treba se zamisliti "zašto nemamo sreće".
Vrlo kvalitetna ocjena i opis. Levat i kockar. Problem je samo što se kocka sa reprezentacijom a i sa cijelom javnosti, navijačima, dakle večinom. Čovjek koji se praksa kao trener sa nacionalnom reprezentacijom, ni manje ni više, a istovremeno zamišlja da je veliko trenersko ime i da posjeduje veliko trenersko znanje koji pored toga nema ni sekudne samokritike.
Ovo pogotovo. Ne znam da smo jedan mec tako igrali kad smo imali rezultat. Pa de lezi bolan, drzi se za nogu. Yebes protivnika, nek se jedu, a vrijeme ide. Pa eno Austrija otkad je dala gol, ljudi samo prcali lopte bacali da ne uzmemo za aut. Mi kakvi smo jos bi im i dali loptu.CAGarfia je napisao/la: ↑19 nov 2025, 10:22Ma katastrofalan match management nam je izbio Svjetsko prvenstvo i to je to. Ko god to ne vidi, veze s vezom nema.
Imam zamjerku i igračima što nisu sitno sjeckali vrijeme valjanjem na terenu.. Razbijao bi ritam protivnika + unosio dodatnu nervozu.
Kad se malo podvuče crta nezrela ekipa i neznalica fudbalska na klupi.
Kako ce sjeckati igru, kad nisu mogli doci do lopte u drugom poluvremenu, a kamoli da neko od igraca pretrpi faul neki...
2-3 puta u 1. pol umjesto da brzo proslijedi takve lopte, on pokusava sam stvoriti visak. I gubio lopte.Madal je napisao/la: ↑19 nov 2025, 10:35Dzeko je igrac koji i sa 50 godina u 80toj moze dobiti loptu na centru, zagraditi je i proslijediti na krilo ili izboriti faul. I dobijati zracne duele. Iz ove perspektive lako je reci da ga je trebao mijenjati ali je smijesno kako ne vidite njegov doprinos igri bez lopte iako se seta po terenu.
Do skoro smo gubili od Luxa u Zenici. Cestitke selektoru i momcima.
Pa sinoc je skoro sve duele izgubioMadal je napisao/la: ↑19 nov 2025, 10:35Dzeko je igrac koji i sa 50 godina u 80toj moze dobiti loptu na centru, zagraditi je i proslijediti na krilo ili izboriti faul. I dobijati zracne duele. Iz ove perspektive lako je reci da ga je trebao mijenjati ali je smijesno kako ne vidite njegov doprinos igri bez lopte iako se seta po terenu.
Do skoro smo gubili od Luxa u Zenici. Cestitke selektoru i momcima.
Jest vala. Cim napises da nije vise za startera, napadnu te jer gdje ces to izjaviti, on je legenda. Isto kao da je to nesto lose, ne moze vise i tacka. Kao da mi ne bi volili da ima 30 umjesto 39 godina.