Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 nov 2025, 10:49

Madal je napisao/la:
19 nov 2025, 10:35
Dzeko je igrac koji i sa 50 godina u 80toj moze dobiti loptu na centru, zagraditi je i proslijediti na krilo ili izboriti faul. I dobijati zracne duele. Iz ove perspektive lako je reci da ga je trebao mijenjati ali je smijesno kako ne vidite njegov doprinos igri bez lopte iako se seta po terenu.
Do skoro smo gubili od Luxa u Zenici. Cestitke selektoru i momcima.
:rol: :rol: sve jasno ovako nesta samo moze biti iz zaostale Tozle. Ljudi iz kamenog doba. Yebo fudbal ko ga sve gleda i smije komentarisat.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 19 nov 2025, 10:51

Ovako "nešta" :rol:

Odakle je ovaj sišao žico majku brtaljsku :tokralju:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 nov 2025, 10:52

NoDi80 je napisao/la:
19 nov 2025, 10:45
Klupa je za njega
Kulenovica zvati u barazu umjesto dzeke
Tabakovic, demirovic, kulenovic i bazdar nek igraju, a dzeko neka motivise s klupe
Dzabe mu sve, to da moze tako i muller bi igrao za njemacku
Igrac koji ne moze trcati, ne moze ni ugrati
Müller je uradio 10 puta vise za njemacku nego dzeko za nas, velikan legenda bayerna njemacke. I kao takav je morao da ide sa 34 godine jer kada je kraj kraj je. Kada nema vise doprinosa nema. Tamo se pika samo rad doprinos i kvaliteta i tako se sudi a ne cirkus i kriminal kao u bh.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 nov 2025, 11:03

Loše vođenje utakmice, ne može se govoriti da je ovo loša ekipa:

1. Vasilj - standardan golman u BL, među TOP5 po nekim statičkim podacima
2. Seo - standardan u Atalanti
3. Tarik - igrač Serie A, uskoro ide u neki TOP klub, velika nada
4. Katić - uskoro BL, standardan u 2. BL u vodećoj ekipi
5. Dedić - standardan u Benfici
6. Tahirović - igra u Brondbiju, solidan klub
7. Šunjić - igra LP sa Pafosom, ok klub
8. Esmir - rotacijski igrać PSV-a i zaslužuje veću minutažu i jako mlad igrač
9. Kerim - standardan igrač Salzburga, među najvećim talentima
10. Demirović - standardan u Stuttgartu
11. Tabaković - 2. strijelac BL i standardan igrač
12. Karić - standardan igrač Sturma
13. Malić - jako mlad igrač i velika minutaža u Sturmu
14. Barišić - standardan igrač Basela
15. Amir - igrač Hull-a, jest da je to druga liga ali jača od mnogih prvih liga
16. Džeko - u godinama ali još uvijek na pravi način ako se koristi može ponuditi mnogo
17. Memić - standardan u Plzenu, odličan igrač

To je ono što mi na prvu naumpada, ne igraju uvijek svi što zbog povrede što zbog kartona ali bilo je utakmica kad smo bili kompletni i igra je bila opet užasna. Nama nije problem loš roster već loš selektor i SŠ, ljudi koji ne znaju prepoznati kad je ko pao. Šta tu radi kondicioni trener i fizioterapeut ako ne mogu vidjeti da je igrač pao a to im je posao da gledaju? Mi da igramo protiv ekipe koja ima ovaj roster mi bi od njih najbolju Španiju napravili.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 nov 2025, 11:08

Ma nakon tih famoznih kvalifikacija za EP mu ponuditi neko direktorsko mjesto sa Spahom, neka ganja igrace, ocito to dosta dobro rade. Gledati da se dovede neki mladji strucnjak i dati mu ugovor na jedno 3 godine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

emir_

Post Postao/la emir_ » 19 nov 2025, 11:08

Barbarez je odškolovan od Ragnicka u obje tekme. Kontrola lopte i utakmice ko da je razlika u ekipama 10 levela. A nije.
4-IN-A-ROW

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2025, 11:10

Bas zanimljivo umanjivanje kvaliteta ekipe da bi se odbranio obraz covjeka koji nije bio trener prije nase reprezentacije.

Sad, hajmo biti objektivni. Rumunija nije bolja ekipa, ali su bili bolji od 3 od 4 poluvremena. Kipar nije bolja ekipa, ali su nas razvalili sad na Kipru. Hajmo reci da je Austrija bolja. Sta cemo sa Kiprom? Nismo mi ovo izgubili jucer vec na Kipru i za to nema izgovora.
Celik!3,2,2.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 19 nov 2025, 11:10

Unofficialpage je napisao/la:
19 nov 2025, 11:03

16. Džeko - u godinama ali još uvijek na pravi način ako se koristi može ponuditi mnogo

To je ono što mi na prvu naumpada, ne igraju uvijek svi što zbog povrede što zbog kartona ali bilo je utakmica kad smo bili kompletni i igra je bila opet užasna. Nama nije problem loš roster već loš selektor i SŠ, ljudi koji ne znaju prepoznati kad je ko pao. Šta tu radi kondicioni trener i fizioterapeut ako ne mogu vidjeti da je igrač pao a to im je posao da gledaju? Mi da igramo protiv ekipe koja ima ovaj roster mi bi od njih najbolju Španiju napravili.
E sad pogledaj ulogu igrača našeg veznog reda u svojim timovima!
Mi nemamo igrače koji mogu zadržati loptu.. Medunjanin Pjanić Misimović Rahimić/Bešić bi kompletan vezni red s popisa držali u ševi 3 dana!
Sa takvom ekipom nema posjeda i igre, već se traži alternativa!

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 nov 2025, 11:12

AllGunsBlazing je napisao/la:
19 nov 2025, 11:10
Bas zanimljivo umanjivanje kvaliteta ekipe da bi se odbranio obraz covjeka koji nije bio trener prije nase reprezentacije.

Sad, hajmo biti objektivni. Rumunija nije bolja ekipa, ali su bili bolji od 3 od 4 poluvremena. Kipar nije bolja ekipa, ali su nas razvalili sad na Kipru. Hajmo reci da je Austrija bolja. Sta cemo sa Kiprom? Nismo mi ovo izgubili jucer vec na Kipru i za to nema izgovora.
Nista ti pobjeda protiv Kipra ne bi znacila jer imamo slabiju gol razliku od Austrije i opet bi bili drugi.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 19 nov 2025, 11:14

Dzeko jest klasa, ali ovu godinu se bas vidi koliko je fizicki ispuhao, sto nije ni cudo. Sa njim se mora dogovoriti da ulazi zadnjih pola sata i da bude mentor sa klupe.

FrDiHu
Kontakt:

Post Postao/la FrDiHu » 19 nov 2025, 11:15

Rijetko pa skoro i nikad mi nismo imali veznjaka tipa Modric ili Kovacic u Hrvatskoj veznjak koji se ne boji greske koji zna izaci sa loptom diktirati tempo utakmice.Kada se utakmica lomi da se ne boji da se ne krije iza protivnickih igraca.Takvi igraci se placaju suhim zlatom.Kod nas je sve to nekako alibi igranje vracanje medju stopere po loptu i odigra se na stranu ili golmanu.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 19 nov 2025, 11:15

Hrammm1921 je napisao/la:
19 nov 2025, 09:21
Na poluvremenu je trebao odma promjeniti nesto, Dzeko se istrosio ostat u svlacioni, Malic takodjer ostat u svlacionici - Kerima gurno iza Tabaka negdje za kontre , Memica vratio na bocnu poziciju .

Oko 65min Amira ubaciti, po meni to su idealne izmjene koje su se trebale desiti
Nikad ni jedna ekipa ne mjenja na poluvremenu kad vodi protiv velikog favorita. Bukvalno se to ne radi nigdje.
Jedino sto mu se realno moglo zamjeriti je sto nije bila spremna jos jedna izmjena u trenutku kad se Karic povrijedio da ne potrosimo jedan prozor za imjenu za samo jednog igraca. Kad to nije uradjeno, glupo je bilo ocekivati odma za par minuta da opet mjenjas i ostanes bez izmjena a ostalo 20+ minuta igre. Lahko je biti general poslije bitke. Sta da je izbacio i Dzeku oko 73 minute i uveo npr Kerima. Primis gol, nemas pravo na izmjene, trebas napadati a nemas napadaca a u igri ti krila Kerim i Esmir.
Ljudi su level iznad nas po kvaliteti, pa eto zadnjih 10-15 minuta kad nam je trebao gol imam osjecaj da smo samo aute izvodili a bilo je svjezih igraca na terenu. Traze se dlake u jajetu, ako ces primiti onakav gol nakon strasne odbrane 70 minuta dzaba ti sve i svjezina i izmjene.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 19 nov 2025, 11:16

Pa da si dobio na Kipru opet je trebala pobjeda sinoć

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 19 nov 2025, 11:17

19vendetta87 je napisao/la:
19 nov 2025, 11:12

Nista ti pobjeda protiv Kipra ne bi znacila jer imamo slabiju gol razliku od Austrije i opet bi bili drugi.
Aus kuci nas je kostala.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 nov 2025, 11:20

DamirT je napisao/la:
19 nov 2025, 10:48
CAGarfia je napisao/la:
19 nov 2025, 10:43
Idealizira se Edin. Hajde okej je što ga idealiziraju forumaši, ali i SŠ misli da je 10 mlađi.
Jest vala. Cim napises da nije vise za startera, napadnu te jer gdje ces to izjaviti, on je legenda. Isto kao da je to nesto lose, ne moze vise i tacka. Kao da mi ne bi volili da ima 30 umjesto 39 godina.

O kakvim duelima pricamo, covjek duel nije uzeo u drugom poluvremenu.
Tako je najveca si legenda i povuci sw na vrijeme

bhfanatic14 je napisao/la:
19 nov 2025, 10:52

Müller je uradio 10 puta vise za njemacku nego dzeko za nas, velikan legenda bayerna njemacke. I kao takav je morao da ide sa 34 godine jer kada je kraj kraj je. Kada nema vise doprinosa nema. Tamo se pika samo rad doprinos i kvaliteta i tako se sudi a ne cirkus i kriminal kao u bh.
Nije to bas tako
U Njemackooj uvijek igra 10,15 svjetskih igraca i puno je lakse tu igrati
Evo Dzeko je dao vise BiH nego Ibrahimovic Svedskoj i Ibra je oejgamber u Svedskoj, dok kod nas neki pusuju mrtve, mater
To nije u redu i ne trebamo se tako ponasati, a da Dzeko nije za prvih 11 i vise 30 minuta nije

Unofficialpage je napisao/la:
19 nov 2025, 11:03

Ti igraci i treba da ostanu
Zaboravio si Gigovica, Basica
Dodati Mahmica, Huseinabasica, Kulenovica, Miljevica ili Bilbiju i to je to za sad dok se ne pojavi neko
Da hoce Kovac zaigrat za Lecce

Kovac (20) Lecce
Smajlovic (21) prva liga Norveske neizostavan
Mahmic (20) kida u Ceskoj
Cekam i Djurica da dobije sansu neki sam je igrao za prvi tim dobili Furth 3:0
Busuladzic, Kospo, Kujovic ..
Ima nekih igraca koji bi mogli nesto napraviti samo polako
Nije nam crna buducnost i to je najvaznije od svega
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 nov 2025, 11:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 nov 2025, 11:23

Vec ce se sljedeci ciklus iznivelisati sreca koju je imao u ovim kvalifikacijama pa ce i ovi sto ga sad slijepo brane vadeci se na broj bodova progledati. Nasa igra s njim je jednostavno jako losa, bez obzira na rezultatski najbolje kvalifikacije od Brazila. U dvomecu s Kiprom smo bili nadigrani debelo u 3 od 4 poluvremena. Od Kipra koji je minimalno duplo losija ekipa od nas koliko god mi imali krater u sredini terena.

Protiv Rumuna 6 bodova iz dva meca isto vise sretno nego spretno. Ovu utakmicu u Zenici je poceo sa veznim redom kakav nam ni najgori dusman ne bi stavio. Izmjene sa takvom postavom jednostavno nije mogao fulati i izvukao ga je iskljucivo individualni kvalitet ova dva djeteta.

Sinoc isto van pameti vodjenje. Covjek se neironicno planirao skroz zatvoriti nakon pola sata igre i mislio je da 60 minuta moze drzati nulu dok te ovi napadaju ko muhe bez glave. Pa **** te dan da imas odbranu Nesta-Maldini-Ramos-Cafu pitanje je da li bi izdrzao 60 minuta bunkera, a ne ovu koju mi imamo. Nije ni pokusao bilo sta odigrati naprijed iako je prostora itekako bilo. Nakon sto smo ga primili nismo mogli ni pola terena prec s loptom, vrlo slicna situacija ko u prvom mecu u Zenici nakon sto su nam dali drugi gol. Usrali smo se Austrije ko da je Spanija il Argentina i to je ono sto je daleo tuznije i strasnije od samog izostanka plasmana.

JohannWolfgang
Kontakt:

Post Postao/la JohannWolfgang » 19 nov 2025, 11:30

Madal je napisao/la:
19 nov 2025, 10:35
Dzeko je igrac koji i sa 50 godina u 80toj moze dobiti loptu na centru, zagraditi je i proslijediti na krilo ili izboriti faul. I dobijati zracne duele. Iz ove perspektive lako je reci da ga je trebao mijenjati ali je smijesno kako ne vidite njegov doprinos igri bez lopte iako se seta po terenu.
Do skoro smo gubili od Luxa u Zenici. Cestitke selektoru i momcima.
Pa po tome bi onda jos bitke vodili Cannavaro i Ibrahimovic. Kako je Van Basten znao volej uhvatit moze i sad sa 50 godina hodat i cekat da mu neko nabaci. Realno njegovo je proslo koliko god on bio dobar nekad a to se vidi i na klupskom planu. Dok je mogao bio je u Interu kad nije otisao je u Fener, sad vec i ne igra skoro nikako. Njega mozemo koristit kao sinoc kad smo primili gol da udje svjez i da na to sto si nabrojao zagradi koju loptu dobije duel i pomgone u ocaju nesto da isceprkamo, sve ostalo njegovo je proslo.
Svakako cestitke na napretku u ovim kvalifikacijama i na smjeni generacija.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 19 nov 2025, 11:37

Džeki se treba zahvaliti, a ne da uopšte igra. Nije da ne može biti koristan jedno poluvrijeme ili pola sata utakmice, ali jednostavno treba to presjeći, kad se zna da nas to svakako čeka u bliskoj budućnosti. Tabak treba zauzeti njegovu poziciju startera.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2025, 11:41

Threeplanetrees je napisao/la:
19 nov 2025, 11:16
Matematika je vrlo jasna, ja samo pricam o vasoj nekoj logici gdje je sasvim ok da smo ovo propustili jer su Austrijanci "jaci" od nas, pa se pitam zasto onda nismo dobili Kipar?

Ako smo generalni nakon bitke, dodaj Kipar gdje si trebao pobjediti i Austriju kod kuce uzeti bod sto je realno i eto te na svjetskom... Medjutim, da je babi muda, ne bi bila baba.
Celik!3,2,2.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 19 nov 2025, 11:48

19 nov 2025, 11:41
Threeplanetrees je napisao/la:
19 nov 2025, 11:16
Matematika je vrlo jasna, ja samo pricam o vasoj nekoj logici gdje je sasvim ok da smo ovo propustili jer su Austrijanci "jaci" od nas, pa se pitam zasto onda nismo dobili Kipar?

Ako smo generalni nakon bitke, dodaj Kipar gdje si trebao pobjediti i Austriju kod kuce uzeti bod sto je realno i eto te na svjetskom... Medjutim, da je babi muda, ne bi bila baba.
Ma ja u pravu si da smo dobili Kipar i Austriju otišli bi na svjetsko

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, napapijri1987, zikerrz21 i 38 gostiju.