nema veze igrac koji je zaklanjao pogled golmanu je u trenutku suta bio u offsideu ehehhe, i direktno utjecao na igruu...al **** ga nije bitnooooo....skyisthelimit je napisao/la:cuj golman zaklonjen i ofsajd zbog togakakve to ima veze, moze li mi neko naci to nogometno pravilo..Dzeko pucao na gol, nije imao namjeru dodati Balli, a da je Ballo prilikom suta Dzeke dotakao loptu ili okrznuo ofsajd bi bio, ovako nidje veze
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 25 apr 2011, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Koga briga vise za taj ofsajd. Sta sve necete naci samo da bi umanjili Edinov gol, boli nas ba!
Dao je gol i napokon procepio. Bravo Dzeko.
Dao je gol i napokon procepio. Bravo Dzeko.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- ibrakadabra
- Kontakt:
Javi FA-u mozda poniste gol na tvoju sugestiju.aleksandar_veliki je napisao/la:Svaka cast majstore, ali i cestitke pomocnom sudiji. Ne zelim da neko misli da kakim, ali ofsajd cist kao suza.
RIP SALE VILENJAK
-
- Kontakt:
Vise je golmanu zasmetao njegov igrac,nego Balotelli,jer se moze lijepo vidjeti da se Balotelli sklanjo ,dok je igrac Blackburna uklizivo i zasmeto svom golmanu,malo bolje pogledajte.mma_hz je napisao/la:nema veze igrac koji je zaklanjao pogled golmanu je u trenutku suta bio u offsideu ehehhe, i direktno utjecao na igruu...skyisthelimit je napisao/la:cuj golman zaklonjen i ofsajd zbog togakakve to ima veze, moze li mi neko naci to nogometno pravilo..Dzeko pucao na gol, nije imao namjeru dodati Balli, a da je Ballo prilikom suta Dzeke dotakao loptu ili okrznuo ofsajd bi bio, ovako nidje veze
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nema veze. Pravilo kaze da je Balotelli kao zadnji igrac do golmana ugrozio istog. Za ono se, koliko sam upucen, svira offside.skyisthelimit je napisao/la:cuj golman zaklonjen i ofsajd zbog togakakve to ima veze, moze li mi neko naci to nogometno pravilo..Dzeko pucao na gol, nije imao namjeru dodati Balli, a da je Ballo prilikom suta Dzeke dotakao loptu ili okrznuo ofsajd bi bio, ovako nidje veze

- NoName
- Kontakt:
Što bi Mile rekao: Kakav crni ofsajd, kakvi bakrači.
Edin nije bio u ofsajdu, odradio je svoj posao i vozdra. Šta se sad tu ima pametovati, 3 boda su tu, prvijenac je tu, ali jok, ne bi se ova zemlja zvala Bosnom da se ne nađe nešto.
Edin nije bio u ofsajdu, odradio je svoj posao i vozdra. Šta se sad tu ima pametovati, 3 boda su tu, prvijenac je tu, ali jok, ne bi se ova zemlja zvala Bosnom da se ne nađe nešto.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
kad prijepeace_an je napisao/la:http://www.skysports.com/video/inline/0 ... 69,00.html
evo intervju poslje tekme
dao bi bubreg za njihov upload
Thomas Müller - Fußballgott
to bi jedino godilo navijacima LiverpoolaOTNYS_YNWA je napisao/la:Nema veze. Pravilo kaze da je Balotelli kao zadnji igrac do golmana ugrozio istog. Za ono se, koliko sam upucen, svira offside.skyisthelimit je napisao/la:cuj golman zaklonjen i ofsajd zbog togakakve to ima veze, moze li mi neko naci to nogometno pravilo..Dzeko pucao na gol, nije imao namjeru dodati Balli, a da je Ballo prilikom suta Dzeke dotakao loptu ili okrznuo ofsajd bi bio, ovako nidje veze

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Gledam ove Britanske portale i samo na ovom se spominje offside.
tenk ju gad....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
a jeboga vise offside ba ahahahahhaha
i mene zavedose s ovim ...a koga je iskreno briga jel il nije ahhahaha

FK SARAJEVO.
cuj offside
svaka cast dzeki za prvijenac!

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni je draze sto je Edin pogodio, ionako Liverpool nije zasluzio a i nema tu puno sansi.L-Train je napisao/la:to bi jedino godilo navijacima LiverpoolaOTNYS_YNWA je napisao/la:Nema veze. Pravilo kaze da je Balotelli kao zadnji igrac do golmana ugrozio istog. Za ono se, koliko sam upucen, svira offside.skyisthelimit je napisao/la:cuj golman zaklonjen i ofsajd zbog togakakve to ima veze, moze li mi neko naci to nogometno pravilo..Dzeko pucao na gol, nije imao namjeru dodati Balli, a da je Ballo prilikom suta Dzeke dotakao loptu ili okrznuo ofsajd bi bio, ovako nidje veze
Pred utakmicu nešto mi govori, "ovo je još jedna u kojoj će on igrati tamo pred kraj", i odlučim upaliti stream "tamo pred kraj". Vrag mi ne dade, zaboravih skroz i Edin zabi!
Kao da mi nešto govori da više ni ne gledam, da će on zabijati golove!
Ma, nek' je on zabio gol, pa nek' gori. Drago mi je da je skinuo taj teret sa leđa, sad pred kraj sezone, kad može na kraju i postati heroj kluba. Danas sigurno jeste. Sad valja nastaviti dalje.
Bravo Dijamantu! Idemo dalje!

Ma, nek' je on zabio gol, pa nek' gori. Drago mi je da je skinuo taj teret sa leđa, sad pred kraj sezone, kad može na kraju i postati heroj kluba. Danas sigurno jeste. Sad valja nastaviti dalje.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Omerbavarac
- Kontakt:

Pa ne mogu da vjerujem.
Zar se uvijek moraju javljati strucnjaci i traziti dlaku u jajetu i izmisljati nesto sto nema veze sa stvarnim dogadjajem?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jah, offside ko' i zuti Barry-u.a cova bukvalno nije pipn'o tipa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sreća pa mi bosanci imamo tvrde glave mashallahSanchez_8 je napisao/la:Pa hajde da tebe neko onako povuce iznenada , pa glavom bi se zebio u zemlju k'o noj , a mogao je i Dzekson vrlo lakoAd0 je napisao/la:Pa jebote nije od papira malo ga povukao cuj da se povrijedimaston je napisao/la:Rukama ga uhvatio za noge i povuko,ma ko pravi majmuncic njemu je sve zajebancija.
**** se njega hocel se ko povrijedit ili nece!hahahah
![]()

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
BaDa12 je napisao/la:Pred utakmicu nešto mi govori, "ovo je još jedna u kojoj će on igrati tamo pred kraj", i odlučim upaliti stream "tamo pred kraj". Vrag mi ne dade, zaboravih skroz i Edin zabi!
Zna Džekson kad treba zabijati...odvest će ih u LP golovima

FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.