Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
najtužnija nacija ikad, sutra se vraćamo femicidu, povećanju cijena, Dodiku, lošem obrazovanju, malim platama, korumpiranoj policiji, katastrofalnom zdravstvu itd.
treba mi uvjerenje o. državljanstvu. zna li neko mora li vaditi u mjestu rođenja i koliko traje procedura?
pretpostavljam da je minut posla, mislim šta se tu ima komplikovat, isprintat jedan papir. al opet u nas je sve moguće
pretpostavljam da je minut posla, mislim šta se tu ima komplikovat, isprintat jedan papir. al opet u nas je sve moguće
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne mora gdje si rodjen. Ako si iz Sarajeva, mozes u svakoj opstini, a nadam se da je i u ostalim gradovima u FBiH, a ako si u RS-u rodjen, mozes ga izvaditi u Lukavici u Opstini
-
19vendetta87
- Kontakt:
Yebo te zivot, ljudi hladno iz auta izbacili tijelo ubijenog pljackasa i nastavili dalje bjezati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 09:09https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /251119033
divlji zapad
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mrtva usta ne govore.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 09:42Yebo te zivot, ljudi hladno iz auta izbacili tijelo ubijenog pljackasa i nastavili dalje bjezati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 09:09https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /251119033
divlji zapad![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Jao Đajića diretor UKC-a RS dilao drogu.
Ovo nema u Kolumbiji. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
I direktor KBZ je isto bio dio narkokartela. A ovamo sve džuma, selam alejk i ti fazoni.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
kakva država 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Meni se čini da žele nekome da namjeste hapšenje s onom drogom ne da je on dila.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
brig je napisao/la: ↑18 nov 2025, 12:01Malo pozitive
https://www.jabuka.tv/siroki-brijeg-32- ... e-spasila/
Jadranka i pokojni Ivko Soldo iz Knešpolja kraj Širokog Brijega, koji su tijekom rata 1992. godine primili dječaka Samira i cijelu obitelj iz Mostara, dočekali su Samira na svom pragu 32 godine kasnije u emotivnom susretu koji je potvrdio snagu ljudske dobrote.
- Centre forward
- Kontakt:
Scene iz Kalesije k'o da je Downtown Manhattan u pitanju. Zna li se identitet pljačkaša s obzirom da jedan rahmetlija ?
Čuj direktor UKC-a dilao. Kakav kokošinjac od Države.
Čuj direktor UKC-a dilao. Kakav kokošinjac od Države.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- JayCatwright
- Kontakt:
JayCatwright je napisao/la: ↑18 nov 2025, 18:18najtužnija nacija ikad, sutra se vraćamo femicidu, povećanju cijena, Dodiku, lošem obrazovanju, malim platama, korumpiranoj policiji, katastrofalnom zdravstvu itd.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Centre forward je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:48Scene iz Kalesije k'o da je Downtown Manhattan u pitanju. Zna li se identitet pljačkaša s obzirom da jedan rahmetlija ?
Iz Zvornika.Beživotno tijelo Matije Gordeljevića pronađeno je pored zapaljenog automobila "Golf 5", na 1.5 kilometar od međuentitetske linije, a riječ je o jednom od lica koji su učestvovali u pucnjavi u Kalesiji.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nezz kako nijedan nije kreno autom svi pjeske idu za njima, mogli su ih u gradu mozda spengat tijesne su ulice ondje zabij se u njih
Značajan broj pljački, krađe auta, razbojništva u TK rade ekipe iz Zvornika i tog dijela RSa. Pretpostavljam da je i ovdje sličan slučaj u pitanju. Vjerovatno im pogoduje granica sa Srbijom gdje mogu lako da se prebace kao i da prebace ukradenu robu. Sigurno se slično odvija i u suprotnom smijeru.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Recimo, Doboj, teslic i sira okolina, pljačke su radile ekipe iz Zenice.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Kako su u CG počitstili tužioce, policijske dužnosnike, sudije, BIH postaje novi centar kriminala pod policijsko-pravosudnom zastitom. Samo pratiti sta iznoci Miljanovic-Zubac, cijelo tužilastvo BIH stiti kriminalce.
- Centre forward
- Kontakt:
Ma i pretpostavljao sam da je neko iz Šumske. Ima i TK svoje Pale i Lukavicu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 13:04Centre forward je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:48Scene iz Kalesije k'o da je Downtown Manhattan u pitanju. Zna li se identitet pljačkaša s obzirom da jedan rahmetlija ?Iz Zvornika.Beživotno tijelo Matije Gordeljevića pronađeno je pored zapaljenog automobila "Golf 5", na 1.5 kilometar od međuentitetske linije, a riječ je o jednom od lica koji su učestvovali u pucnjavi u Kalesiji.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.