Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

PasodelMar
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la PasodelMar » 19 nov 2025, 11:51

Drum je napisao/la:
19 nov 2025, 11:17
19vendetta87 je napisao/la:
19 nov 2025, 11:12
AllGunsBlazing je napisao/la:
19 nov 2025, 11:10
Bas zanimljivo umanjivanje kvaliteta ekipe da bi se odbranio obraz covjeka koji nije bio trener prije nase reprezentacije.

Sad, hajmo biti objektivni. Rumunija nije bolja ekipa, ali su bili bolji od 3 od 4 poluvremena. Kipar nije bolja ekipa, ali su nas razvalili sad na Kipru. Hajmo reci da je Austrija bolja. Sta cemo sa Kiprom? Nismo mi ovo izgubili jucer vec na Kipru i za to nema izgovora.
Nista ti pobjeda protiv Kipra ne bi znacila jer imamo slabiju gol razliku od Austrije i opet bi bili drugi.
Aus kuci nas je kostala.
Mi smo fizički pali protiv Austrije u obadvije utakmice i zato smo izgubili.

Kipar u gostima i Austrija kod kuće koštali su nas direktnog plasmana.

Utakmica u Becu je po igri i rezultatu bila okej, u Becu se apsolutno niko neće nadigravati, jer su ljudi mašine za pressing i zato su pobijedili zadnjih 10 utakmica kod kuće, a neke od protivnika (Tursku na primjer) doslovno razvalili i uništili.

Barbareza je kao uvijek koštala njegova tvrdoglavost i kasne izmjene. Sa ovom ekipom je već sada imao kapacitet da se plasira direktno na SP. On je stvorio ove mlade igrače i on je direktno odgovoran za kasne izmjene. Jednog dana kada shvati kako mu zanat ide, bit će od nas hljeba. Do tada mu je dobro da se bavi scoutingom kao do sada jer od toga imamo barem dugoročno koristi.

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 19 nov 2025, 11:53

Ma kad se sjetim prije dvije godine gdje smo bili a kako sad stojimo na terenu nebo i zemlja ! Budućnost je ispred nas sa ovom omladinom na terenu . Samo mi kao drustvo i navijači trebali bi malo drugačije funkcionirati šta se tiče ponašanja posle poraza ( je… svakome sve po spisku Itd . ) za dvije tri godine ako mi ne otjeramo ove igrače ima ćemo čemu da se radujemo

Djedo
Kontakt:

Post Postao/la Djedo » 19 nov 2025, 12:02

Puna podraka Barbi. Moglo je ovako, onako, svi imamo nasa misljenja… al Barba je do sada uradio ogroman posalo i naprijedak!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2025, 12:04

Threeplanetrees je napisao/la:
19 nov 2025, 11:48
Ma ja u pravu si da smo dobili Kipar i Austriju otišli bi na svjetsko
Da smo dobili Kipar i izvukli remi protiv Austrije, sto su realni rezultati da se Barbarez nije zajebavao, bili bismo na SP.

Drugi je par opanaka sto ti ne znas citati. Zajebajes se u osnovnoj skoli i onda poslije hoces ulaziti u rasprave po forumu, a preskocio citanje s razumijevanjem.
Celik!3,2,2.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 19 nov 2025, 12:07

Djedo je napisao/la:
19 nov 2025, 12:02
Puna podraka Barbi. Moglo je ovako, onako, svi imamo nasa misljenja… al Barba je do sada uradio ogroman posalo i naprijedak!!
Ono sto je dobro uradjeno jest dovodjenje mladih igraca i davanje sanse za dokazivanje pomenutim. Osim toga ove kvalifikacije igracki su bile uzasne i ako smo an kraju imali sanse za otici na SP koja je vise rezultat srece i okonoste nego igre i taktike, ali kad tad to dodje na naplatu i to smo sinoc vidjeli.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 19 nov 2025, 12:11

19 nov 2025, 12:04
Da smo dobili Kipar i izvukli remi protiv Austrije, sto su realni rezultati da se Barbarez nije zajebavao, bili bismo na SP.

Drugi je par opanaka sto ti ne znas citati. Zajebajes se u osnovnoj skoli i onda poslije hoces ulaziti u rasprave po forumu, a preskocio citanje s razumijevanjem.
Dobro sam ja pročitao samo sam ti sarkastično odgovorio. Da smo ovo da smo ono pusti ta seoska nagađanja. Nismo i gotovo

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 19 nov 2025, 12:20

Budimo pošteni i priznajmo da je Barbarez dobar motivator ali za nešto više mi trebamo stručnjaka na klupi a ne kockara. Ostaviti ga u stručnom štabu nekog stručnjaka bi bio pun pogodak.
Nikad poraz, samo lekcija.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 19 nov 2025, 12:35

okupili ste dobre momke, izgara se i to je sve za 10. Ali vodjenje utakmice, izmjene tokom iste... uzas...

vratite svi snimak tekme, netom prije nego gregoritsch udje - razgovor ragnika i pomocnika. u krupnom kadru sve.. kako su skontali gdje nam puse i oni su to iskoristili..

izmjene su vec u 60oj trebale biti spremne, sa planom sta ikako dalje...

ispade austrija brazil, ili spanija.. smijesno
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 19 nov 2025, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2025, 12:35

19 nov 2025, 12:11
19 nov 2025, 12:04

Dobro sam ja pročitao samo sam ti sarkastično odgovorio. Da smo ovo da smo ono pusti ta seoska nagađanja. Nismo i gotovo
Pa i ne pricamo o nagadjanjima vec o tome sta je dovelo do toga. Tako valjda ocjenjujemo rad "strucnjaka" na klupi.
Celik!3,2,2.

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 19 nov 2025, 12:36

Zar je žuti krmak jos uvjek selektor? Jos nije otjeran????

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 nov 2025, 12:40

Ajlah je napisao/la:
19 nov 2025, 12:36
Zar je žuti krmak jos uvjek selektor? Jos nije otjeran????
Ko ce ga otjerat? Kokainac koji ga je doveo da sacuva sebe,koji je reko barbarez prvo mora nekog vodit da bi doso na selektorsku poziciju pa ga zatim stavio za selektora??? Hercegovacki ker sa bijelog brijega nema obraza ni casti da sam ode. Prozivaju ga juce momci od 18 godina sa mudima kerim i esmir mozes zamislit o kakvom strucnjaku i "treneru " se radi. Kada ga najmladji ne yebu ni jedan posto.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Jegres
Kontakt:

Post Postao/la Jegres » 19 nov 2025, 12:46

Ne mogu da vjerujem jos kakav je ovo levat u jbte.

Da ti ovako sjebbe sedmicu citavu.

Da su nas barem nabili 3 gola razlike.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 nov 2025, 12:49

Beli98 je napisao/la:
19 nov 2025, 08:34
hurem je napisao/la:
19 nov 2025, 08:25
Razumjeli smo i slažemo se s vama.
Barbarez je kriv sto su se provrijedili Demirović i Kolasinac a Katić i Dedić suspendovani.
S dr. strane Dzeko je kriv sto je Hadzikadunic ispao kao malo dijete i glavni je krivac za gol, bas kao i Muharemovic u Zenici, ali ćemo namjerno izostavljati te krucijalne pogreške koje su nas koštale boljih rezultata jer su njih dvojica naši miljenici, nas hadzija ili ti ga brko i nas Tare.
Da su na njihovom mjestu bili recimo Katić ili Radeljic bili bi opsovani 100x zbog “amaterskih” pogrešaka.
A nakon hadzije tek krivicu snosi Vasilj.
Sve smo razumjeli, ne morate se vise truditi.
Daj ne trabunjaj vise. Cinjenica je da smo se povukli ko pizde nakon gola. Nikad u historiji nismo odbranili rezultat, znao sam da necemo ni ovaj put. Dzeko od 50te hoda polumrtav, vadi se Tabakovic, a on igra do kraja iako NISTA nije uradio. Nakon 1-1 nismo lopte prebacili na njihovu polovicu jer su ljudi izasli visoko, ono sto smo MI trebali uradit a ne branit se ko Zepa. Pored mene djeca govore da se vadi Dzeko jer vide da vise ne moze, eto koliko je svima bilo jasno, samo ne onima koji odlucuju. I na koncu, niko ne zamjera momcima, stavise, bas suprotno.
Da, sram ih bilo sto su se povukli protiv Austrije na njihovom terenu koji su ganjali pogodak po cijenu života. Sram vas bilo tim prije jer je protivnik deset puta jači.
Ne znam samo kako ste to sebi dozvolili, da se povučete.
Joj cirkusa.

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 19 nov 2025, 12:52

Da se ova generacija serača pitala ‘92 ne bi se sinoć nervirali, jer ne bi ni igrali, jer ne bi ni imali državu. Pa bi pričali sa Novog Zelanda negdje: ‘Moglo je to da je bilo ‘vako, ‘nako, da sam ja bio ih, nego Alija glup, nije skonto’. I sad pričaju, kad skontaš.
Zadnja izmjena: 313, dana/u 19 nov 2025, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 19 nov 2025, 12:52

nama je po mjeri san marino, andora.. vec je rumunija upitna, austrija je brazil... jebote ona austrija , sa arnautovicem kenjcem, gregoritcem kenjcem.. imali su laimera u vrhu karijere, bez alabe.. o cemu pricamo.

pa u pravo to i jeste problem, sto su nam austrijanci izgledali ko velesila naspram nas. jednih 3 minute na njihovoj polovini u drugom poluvremenu ti je sve reklo. Panicno izbijanje njihovih igraca, voda u usima iz aviona se vidi.. ali posto je trener a i strucni stab potkapacitiran i nije uspio smisliti ideju kako da se prebacimo na njihov dio terena dobili smo nase standardno...
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2025, 12:59

313 je napisao/la:
19 nov 2025, 12:52
Da se ova generacija serača pitala ‘92 ne bi se sinoć nervirali, jer ne bi ni igrali, jer ne bi ni imali državu. Pa bi pričali sa Novog Zelanda negdje: ‘Moglo je to da je bilo ‘vako, ‘nako, da sam ja bio ih, nego Alija glup, nije skonto’. I sad pričaju, kad skontaš.
Da smo odbranu drzave prepustili podobnim umjesto kvalitetnim kadrovima, ne bi ni imali drzave. Sto jos i potvrdjuje imenovanje odredjenih podobnih kadrova kasnije u ratu. I praksa nastavljena poslije rata.

A balija u svemu vidi rat i nije u stanju da rezonuje objektivno i zato smo u ovim ****.
Celik!3,2,2.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 19 nov 2025, 13:05

hurem je napisao/la:
19 nov 2025, 12:49
Beli98 je napisao/la:
19 nov 2025, 08:34
hurem je napisao/la:
19 nov 2025, 08:25
Razumjeli smo i slažemo se s vama.
Barbarez je kriv sto su se provrijedili Demirović i Kolasinac a Katić i Dedić suspendovani.
S dr. strane Dzeko je kriv sto je Hadzikadunic ispao kao malo dijete i glavni je krivac za gol, bas kao i Muharemovic u Zenici, ali ćemo namjerno izostavljati te krucijalne pogreške koje su nas koštale boljih rezultata jer su njih dvojica naši miljenici, nas hadzija ili ti ga brko i nas Tare.
Da su na njihovom mjestu bili recimo Katić ili Radeljic bili bi opsovani 100x zbog “amaterskih” pogrešaka.
A nakon hadzije tek krivicu snosi Vasilj.
Sve smo razumjeli, ne morate se vise truditi.
Daj ne trabunjaj vise. Cinjenica je da smo se povukli ko pizde nakon gola. Nikad u historiji nismo odbranili rezultat, znao sam da necemo ni ovaj put. Dzeko od 50te hoda polumrtav, vadi se Tabakovic, a on igra do kraja iako NISTA nije uradio. Nakon 1-1 nismo lopte prebacili na njihovu polovicu jer su ljudi izasli visoko, ono sto smo MI trebali uradit a ne branit se ko Zepa. Pored mene djeca govore da se vadi Dzeko jer vide da vise ne moze, eto koliko je svima bilo jasno, samo ne onima koji odlucuju. I na koncu, niko ne zamjera momcima, stavise, bas suprotno.
Da, sram ih bilo sto su se povukli protiv Austrije na njihovom terenu koji su ganjali pogodak po cijenu života. Sram vas bilo tim prije jer je protivnik deset puta jači.
Ne znam samo kako ste to sebi dozvolili, da se povučete.
Joj cirkusa.
Zbog takvog pristupa ce pjesma "A nama baraz je" biti vjecito hit u nasoj drzavi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 nov 2025, 13:09

Šta će ba Austrija kad im igra Arnautović iz Crvene Zvezde?!
Može li površnije od ovoga?!

A zanemariti ćemo da su u polju imali sljedeće igrače:

- Bayern Munchen
- Tottenham
- Borusia Dortmund
- Wolfsburg
- Freiburg
- Mainz
- Leipzig
- Leipzig
- Leipzig (zamislite da mi imamo trojicu u jednom ovakvom timu, sigurno bi bili neuigrani).

Zanemarit ćemo da smo igrali bez Dedica, Kolasinca, Demirovica, Katica, Barisica.
Zanemarit ćemo da hadzija igra u fenjerašu Serije B.
Zanemarit ćemo da Muharemovic, Bajraktarevic, Alajbegovic tek 3 mjeseca igraju na tom nekom profesionalnom nivou. Da Malic tek skuplja minute. Itd.

Sramota sto nismo pobijedili u Austriji gdje je kvota na nas bila 9. Šta li oni gledaju?!

Sramota ako selektor i SS ne daju ostavku. Sram ih sto su nas doveli na zavidan nivo i to u NAJKRAĆEM mogućem roku.

Sretno selektoru i struci. Samo ovako nastavite pa će još bolji rezultat doći, ako Bog da već u martu.

Kao sto je samo ovaj stručni stab mogao ostvariti ovakav rezultat u ovim kvalifikacijama, isto tako samo ovaj stručni stab može skinuti prokletstvo koje imamo u barazu. Samo da zdravi igrači budu.

Vjerovao sam i sinoć da možemo pobijediti, još vise ću vjerovati u pobjede “popravnom” barazu u martu.

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 19 nov 2025, 13:13

19 nov 2025, 12:59
313 je napisao/la:
19 nov 2025, 12:52
Da smo odbranu drzave prepustili podobnim umjesto kvalitetnim kadrovima, ne bi ni imali drzave. Sto jos i potvrdjuje imenovanje odredjenih podobnih kadrova kasnije u ratu. I praksa nastavljena poslije rata.

A balija u svemu vidi rat i nije u stanju da rezonuje objektivno i zato smo u ovim ****.
Ljudi od govana pitu prave, dovode igrace, prave novi smisao reprezentacije, tuku se s Austrijom do kraja. Konacno se vidi razlika neka od proslih 10 godina. Sistem nam je qrchina, nemamo lige, mladjarija u klincu, a za to nije kriv stručni štab, a ljudi samo seru seru i seru od pocetka i seru i pljuju. Samo daj na horuk nesto. Dat smislenu kritiku ok al gadosti pisat mogu samo napacene glavurde. I na kraju ako prodjemo nece ni pojest **** nego ce se napraviti debilom. Psuju DIJETE, zenu Ahmedhodzicu pa onda kukaj, Dzeki sve zivo, da go ‘od blata cemo te praviti, kapitenu :’(‘, Pjanicu oprosti se - ‘dA nAm Je SaD jEdAn PjAnIc’. Tjeraj i tjeraj, evo predlozi kvalitetan novi tim koji ce ovu reprezentaciju KONACNO NAKON 30 GODINA DIC NA NIVO da se ODMAH tucemo sa svima i idemo na svako prvenstvo. I drzavu su odbranili prvo kvalitetni i mudoviti ljudi koji se nisu pravili pametni s kauca.
Walk on

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Confiance, Cwirek, kaskada1922, lol89, Vaya i 64 gosta.