BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Za godinu i nesto od repke u raspadu, dosli smo do toga da do zadnje Minute se boris za SP,demoliras jednu Rumuniju u 2 utakmice, izboris baraz, sastavis ekipu, od yebene djece koja mogu igrati jos 15 god akobogda ,dignes ekipu iz pepela....Ali nismo mi zadovoljni.
Kakav god je Sergej je sa Spahom digao ekipu iz mrtvih.
Danas,a i narednih 15 god imas Bajraktarevica, Alajbegovica, Dedica, i jos nekoliko golobradih djecaka koji igraju za PSV,Salzburg (Leverkusen),Benfica, Juventus se vraca ovaj mali iz Sasuola, ej....
Pravljenje ekipe na duze staze je proces ali bosnji sve smeta daj sada i daj danas
Danas,a i narednih 15 god imas Bajraktarevica, Alajbegovica, Dedica, i jos nekoliko golobradih djecaka koji igraju za PSV,Salzburg (Leverkusen),Benfica, Juventus se vraca ovaj mali iz Sasuola, ej....
Pravljenje ekipe na duze staze je proces ali bosnji sve smeta daj sada i daj danas
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije retardiran ali je pijačar, to je još gore.CAGarfia je napisao/la: ↑19 nov 2025, 10:24Jesi li ti retardiran pa ne znaš razliku između 31 i 39 godina u modernom fudbalu?Threeplanetrees je napisao/la: ↑19 nov 2025, 10:05Tabaković mlađi i spremniji liku 31 godina. Ovo prevazilazi sve granice mahnitosti![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
FKBilder je napisao/la: ↑19 nov 2025, 11:43Za godinu i nesto od repke u raspadu, dosli smo do toga da do zadnje Minute se boris za SP,demoliras jednu Rumuniju u 2 utakmice, izboris baraz, sastavis ekipu, od yebene djece koja mogu igrati jos 15 god akobogda ,dignes ekipu iz pepela....Ali nismo mi zadovoljni.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
bhfanatic14 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 10:45Zrinjski je institicija u mostaru, za seljake iz cevapcica niko nezna. Ne guze vas dzabe 20 godina. Sljedeci put kad gostuju zeljo i sarajevo malo jace yebi te im mater ustasku. Razguli zaostali ste dole samo tako.Threeplanetrees je napisao/la: ↑19 nov 2025, 10:42bhfanatic14 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 10:28Neka vas preuzme nebil konacno prosjek vam se digo sa 200 na 400 pijacara.
Pa prije tri mjeseca si drugačije pisao. Mazlume jedan koji ti je **** isto kao da te neko drži zavezanog u podrumu deset godina![]()
bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:31Hajmooo lezve sretno .....mostar je velez,stari most je velez, svi smo mi Bosna i Hercegovina![]()
bhfanatic14 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 17:08
Samo BIH !!! Hajdeee Velez . Mostar je velez, ljudima ukrali stadion i opet prije fasista sredili novi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Možda nepopularno mišljenje (da odma kažem, ovo nije razlog "poraza", odnosno neodlaska na SP, niti blizu), ali imam osjećaj i moje mišljenje jeste da je Arnautović morao na poluvremenu dobiti dva žuta kartona.
Prva situacija laktom u zamahu (znači, intenzitet postoji, nije ništa slučajno) udara Muharemovića u bradu/grkljan. Za to je recimo u zadnja dva kola bilo dva direktna crvena u ovim kvalama.
Druga situacija kraj poluvremena, sudija vadi Laimeru žuti ovaj mu drži ruke, to je samo od sebe nešto za crveni karton ali je i tu minimalno morao žuti dobiti.
Nevjerovatno da je završio bez žutog utakmicu.
Prva situacija laktom u zamahu (znači, intenzitet postoji, nije ništa slučajno) udara Muharemovića u bradu/grkljan. Za to je recimo u zadnja dva kola bilo dva direktna crvena u ovim kvalama.
Druga situacija kraj poluvremena, sudija vadi Laimeru žuti ovaj mu drži ruke, to je samo od sebe nešto za crveni karton ali je i tu minimalno morao žuti dobiti.
Nevjerovatno da je završio bez žutog utakmicu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
19vendetta87
- Kontakt:
Da smo izvukli remi u Zenici, sinoc bi izgubili.
Oni bi od prve minute vrsili opsadu naseg gola, kao sinoc nakon sto smo poveli.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mi da smo mogil da izgubimo sa manja od dva gola mi bi izgubili sa 3 100%.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 11:55Da smo izvukli remi u Zenici, sinoc bi izgubili.
Oni bi od prve minute vrsili opsadu naseg gola, kao sinoc nakon sto smo poveli.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- LondonBlues
- Kontakt:
Mogu pijacari pricat sta oce, ali Barba je izgubio utakmicu na svoje neiskustvo. Nije prvi put da pokusa utakmicu zatvorit u 30oj minuti pa ga primi i x zavrsi. Jedan Maldini ne bi ostao koncentrisan toliko kad tad bi pogrijesio. Uz prave izmjene i na vrijeme utakmica bi puno drugacije izgledala. Prije primljenog gola imo si i prostora i vremena za 3 kontra napada tebi jedan igrac sam predje centar i ceka 7-8 sekundi da mu se neko pridruzi.
Poslije na pressu eto nekad treba imat i malo srece, sreca te prati cijele kvalifikacije.
Poslije na pressu eto nekad treba imat i malo srece, sreca te prati cijele kvalifikacije.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ja teškog videa…
- invincible1921
- Kontakt:
Katic bi igrao za BiH da je mogo za hrvatsku?OldTownDistrict je napisao/la: ↑19 nov 2025, 10:03Hahahhahahahhahahahahainvincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 09:49Azzuri je napisao/la: ↑19 nov 2025, 09:45Katastrofalna jedna izjava na javnoj televiziji koja apsolutno nema veze sa sportom i nogometom? Kako se došlo od svjetskog do rata? Izjava u kojoj se direktno može pročitati između redova da se očekuje samo od nas bošnjaka - muslimana da se prati reprezentacija, i da reprezentacija pripada samo nama i onda se čudite što srbe i hrvate boli ona stvar za repkom...a dobar je Nikola Vasilj, dobar je Katić, dobar je bio Vranješ itd. Pusti momke da igraju, da se druže, svi oni nemaju pojma o ratu, djeca, strani pasoši i ti im stavljaš i zaokružuješ sve to pričom o ratu. Glupane glupi!
Taj isti i Katic i Vasilj igraju za nas silom prilika ne jer vole
![]()
Jedina razlika izmedu domaceg i drugog radikalizma jeste sto u BiH kultura i znanje ne postoji pa tako da ovaj vid radikalizma gore napisan je gori i od samog sovinizma.
Katic bi navijao za BiH protiv Hrvatske?
Naracno da ne bi ni jedno ni drugo..znaci ja sam reako cistu kao suza istinu...i sta sad ja sam radikal, bolje sutit i pravit se lud
=\_1921_/=
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ali kad skontaš da smo igrali bez Kolašinca, Katića, Dedića i Demirovića...
Karić fenomenalan sinoć
Memić igračina, ide uskoro veliki transfer siguran sam.
Tahirović odigrao vrhunski, zaboravljamo u kritikama da su njemu tek 22 godine.
Šunjić bilo ga je svugdje, dobar meč.
Muharemović vrhunska partija, svaki duel je dobio, biće on igračina
Svi ostali mogu u isti koš, prosječna utakmica.
Džeko Demirović
Alajbegović Tahir Šunjić Memić
Kola Muharem Katić Dedić
Vasilj
Kasnije ekipu usvježiti sa:
Karić, Bajrak, Tabaković i Gigović
Ima potencijala, neće nikome bit lahko s nama u baražu, pa čak ni Italijanima ako nas zadese.
U obzir nisam uzeo formu igrača u martu, a vjerujem da će biti samo bolja nego što je sada pogotovo kod ovih mlađih
Karić fenomenalan sinoć
Džeko Demirović
Kola Muharem Katić Dedić
Vasilj
Ima potencijala, neće nikome bit lahko s nama u baražu, pa čak ni Italijanima ako nas zadese.
U obzir nisam uzeo formu igrača u martu, a vjerujem da će biti samo bolja nego što je sada pogotovo kod ovih mlađih
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Lik je prava forumska maskotaRodjeni81 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 11:49bhfanatic14 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 10:45
Zrinjski je institicija u mostaru, za seljake iz cevapcica niko nezna. Ne guze vas dzabe 20 godina. Sljedeci put kad gostuju zeljo i sarajevo malo jace yebi te im mater ustasku. Razguli zaostali ste dole samo tako.bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:31Hajmooo lezve sretno .....mostar je velez,stari most je velez, svi smo mi Bosna i Hercegovina
Samo BIH !!! Hajdeee Velez . Mostar je velez, ljudima ukrali stadion i opet prije fasista sredili novi.
![]()
Najbitnije da Barbarez konacno uvidi kada mora praviti izmjene. Bez toga se mozemo nabiti nogom u guyicu. Ja sam siguran da bi dobili da je oko 65-te zamijenio 2-3 igraca, a Dzeko je jedan od njih.BenjooJutub je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:09Ali kad skontaš da smo igrali bez Kolašinca, Katića, Dedića i Demirovića...
Karić fenomenalan sinoć
Džeko Demirović
Kola Muharem Katić Dedić
Vasilj
U obzir nisam uzeo formu igrača u martu, a vjerujem da će biti samo bolja nego što je sada pogotovo kod ovih mlađih![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BenjooJutub
- Kontakt:
To si upravu, nema šta. Ali ovako kad vrtim film nazad, vidim da je on ispoštovao sve do sada što je javnost (da nekaže sportsport.ba forum) priželjkivala... Tako da..DamirT je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:17Najbitnije da Barbarez konacno uvidi kada mora praviti izmjene. Bez toga se mozemo nabiti nogom u guyicu. Ja sam siguran da bi dobili da je oko 65-te zamijenio 2-3 igraca, a Dzeko je jedan od njih.BenjooJutub je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:09Ali kad skontaš da smo igrali bez Kolašinca, Katića, Dedića i Demirovića...
Karić fenomenalan sinoć
Džeko Demirović
Kola Muharem Katić Dedić
Vasilj
U obzir nisam uzeo formu igrača u martu, a vjerujem da će biti samo bolja nego što je sada pogotovo kod ovih mlađih![]()
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ajde reci i meni koji su brojevi binga molim te osevapio bi seinvincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:08Katic bi igrao za BiH da je mogo za hrvatsku?OldTownDistrict je napisao/la: ↑19 nov 2025, 10:03Hahahhahahahhahahahahainvincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 09:49
Taj isti i Katic i Vasilj igraju za nas silom prilika ne jer vole
![]()
Jedina razlika izmedu domaceg i drugog radikalizma jeste sto u BiH kultura i znanje ne postoji pa tako da ovaj vid radikalizma gore napisan je gori i od samog sovinizma.
Katic bi navijao za BiH protiv Hrvatske?
Naracno da ne bi ni jedno ni drugo..znaci ja sam reako cistu kao suza istinu...i sta sad ja sam radikal, bolje sutit i pravit se lud
Tako se govorilo za mnoge dok nije iz dupeta u glavu, sramota.
....sve drugo će proći!
-
signalidunapark
- Kontakt:
Legendo moja, ako jučer nije vidio da mu linije pucaju po šavovima već u pedesetoj minuti, sumnjam da će išta vidjeti i uvidjeti u budućnosti.DamirT je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:17Najbitnije da Barbarez konacno uvidi kada mora praviti izmjene. Bez toga se mozemo nabiti nogom u guyicu. Ja sam siguran da bi dobili da je oko 65-te zamijenio 2-3 igraca, a Dzeko je jedan od njih.BenjooJutub je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:09Ali kad skontaš da smo igrali bez Kolašinca, Katića, Dedića i Demirovića...
Karić fenomenalan sinoć
Džeko Demirović
Kola Muharem Katić Dedić
Vasilj
4-1 u dvije utakmice sta ti je smijesnoFudo je napisao/la: ↑19 nov 2025, 11:44FKBilder je napisao/la: ↑19 nov 2025, 11:43Za godinu i nesto od repke u raspadu, dosli smo do toga da do zadnje Minute se boris za SP,demoliras jednu Rumuniju u 2 utakmice, izboris baraz, sastavis ekipu, od yebene djece koja mogu igrati jos 15 god akobogda ,dignes ekipu iz pepela....Ali nismo mi zadovoljni.
Pravljenje ekipe na duze staze je proces ali bosnji sve smeta daj sada i daj danas![]()
![]()
![]()
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Ma sad gledam nesto ovaj Vels Ceska Slovacka Poljska svi su jaki na svom domacen terenu bit ce zeznuto njih izbacit ne zna cojk koga bi pozelio u zdrijebu pogledajte samo njihove domace utkm sve su to pobjede pretežno
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Pijacarima ovdje nije mjesto vas podforum je prva Liga fbih gdje ce vas zrinski uskoro opet poslat. Idite pod bijeli brijeg i pozdravite svog sampiona propalog kockara bez dana radnog staza ,usput mu ponesi te koju jabuku mrkvu i narandzu nebil dobio koji vitamin u glavu a ne samo karlovacko i viski kod dzidica u diskoteci. Gazi zrinski gaziThreeplanetrees je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:14Lik je prava forumska maskotaRodjeni81 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 11:49bhfanatic14 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 10:45
Zrinjski je institicija u mostaru, za seljake iz cevapcica niko nezna. Ne guze vas dzabe 20 godina. Sljedeci put kad gostuju zeljo i sarajevo malo jace yebi te im mater ustasku. Razguli zaostali ste dole samo tako.bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:31Hajmooo lezve sretno .....mostar je velez,stari most je velez, svi smo mi Bosna i Hercegovina
![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, Beli98, Burberry46, EdinjoBos, galia95, General505, Hightower, hujdur007, Iceplayer, invincible1921, JHam, L_blancos, Normus90, Proximic, soko, TETRAPAK, zastitaIdentiteta, Zeko87 i 129 gostiju.