Samo nek ne puca, sve je dobro. Fudbal nam se raspao, Vico upravlja balijama u savezu, kupuje balije Barbarezom i sve nam je divno i lijepo. Hej, nije nas Austrija razbila, uspjeh. Inace vrhunska ekipa koja se zadnji put plasirala na SP jos 1998...
Koji ljudi? Vico? Pa dosta sto ga je Vico imenovao da budem ja protiv njeg i da znam da ne radi za dobrobit drzave. Razlika se vidi jer nam je Amerika, Austrija, Njemacka i Svedska poklonila 5-6 igraca koji prave razliku. Da smo se mi pitali, nas bi tamburao jos Luksemburg i to za 15000EUR plate selektoru.313 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 13:13Ljudi od govana pitu prave, dovode igrace, prave novi smisao reprezentacije, tuku se s Austrijom do kraja. Konacno se vidi razlika neka od proslih 10 godina. Sistem nam je qrchina, nemamo lige, mladjarija u klincu, a za to nije kriv stručni štab, a ljudi samo seru seru i seru od pocetka i seru i pljuju. Samo daj na horuk nesto. Dat smislenu kritiku ok al gadosti pisat mogu samo napacene glavurde. I na kraju ako prodjemo nece ni pojest **** nego ce se napraviti debilom. Psuju DIJETE, zenu Ahmedhodzicu pa onda kukaj, Dzeki sve zivo, da go ‘od blata cemo te praviti, kapitenu :’(‘, Pjanicu oprosti se - ‘dA nAm Je SaD jEdAn PjAnIc’. Tjeraj i tjeraj, evo predlozi kvalitetan novi tim koji ce ovu reprezentaciju KONACNO NAKON 30 GODINA DIC NA NIVO da se ODMAH tucemo sa svima i idemo na svako prvenstvo. I drzavu su odbranili prvo kvalitetni i mudoviti ljudi koji se nisu pravili pametni s kauca.
I dodje fino selektor koji u svojoj trenerskoj karijeri nije ni pjetliće vodio i fino ubire 15000 EURa da prosipa suplju i gura jednog Mujakica koji u Partizanu nije imao mjesta. I na svakom spisku bude 3-4 upitna imena i obicno ta upitna imena dobiju minutazu prije nekih kvalitetnijih.
Drzavu su branili kvalitetni ljudi, drzavu smo prodali mi koji dopustamo da nam jedan Begic kriminalac vodi savez, pa jedan Vico narkoman vodi savez, a prije tog je bio onaj sto je stimao utakmice, a prije njeg mafija 1/1. To je dovoljno o nasem stanju. Kome su dovoljne dvije utakmice sa "boljim" igrama da to sve potisne, SVAKA MU CAST, ali je taj isti razlog zasto smo tu gdje jesmo.