Baraž 2026

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Maverick
Kontakt:

Re: Baraž 2026

Post Postao/la Maverick » 19 nov 2025, 12:05

moreno123 je napisao/la:
19 nov 2025, 08:59
Ja prizeljkujem Cesku, mozda Vels ako ne oni jer mi jesmo prevashodno trkacka ekipa nego ona koja ce igrati lopte i koja bi im mogla u tom segmentu parirati, oni su ekipa puna brzih igraca koji tehnicki ne odskacu od nasih igraca naprijed. Haj ga znaj jbm ti fudbal i baraz
Ceska je u rasulu k'o sto smo mi bili zadnjih godina. Idealan protivnik da im zabiberimo k'o sto su drugi nama biberili godinama. U finalu samo izbjec Portugal i na SP-u smo :kafa:
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 nov 2025, 12:06

Vaya je napisao/la:
19 nov 2025, 11:34
Ja se bojim prijave Rumuna UEFI radi prozivanja "cigani, da ne dobijemo kaznu utakmicu bez publike...a zamisli to, a izvucemo domaci teren u drugum krugu baraza... :mrgreen:
Mogu suspendovati samo dio stadiona. Tako je i Srbija morala dvije tribine zatvoriti zbog rasistickih povika protiv Engleske.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 19 nov 2025, 12:21

Mislim da i protiv Ceske i protiv Slovacke imamo sanse za prolaz. Slovacka bi bio bolji izbor, ali i Cehe da dobijemo mozemo reci da smo prosli OK. Sto se Velsa tice, meni su oni nekako neodredjeni, nikad ne znas sta s njima mozemo ocekivati. Jucer su Makedoncima 7 golova utrpali, u Skoplju jedva su izbjegli poraz u 90+ minuti. Dakle, oni po meni mogu biti i laksi i tezi od ovih iznad. Poljake bih najradije izbjegao, jaki su u svim linijama, rekao bih da su u rangu Austrije ili mozda cak i jaci od njih. Dakle, sto bi rekao Faruk - Cehoslovacka bi bila najpozeljnija

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 19 nov 2025, 12:32

Ako dobijemo poljace bit ce ista utakmica kao i sinoc, igracemo dobro, boriti se a na kraju sigurno izgubiti jer takav nam je peh.

Sve ostale ekipe mozemo dobiti, a za finale vidjecemo. Imam osjecaj Italija na San siru bi nas cekala nazalost.

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 19 nov 2025, 12:44

Vaya je napisao/la:
19 nov 2025, 12:03
Ceska/Slovacka i Ukrajina/Danska je nesto protiv cega bi se moglo igrati... sa nasim oporavljenim igracima i onim sa ociscenim kartonima...dalo bi se to gurati...plus ove utakmice bi bile dobre za nase navijace po pitanju gostovanja...

Taman Bierthu da pokazemo sto se zajeb'o birajuci Dansku umjesto nas...
Meni je Danska ozbiljnija ekipa od Italije, za Tursku se slažem. Ukrajina za poželiti, al da je prvo riješit ove u gostima.
Pošteno, pa kako bude.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 nov 2025, 12:46

Finale Rumunija u Bukurestu :D.
Mislim da i Rumunija i Svedska mogu izbaciti ove iz prvog sesira.
embrace the chaos

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 19 nov 2025, 12:49

zastitaIdentiteta je napisao/la:
19 nov 2025, 12:44
Vaya je napisao/la:
19 nov 2025, 12:03
Ceska/Slovacka i Ukrajina/Danska je nesto protiv cega bi se moglo igrati... sa nasim oporavljenim igracima i onim sa ociscenim kartonima...dalo bi se to gurati...plus ove utakmice bi bile dobre za nase navijace po pitanju gostovanja...

Taman Bierthu da pokazemo sto se zajeb'o birajuci Dansku umjesto nas...
Meni je Danska ozbiljnija ekipa od Italije, za Tursku se slažem. Ukrajina za poželiti, al da je prvo riješit ove u gostima.
Danska mi je nekako u laganom padu, pa za to je spominjem... A Italija dibidus zadnjih godina i sve kontam da ce morati okrenuti momentum u jednom trenutku, a sve nekako covjek gleda kako bi to bilo protiv nas, jer smo baksuzi... Onaj hajvan Gatusso da ih nahajca... Uglavnom izbjeci Poljake iz drugog pota, ne bih volio ni Vels (**** njihov otocki ragbi) i Turke iz prvog...ne bi izdrzali protiv onih budala u takvim prelomnim trenucima...

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 19 nov 2025, 12:53

Ma vakat je da ovo prokletstvo baraza skinimo. Samo da nas povrede zaobidju.

GoldenLilies
Kontakt:

Post Postao/la GoldenLilies » 19 nov 2025, 12:59

Mislim da nam najvise odgovara Slovacka, pa Ceska i Vels. Ne samo Poljsku, to bi bilo jako tesko gostovanje, po mom nekom misljenju dosta teze nego naprimjer Slovacka/Ceska.

BosPos
Kontakt:

Post Postao/la BosPos » 19 nov 2025, 13:58

I ja kontam Słovacka i Ukrajina. Jedino gostovanje dje bi imali isti broj navijaca kao i domacini. Da malo smanji tu prednost domacina. A i puno je da Slovacka tri puta za redom pobjedi nas. Nisu oni bas toliko jaki. Ukrajina je nezasluzeno pobjedila nase u Zenici i moze se igrati sa njima.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 nov 2025, 14:14

Imajući u vidu našu sreću u ovim izvlačenjima mi ćemo Tursku dobiti, nismo mi te sreće da nas zapadne neko malo lakši. Ovdje je jedino Turska baš nivo više za sve ostale pa onda Italija ali i oni su prolazni. Ako nam dođe Ukrajina ili Danska to je onda ko što smo sad imali ovaj lažni baraž u novembru, kojeg logično nismo prošli. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 19 nov 2025, 14:56

Ne zelim Italiju, Tursku, Poljsku.
A idelano bi bilo i da druga utakmica, ako dodjemo do nje, bude kod nas.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 19 nov 2025, 14:57

Baci Češku da se igramoooo, igramooo, igramo o o

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 19 nov 2025, 15:21

Ma odmah neka nam daju Poljake, njih puknemo i iskoristimo za trening pa onda u finalu Italijanima ogadimo fudbal.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 19 nov 2025, 15:33

Edincapitano je napisao/la:
19 nov 2025, 08:28
Diadora je napisao/la:
19 nov 2025, 08:24
Beduin je napisao/la:
19 nov 2025, 08:12

Ti ionako nemas ni u cemu ocekivanja osim od svojih pametovanja i pljuvanja. Jel ti srce na mjestu bilo kad je Austrija postigla gol u 77. minuti, priznaj pametnjakovicu
Da se kockar nije kockao, ne bi primili gol. Da je debil cuvao dzeku I bajraktarevica za zadnjih Pola sata, dali bi im jos jedan gol. Da je mamlaz igrao sa hadziahmetovicem I huseinbasicem u sredini be bi nas onako pisali po sredini. Desilo SE sve Ono cega Sam SE pribojavao, nazalost.
Da sam stavio 10 hiljada eura na X sinoc imao bi pola miljona sada :)

Daj ba, lagano biti general poslje bitke. Dzeko je morao vani, a ovo ostalo manje vise. Huseinbasic nije ni pozvan, onda mozes krenuti i pricati da je trebao Anel umjesto Dennisa. :rol:
Druze ne moras biti previse inteligentan, a ni vid ti ne mora biti najbolji da vidis I skontas da su huseinbasic I hadziahmetovic najbolji veznjaci koje imamo na raspolaganju a nijednog nije koristio. Sa tahirom I sunjicem te izdominira poluamaterski kipar kao da su pepova Barca, sta onda ocekivati protiv jednog laimera I seiwalda. Opet kazem druze, ne boli toliko sto nismo uspjeli, boli to sto se nije iskoristio sav potencijal Koji smo imali na raspolaganju. Barba je u konstantnom konfliktu sa zdravom razumom.

Isti osjecaj kao I 2004te I 2006te I 5 baraza. Nismo iskoristili najbolje sto smo imali. Zbog nelogicnih poteza trenerske neznalice, mi smo ostali bez mundijala.

Laz je da nemamo kvalitet. Nikad nismo imali ovoliko kvaliteta cak ni ona zlatna generacija nije imala ovoliku dubinu. Prije 15 godina bekova nismo imali ni za lijeka do dolaska mujdze I lulica. Krila poput alajbegovica I bajraktarevica smo mogli sanjati. Memic je reinkarnacija lulica. Sa 3 pozada, huseinbasicem I hadziahmetovicem u sredini MI bi bili puno jaci I potentniji I mogli bi parirati ovoj austriji. Nema sanse da bi nas onako popisali na sredini.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 19 nov 2025, 15:37

Švedska je u pot4 nemoj te biti sigurni da ce ovi iz prvog pota svi u finale. Doveli su Pottera, bit ce opasni.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 nov 2025, 15:44

Ako budemo kompletni, iskreno ne vidim razlog zasto bi se bojali ikoga u barazu
naprijed rejal

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 19 nov 2025, 15:46

Krunuc bi bio 100% PO IGRACKOJ KRITERIJI!!! <——-

Bolji od ovih sada

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 19 nov 2025, 15:50

Predosjecam da smo gosti Poljskoj,a da ce jedan par biti Ukrajina- Svedska,tako da cemo imati onda Svedsku,Tursku,Italiju ili Dansku. Ako slucajno prodjemo Poljake... Kakve smo mi srece 🤣

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 19 nov 2025, 16:05

Diadora je napisao/la:
19 nov 2025, 15:33
Edincapitano je napisao/la:
19 nov 2025, 08:28
Diadora je napisao/la:
19 nov 2025, 08:24

Da se kockar nije kockao, ne bi primili gol. Da je debil cuvao dzeku I bajraktarevica za zadnjih Pola sata, dali bi im jos jedan gol. Da je mamlaz igrao sa hadziahmetovicem I huseinbasicem u sredini be bi nas onako pisali po sredini. Desilo SE sve Ono cega Sam SE pribojavao, nazalost.
Da sam stavio 10 hiljada eura na X sinoc imao bi pola miljona sada :)

Daj ba, lagano biti general poslje bitke. Dzeko je morao vani, a ovo ostalo manje vise. Huseinbasic nije ni pozvan, onda mozes krenuti i pricati da je trebao Anel umjesto Dennisa. :rol:
Druze ne moras biti previse inteligentan, a ni vid ti ne mora biti najbolji da vidis I skontas da su huseinbasic I hadziahmetovic najbolji veznjaci koje imamo na raspolaganju a nijednog nije koristio. Sa tahirom I sunjicem te izdominira poluamaterski kipar kao da su pepova Barca, sta onda ocekivati protiv jednog laimera I seiwalda. Opet kazem druze, ne boli toliko sto nismo uspjeli, boli to sto se nije iskoristio sav potencijal Koji smo imali na raspolaganju. Barba je u konstantnom konfliktu sa zdravom razumom.

Isti osjecaj kao I 2004te I 2006te I 5 baraza. Nismo iskoristili najbolje sto smo imali. Zbog nelogicnih poteza trenerske neznalice, mi smo ostali bez mundijala.

Laz je da nemamo kvalitet. Nikad nismo imali ovoliko kvaliteta cak ni ona zlatna generacija nije imala ovoliku dubinu. Prije 15 godina bekova nismo imali ni za lijeka do dolaska mujdze I lulica. Krila poput alajbegovica I bajraktarevica smo mogli sanjati. Memic je reinkarnacija lulica. Sa 3 pozada, huseinbasicem I hadziahmetovicem u sredini MI bi bili puno jaci I potentniji I mogli bi parirati ovoj austriji. Nema sanse da bi nas onako popisali na sredini.
Sve to stoji, Anel je bolji od Katica i Huseinbasic je bolji od svih nasih veznjaka, tu nema dileme. Ali ne mozes govoriti "Trebao je igrati Huseinbasic sinoc" a momak neigra od prosle godine protiv Njemacke ako se ne varam, iz kojeg razloga? Niko nezna, isto tako s Anelom. Vjerovatno ima tu svasta i od igraca a i od saveza, nazalost mi lagano se rijesavamo dobri igraca ali niko nije veci od repke, dodje novi veznjak aBd isto kako je dosao jedan Kospo i Tarik koji ce sigurno za koju godinu biti dobri stoperi i niko nece ni pricati o Anelu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Muumii, Sheyi, UtdBiH21, Vaya i 53 gosta.