Izabran za gol 9. kola. Ni sam ne znam koliko sam puta pogledao ovaj go
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
Izabran za gol 9. kola. Ni sam ne znam koliko sam puta pogledao ovaj go
- invincible1921
- Kontakt:
Ekvivalent Mirzine trojke s parkingaCoolpanda24 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 16:17
Izabran za gol 9. kola. Ni sam ne znam koliko sam puta pogledao ovaj go![]()
=\_1921_/=
Steta samo sto nema dribling i sto to ne pokazuje u reprezentaciji kako su botovi prije 2 mjeseca pričali a veliki Perišić govorio mali je spreman.
Ispred malog bio Nail Gigs Omerović.
Ispred malog bio Nail Gigs Omerović.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ovo mu je mozda i najbolja utakmica u reprezentaciji, bolja i od prosle jer je konacno igrao max u oba pravca. Ovako mora svaku i vruhnska karijera je pred njim.
Unikat!
Ne može se porediti.Hordas1990 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 00:03Ovo mu je mozda i najbolja utakmica u reprezentaciji, bolja i od prosle jer je konacno igrao max u oba pravca. Ovako mora svaku i vruhnska karijera je pred njim.
Protiv Rumunije je odigrao vrhunsku partiju u svakom smislu.
Večeras je bio ok ali se od igrača njegovog tipa očekuje nešto vise. Mislim mi to priželjkujemo. Zapravo i to govori o snazi Austrije.
Do marta će biti još bolji, ako Bog da. Bas kao i Kerim.
On i Alajbegovic moraju od narednih meceva igrati u prvih 11. Bajraktarevic svako okupljanje sve vise i vise pokazuje, pa i da zasluzuje koji minut vise u PSV-u. Sto se tice igre ako se gleda samo reprezentacija, pa sigurno je 50% napredovao. Pogotovo u odbrani, sto se ovdje najvise spominjalo.
Ali je problem kako ukombinovati Memica? I on nam dosta valja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Mrmic i Esmir krila. Alajbegovic iza napadaca. Vjeruj mi da bi to bilo brutalno. Kerim ima nesto Figovsko u sebi,on nije klasicno krilo,mogao bi on biti fenomenalan kao 10 ili lazna 9.DamirT je napisao/la: ↑19 nov 2025, 00:14On i Alajbegovic moraju od narednih meceva igrati u prvih 11. Bajraktarevic svako okupljanje sve vise i vise pokazuje, pa i da zasluzuje koji minut vise u PSV-u. Sto se tice igre ako se gleda samo reprezentacija, pa sigurno je 50% napredovao. Pogotovo u odbrani, sto se ovdje najvise spominjalo.
Gdje su sad kreteni što kažu da ne igra odbranu?
Ma on je vidi se dao sve od sebe, nasao se u ne tako prirodoj situaciju gdje se tim konstantno brani. Istina da nam je najvise napda doslo po toj strani. Ja sam misljenja da je Barbarez mogao i njega zamijeniti ranije i nekog svjezijeg ubaciti da pomogne Malicu. Ali kad pogledam klupu nisam siguran da bi to ista pomoglo. Eventualno da je Memica prebacio.
Zao mi je bilo vidjeti ga onako tuznog ali i to je jedna zivotna skola. Nadam se da ce dobiti vise prilika u PSV, jer sam siguran da ce on i Kerim ako nastave ovakvim tempom biti vrhunski igraci.
Portal SportSport.ba došao je do saznanja da bi Bajraktarević uskoro mogao napraviti transfer karijere.
Prema neslužbenim informacijama do kojih smo došli, engleski Bournemouth prati igre našeg reprezentativca.
Popularne Trešnjice su u lovu na nekog krilnog fudbaler jer je sve izvjesnije da u januaru ostaju bez Antonia Semenya.
Sjajni krilni fudbaler je sve bliže Anfieldu i Liverpoolu, ako je vjerovati natpisima ostrvskih medija.
U slučaju da Liverpool dovede Semenya, Bournemouth bi odmah u potragu za krilnim fudbalerom, a navodno prate igre Esmira Bajraktarevića već duži period.
Oglasi
Prema neslužbenim informacijama do kojih smo došli, engleski Bournemouth prati igre našeg reprezentativca.
Popularne Trešnjice su u lovu na nekog krilnog fudbaler jer je sve izvjesnije da u januaru ostaju bez Antonia Semenya.
Sjajni krilni fudbaler je sve bliže Anfieldu i Liverpoolu, ako je vjerovati natpisima ostrvskih medija.
U slučaju da Liverpool dovede Semenya, Bournemouth bi odmah u potragu za krilnim fudbalerom, a navodno prate igre Esmira Bajraktarevića već duži period.
Oglasi
Mali je vrh, najbolji igrac u ovim utakmicama - cak se uspio pokazati i kad smo proveli 90% vremena u nekoj verziji low-block defanzive, nije ga dzaba Edin spomenuo kao buducnost kad je pitanje bilo samo o Kerimu
Ipak najvise me raduje kako igra bez pritiska, i ono solitaire na busu kad bi 99% igraca gledalo instagram komentare i komplimente na gol - ustvari sam taj klip bi trebao biti kraj o glupim forumskim temama sto se tice njegovog instagrama i nezrelosti
Ipak najvise me raduje kako igra bez pritiska, i ono solitaire na busu kad bi 99% igraca gledalo instagram komentare i komplimente na gol - ustvari sam taj klip bi trebao biti kraj o glupim forumskim temama sto se tice njegovog instagrama i nezrelosti
-
DjaniTarik
- Kontakt:
zikerrz21 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 15:18Portal SportSport.ba došao je do saznanja da bi Bajraktarević uskoro mogao napraviti transfer karijere.
Oglasi
Hahha da bas ce esmir zamjeniti igraca koji daje 12+ golova u epl
Jos se sjecam kad su pisali da crustal palacae harisa trazi i to je jos imao odlicno sezonu pa nista
Imaju oni već desnih krila u rosteru, Esmir bi tu sigurno bio backup i budućnost, praktično uloga kakvu već ima u PSV-u, samo je pitanje gdje je bolje imati takvu ulogu.
Ma prevelik skok bi to bio za njega. Bilo bi idealno da u PSV pocne dobijati vise min.
Kakva PL, daj nek se izbori u PSV-u prvo. Tamo je u rotaciji, ovdje ne bi bio ni to.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pisao sam i prošli mjesec da je bio naš najbolji igrač oktobarskog ciklusa, tada se neki imbecil smijao i ismijavao Esmira. Nadam se da mu je začepio žvalje u novembru dobro.
Dokazao kvalitet koji je meni bio iskreno upitan. Giljao nazad u drugoj utakmici, a u prvoj protiv Rumuna izgledao kao Messi u odnosu na ostale na terenu u prvom poluvremenu. NADAM se da je Bosz gledao ove mečeve i da će mu otvoriti malo oči i pojačati minutažu. Kvalitet postoji!
Dokazao kvalitet koji je meni bio iskreno upitan. Giljao nazad u drugoj utakmici, a u prvoj protiv Rumuna izgledao kao Messi u odnosu na ostale na terenu u prvom poluvremenu. NADAM se da je Bosz gledao ove mečeve i da će mu otvoriti malo oči i pojačati minutažu. Kvalitet postoji!
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Uža specijalnost provlačenje kroz noge
- PasodelMar
- Kontakt:
Sve uradio dobro i stvorio priliku iz nemoguće pozicije. Samo da je dodao ovdje lijevo prema Tahirovicu, otvorili bi ih potpuno i vjerovatno riješili. Nevjerovatno kakvu smo dimenziju dobili u igri sa Esmirom, postajemo ozbiljni sa ovim igracima.
Trenutno korisnika/ca: GG3, Goalgetter, juka55, Muumii i 38 gostiju.