KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Fali im ljudi, evidentno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Pobjedu im je donio Cousins, koji je bio dva mjeseca kod nas. Odlične brojke u prošloj sezoni, a fino je nastavio i u ovoj.
Persons je otišao prije dvije sedmice, a još nije došla zamjena. Neozbiljno.
Večeras očekujem ubjedljivu pobjedu. Šta nam tačno treba za prolazak dalje, da se to večeras isprati?
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Lautaro lopez novi igrac
Cousins da uzme kod nas 18 suteva razapeli bi ga.Madafaka je napisao/la: ↑19 nov 2025, 12:08Pobjedu im je donio Cousins, koji je bio dva mjeseca kod nas. Odlične brojke u prošloj sezoni, a fino je nastavio i u ovoj.
Persons je otišao prije dvije sedmice, a još nije došla zamjena. Neozbiljno.
Večeras očekujem ubjedljivu pobjedu. Šta nam tačno treba za prolazak dalje, da se to večeras isprati?
Dosao Lautaro iz Intera
Ocekivano neki random igrac da se ne bi minute Westu uzimale
Ovaj igrac je igrao za Borac Cacak u aba 1 u sezoni 21 i 22 i imao je 6.5 poena u prosjeku sa 27% iz igre i 23% za 3 poena
Ocekivano neki random igrac da se ne bi minute Westu uzimale
Ovaj igrac je igrao za Borac Cacak u aba 1 u sezoni 21 i 22 i imao je 6.5 poena u prosjeku sa 27% iz igre i 23% za 3 poena
Zadnja izmjena: MElloo, dana/u 19 nov 2025, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Evo konačno došao novi igrač, valjda će biti pojačanje.
Bože sačuvaj
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
ista agencija ko Delalic, Zubac...to je vjerovatno bilo, daj nam nekog egzoticnog samo da sjasu na ss.ba sto ne dovodimo igraca...
Ako se dobro sjecam, ovaj je bio zajedno s Penavom u Baskoniji. Znam da mi je i tad ime privuklo paznju. 
Ocito je doveden da bude backup PG i da 'pogura' s nekih 15-ak minuta. Ako se ispostavi da moze vise - dobro i jest. Slovacka i Austrijska liga su losije od nase i sve brojke odatle treba uzeti s rezervom. Medjutim, vidjeli smo da ni brojke ponajboljeg playmakera aba lige iz prosle sezone nekad ne znace puno. Ne znam kako nije bolji suter s distance, jer Argentinci obicno imaju dobar sut. Ako bude dobar razigravac i ako bude igrao odbranu, bice koristan koliko god da doprinese u napadu. Dobro je i sto je ovaj 'probni' ugovor, tako da je najmanji problem razici se s njim ako ne pokaze kvalitet, a on ce sigurno zapeti jer zna da mu nista nije garantovano.
Ocito je doveden da bude backup PG i da 'pogura' s nekih 15-ak minuta. Ako se ispostavi da moze vise - dobro i jest. Slovacka i Austrijska liga su losije od nase i sve brojke odatle treba uzeti s rezervom. Medjutim, vidjeli smo da ni brojke ponajboljeg playmakera aba lige iz prosle sezone nekad ne znace puno. Ne znam kako nije bolji suter s distance, jer Argentinci obicno imaju dobar sut. Ako bude dobar razigravac i ako bude igrao odbranu, bice koristan koliko god da doprinese u napadu. Dobro je i sto je ovaj 'probni' ugovor, tako da je najmanji problem razici se s njim ako ne pokaze kvalitet, a on ce sigurno zapeti jer zna da mu nista nije garantovano.
Sta nama konkretno treba da prodjemo dalje, osim pobjede?
Dobiti velikom razlikom, da Nefchti izgubi ili pobjedi manjom razlikom i sta jos? Jel uopste prolazimo ukoliko svi favoriti pobjede veceras?
Dobiti velikom razlikom, da Nefchti izgubi ili pobjedi manjom razlikom i sta jos? Jel uopste prolazimo ukoliko svi favoriti pobjede veceras?
Da prođemo dalje treba da nam se poklope bar 2 scenarija od idućih:
- Cedevita pobjedi u Slovačkoj
- Pobjedimo više razlike Rilski nego što će pobjediti Neftchi (ili Neftchi izgubi)
- Poraženi iz meča PAOK - Braunšvajg ima lošiju koš razliku od nas (prije početka meča Braunšvajg je na +15 a PAOK na +13) a Bosna ulazi u kolo sa -1
Ima i par drugih scenarija ali su prilično neralni:
- Petkim da pobjedi Oradeua na strani bar 16 razlike, a mi pobjedimo Rilski bar 17
- Szombathely izgubi na Kipru
- Sporting izgubi kući od Valcea
Znači pratimo šta će Neftchi uraditi i pobjeda poen više nego oni bi trebala biti dovoljna za prolaz
13. minuta je inače u Azerbejdžanu, Neftchi vodi +4
- Cedevita pobjedi u Slovačkoj
- Pobjedimo više razlike Rilski nego što će pobjediti Neftchi (ili Neftchi izgubi)
- Poraženi iz meča PAOK - Braunšvajg ima lošiju koš razliku od nas (prije početka meča Braunšvajg je na +15 a PAOK na +13) a Bosna ulazi u kolo sa -1
Ima i par drugih scenarija ali su prilično neralni:
- Petkim da pobjedi Oradeua na strani bar 16 razlike, a mi pobjedimo Rilski bar 17
- Szombathely izgubi na Kipru
- Sporting izgubi kući od Valcea
Znači pratimo šta će Neftchi uraditi i pobjeda poen više nego oni bi trebala biti dovoljna za prolaz
13. minuta je inače u Azerbejdžanu, Neftchi vodi +4
ZELJEZNICAR 1921!
Neftchi gubi na poluvremenu 4 razlike. Zasad sve ide po planu...
Ako Neftchi ne poludi u drugom poluvremenu, onda defitnivno pobjeda od 15 razlike nam donosi prolaz bez da razmišljamo o drugim rezultatima. Što je itekako realno protiv ovakvog Rilskog i na domaćem terenu, i tako bi Muha trebao spremati ekipu.
S tim da vjerovatno i manja razlika će biti dovoljna, ali da sačekamo prvo raspelt u Azerbejdžanu
S tim da vjerovatno i manja razlika će biti dovoljna, ali da sačekamo prvo raspelt u Azerbejdžanu
ZELJEZNICAR 1921!
Nefci zijanio, znaci ako uzmemo ove idemo dalje?
Neftchi izgubio.
Jedan manje u igri.
Jedan manje u igri.
Sa 15+ idemo sigurno dalje.
Sa 10ak+ vrlo vjerovatno (zavisno od rezultata PAOKa, ali moguće da će i nam i manje trebati)
Ako Cedevita pobjedi, idemo sa bilo kakvom pobjedom
Sa 10ak+ vrlo vjerovatno (zavisno od rezultata PAOKa, ali moguće da će i nam i manje trebati)
Ako Cedevita pobjedi, idemo sa bilo kakvom pobjedom
ZELJEZNICAR 1921!
-
Matterhorn22
- Kontakt:
trenutno ako dobijemo 15+ prolazimo sigurno
Tako je, jedine dvije utakmice koje vrijedi ispratiti.
Paok - Braunschweig, neko će završiti sa 4-2 omjerom, a jedni imaju +15 a drugi +13 koš razliku. Da Paok dobije 1 razlike, mi moramo dobiti sa +14.
Što neko ubjedljivije pobijedi, nama će trebati pobjeda sa manjom razlikom. Utakmica se igra od 19:15
Ukoliko Cedevita pobijedi protiv Slovaka, onda smo sigurni neovisno od drugih rezultata.
Ima i nekih malo vjerovatnih kombinacija što uopšte ne vrijedi pratiti.
Nadam se da sam dobro ovo shvatio
Da li Lopez može igrati za vikend protiv Ilirije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.