Ma znam, skoro je nemoguce da budemo u top 5 najlosijih ekipa, ali ja bih najiskrenije ove sezone Browna bezobrazno cuvao. Svakom prilikom bih ga odmarao i “load manageao”. i to je dobra stvar za nas sto top 5 najlosiji rekord ne garantuje top 5 pick, jer sumnjam da mozemo biti medju top 5 najlosijih ekipa, bio bih zadovoljan sa top 10 najlosijim rekordom i nadao se sreci na lutriji, stvarno mislim da je to puno bolje nego da ove sezone ganjamo neki 7-8 seedbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:02Teško da ćeš biti lošiji od Jazza, Netsa, Wizardsa i Netsa koji će opet besramno tankovati, naročito tamo od januara kada ugase i ono malo kvaliteta što imaju zbog nekih "povreda".superFrankie je napisao/la: ↑27 okt 2025, 13:40Radije bih da ove sezone budemo medju najlosijim ekipama, nego da se borimo za neki play in i da ispadnemo u prvoj rundi play offa. Posebno kad se uzme u obzir da je sljedeca generacija bas dobra
Jedini način da mi tankamo jeste da ugasimo Browna i/ili Whitea do kraja sezone od decembra, a ne bi me iznenadilo da to i Brad uradi ako se nastavi u ovom ritmu.
Problem je i što ti recimo top5 negativnih rekorda ne garantuje da ćeš dobiti top3-5 pick.
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Strašno poluvrijeme, najbolje u sezoni. Jaylen, totalna dominacija.
Rekoh ja polako sa takeovima, ima ovdje previše kvaliteta da bi tek tako završili van PO ili u top5 najgorih omjera lige.
Rekoh ja polako sa takeovima, ima ovdje previše kvaliteta da bi tek tako završili van PO ili u top5 najgorih omjera lige.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- superFrankie
- Kontakt:
Sumnjam da cemo biti i top 10 najgorih ekipa, bit ce borba za rubna mjesta play offa vjerovatno, samo sto bih ja prije volio da budemo top 10 najgorih ekipa, nego da ispadnemo u prvoj rundi po i imamo neki pick oko 20. mjestababoedindzeko09 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 01:15Strašno poluvrijeme, najbolje u sezoni. Jaylen, totalna dominacija.
Mora biti i ovakvih utakmica, ali ja jednostavno ne vidim nas iznad 50%baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 01:15Strašno poluvrijeme, najbolje u sezoni. Jaylen, totalna dominacija.
Ako uspijemo razviti Minotta koji za sada izgleda fenomenalno i Hugu u rotacione igrače to će biti najveći uspjeh.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Vrh tekma izenadili su me. Donovan nije ubacio kos u drugom, Hugo je jos mlad tek 19 i njemu ce se postepeno vjerovatno davati minute. Garza je odlican na pocetku, on bi itekako mogao profitirati ovu sezonu.
Bude li JB ovako igrao 90% utakmica onda se mozemo nadati PO. I da ako budemo u konkurenciji za PO povratak Tatuma se ocekuje prije kraja regularne sezone.
Mogli bi par finih igraca izbaciti ovu sezonu.
Bude li JB ovako igrao 90% utakmica onda se mozemo nadati PO. I da ako budemo u konkurenciji za PO povratak Tatuma se ocekuje prije kraja regularne sezone.
Mogli bi par finih igraca izbaciti ovu sezonu.
3-ca zaredom, dobro je. Luka Garza mi djeluje sve bolje i bolje, odlicno koristi minute. JB igra onako kao se ocekuje od njega u odsustvu Tatuma. Vcrs protiv Houston b2b tekma, vidjecemo prvo da li ce svi igrati.
Izgubiš kući od Utah, šta više reći.
Da li pokušati dovesti Ja, sa obzirom na situaciji mogao bi se realtivno povoljno dobiti, a nama nedostaje 1.
Može li on se uozbiljiti kad bi zaigrao za organizaciju kao što su Celticsi,
Da li pokušati dovesti Ja, sa obzirom na situaciji mogao bi se realtivno povoljno dobiti, a nama nedostaje 1.
Može li on se uozbiljiti kad bi zaigrao za organizaciju kao što su Celticsi,
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- superFrankie
- Kontakt:
Nama najvise centar nedostaje, a Ja nosi svakako previse problema za sobom. Bas zbog ovakvih utakmica i kikseva sto cemo imati kasnije, necemo biti u mogucnosti se ozbiljnije boriti za PO. Treba na vrijeme poceti “odmarati” Browna i Whitea, ali mislim da necemo to docekati.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja je tempirana bomba. Nikad ne znaš šta se kretenu i wannabe gangsteru može desiti preko noći pa da upali instagram lajv i maše pištoljiima ili da nekom djetetu što traži autogram izvadi pištolj iz džipa.superFrankie je napisao/la: ↑04 nov 2025, 11:52Nama najvise centar nedostaje, a Ja nosi svakako previse problema za sobom. Bas zbog ovakvih utakmica i kikseva sto cemo imati kasnije, necemo biti u mogucnosti se ozbiljnije boriti za PO. Treba na vrijeme poceti “odmarati” Browna i Whitea, ali mislim da necemo to docekati.
Uz to je nikakav defanzivac, a ne oduševljava ni u šutu. Ne isplati se uzimati taj rizik, jedino kad bi nam ga poklonili za tipa pick druge runde i Simonsa.
Taj rizik bi jedino i prihvatio Simons fileri i pick.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 16:34Ja je tempirana bomba. Nikad ne znaš šta se kretenu i wannabe gangsteru može desiti preko noći pa da upali instagram lajv i maše pištoljiima ili da nekom djetetu što traži autogram izvadi pištolj iz džipa.superFrankie je napisao/la: ↑04 nov 2025, 11:52Nama najvise centar nedostaje, a Ja nosi svakako previse problema za sobom. Bas zbog ovakvih utakmica i kikseva sto cemo imati kasnije, necemo biti u mogucnosti se ozbiljnije boriti za PO. Treba na vrijeme poceti “odmarati” Browna i Whitea, ali mislim da necemo to docekati.
Uz to je nikakav defanzivac, a ne oduševljava ni u šutu. Ne isplati se uzimati taj rizik, jedino kad bi nam ga poklonili za tipa pick druge runde i Simonsa.
Gledam malo ove nase stats i ono sto je bas pozitivno je da smo druga odbrana lige odmah iza OKC, ali nismo jos napadacki tako dobri i procenti suta su uzasni.
Ako bi malo to popravili onda bi bili tu u igri vjerujem od 6-og do 8-og mjesta. Kako god ova sezona je za nas navijace opustena
Ako bi malo to popravili onda bi bili tu u igri vjerujem od 6-og do 8-og mjesta. Kako god ova sezona je za nas navijace opustena
- baboedindzeko09
- Kontakt:
JB igra stvarno fantastičnu sezonu do sada, ovaj njegov mid-range je maltene u 99% navrata koš ove sezone.
Lijepo je vidjeti i Pritcharda da izlazi iz one užasne forme na početku. Bit će ovo okej.
Večeras zamalo da prokockaju 24 razlike, najviše zbog ove petorke što je ušla sa klupe. Malo neiskustvo pojedinih, a malo i baš glupi potezi, je.biga potrebno je ovo sve da se pročisti i iskristališe ko može pomoći iduće(ih) sezone(a).
Lijepo je vidjeti i Pritcharda da izlazi iz one užasne forme na početku. Bit će ovo okej.
Večeras zamalo da prokockaju 24 razlike, najviše zbog ove petorke što je ušla sa klupe. Malo neiskustvo pojedinih, a malo i baš glupi potezi, je.biga potrebno je ovo sve da se pročisti i iskristališe ko može pomoći iduće(ih) sezone(a).
Ja bi Hausera trejdao ako ista za njega mozemo dobiti. Nikakve koristi od njega nema, svaku 10-tu tekmu ubode 3-4 trice i to je to.
Nadam se da ce Hugo brzo nadoci i privici se na ligu pa da pocne malo vise minuta dobijati.
Otisli smo preko .500 vidjecemo kako ce ici dalje, iducih par tekmi bi mogli dobro profitirati i popraviti dodatno skor.
Nadam se da ce Hugo brzo nadoci i privici se na ligu pa da pocne malo vise minuta dobijati.
Otisli smo preko .500 vidjecemo kako ce ici dalje, iducih par tekmi bi mogli dobro profitirati i popraviti dodatno skor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.