Baraž 2026
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž 2026
…………….……….Vasilj
Dedic - Katic - Muharemovic - Kolasinac
………Tahirovic…………. Sunjic
Bajraktarevic - Alajbegovic - Memic
………….…….Tabakovic
Mozda preofanzivna formacija, ali u nedostatku kvalitete u veznom redu i kvalitetom krilnih igraca nekako jedino logicno. Problem je sto Barbarez ovako nikad nece izaci. Vidjeti sta je sa Huseinbasicem. Prijeko potreban svaki vezni igrac.
………Tahirovic…………. Sunjic
………….…….Tabakovic
Mozda preofanzivna formacija, ali u nedostatku kvalitete u veznom redu i kvalitetom krilnih igraca nekako jedino logicno. Problem je sto Barbarez ovako nikad nece izaci. Vidjeti sta je sa Huseinbasicem. Prijeko potreban svaki vezni igrac.
-
izet fazlinovic
- Kontakt:
Ljudi, nemojte se bojati!
Moramo biti svjesni, ponovo postajemo ozbiljna Reprezentacija!
Jeste možda teško pobjediti dvije utakmice u Baražu ali (veliko ALI) biće i protivnicima teško nas pobjediti !
Jeste možda teško pobjediti dvije utakmice u Baražu ali (veliko ALI) biće i protivnicima teško nas pobjediti !
- GoldenLilies
- Kontakt:
Zaboravio sam. Kad smo prosle godine(?) izgubili protiv Ukrajine 1-2 u Zenici. To je takodjer bilo polufinale u barazu jel tako? I da smo tu pobjedili igrali bi finale kuci protiv Islanda?
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Da bi pobjedili ne smijemo izgubiti,jel tako?izet fazlinovic je napisao/la: ↑19 nov 2025, 18:52Ljudi, nemojte se bojati!
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Tako je.GoldenLilies je napisao/la: ↑19 nov 2025, 19:06Zaboravio sam. Kad smo prosle godine(?) izgubili protiv Ukrajine 1-2 u Zenici. To je takodjer bilo polufinale u barazu jel tako? I da smo tu pobjedili igrali bi finale kuci protiv Islanda?
- GoldenLilies
- Kontakt:
Nevjerovatno kakva sansa.Coolpanda24 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 19:07Tako je.GoldenLilies je napisao/la: ↑19 nov 2025, 19:06Zaboravio sam. Kad smo prosle godine(?) izgubili protiv Ukrajine 1-2 u Zenici. To je takodjer bilo polufinale u barazu jel tako? I da smo tu pobjedili igrali bi finale kuci protiv Islanda?
-
BOSNAAAMOJAAA
- Kontakt:
Svaka cast ovima koji stvarno misle da ćemo proći baraz u što ja uopće ne vjerujem. U toj 2 grupi sve su reprezentacije daleko jače od nas i koje imaju sistem igre što mi nemamo. Trebat će ispišat krv da se ovo prodje, valjda i to nekad ćemo proći a sad je vrijeme.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Biste li Čehe?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Zadnja izmjena: Zra, dana/u 19 nov 2025, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Eto hajde da se i ja malo igram selektora, dok ovi ne prestanu kmecat…Lavcina je napisao/la: ↑19 nov 2025, 18:44…………….……….Vasilj
………Tahirovic…………. Sunjic
………….…….Tabakovic
U barazu bi krenuo ovako…
U nedostatku nekog dobrog veznjaka, igrao bi 3-4-2-1 nesto sto Miron u Schalkeu forsira, ima li dobru odbranu sa ova 4 ispred koji fakat mogu trcat kao Ludi. Gdje Esmir i Kerim ne bi se morali vracat na 16m od naseg gola, Vec na 30-40 od gola cekat.
…………………Vasilj…………………
……Malic…….Katic …….Tarik..
Dedic …..Sunjic….Tare…..Memic
……….Esmir……………Kerim……..
……………..Demirovic……………
Klupa,
Hadzija, Barisic, Kospo
Gazibeg, Karic, Seo, Amir, Gigovic,
Dzeko, Tabakovic,Bazdar
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 19 nov 2025, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- invincible1921
- Kontakt:
Moje zelje:
- Slovaci: Najidealnije, jer su najslabija ekipa od ove 4
- Poljaci: Tu negdje sa Slovacima s tim da imaju Lewandovskog koji je doduse u godinama
- Cesi: Nikad nisu lezali ni u cemu pa ni u fudbalu
- Vels: Daleko najgora opcija, te otocke drzave su nas vazda prolazile..obje irske, skotska, pa i vels...jos nas samo englezi nisu nikad izbacili
- Slovaci: Najidealnije, jer su najslabija ekipa od ove 4
- Poljaci: Tu negdje sa Slovacima s tim da imaju Lewandovskog koji je doduse u godinama
- Cesi: Nikad nisu lezali ni u cemu pa ni u fudbalu
- Vels: Daleko najgora opcija, te otocke drzave su nas vazda prolazile..obje irske, skotska, pa i vels...jos nas samo englezi nisu nikad izbacili
=\_1921_/=
Vjerovatno je ranije pisano ali nisam pratio, da li ima ikakve šanse da barem jednu kuci odigramo ili su sigurni obje gostujuće utakmice u baražu?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- invincible1921
- Kontakt:
Hvalainvincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 19:57U finalu je domacinstvo 50/50 znaci zrijeb ce odlucit
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Mozda sam.lud ali mislim da cemo proci u finale. Ceska mi se stalno vrti po glavi mozda je to moja zelja ali vidim nas u Pragu.
Jedan off topic i vijest koja će sa oduševljenjem biti dočekana u našoj zemlji.
Teemu Pukki otišao u penziju što se reprezentacije Finske tiče, tako da nam Finici u nekim narednim kvalifikacijama postaju poželjan protivnik.

Teemu Pukki otišao u penziju što se reprezentacije Finske tiče, tako da nam Finici u nekim narednim kvalifikacijama postaju poželjan protivnik.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Pitanje, je li se sutra vrsi zrijebanje za kompletan baraz? Hocemo li sutra znati sa kojim se parom ukrstamo iz Pot 1 - Pot 4 meca i da li se sutra izvlaci domacinstvo za drugi krug baraza?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, IgmanskiVukovi, Muumii i 41 gost.