Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Curama kupite bejlis, neko vino ili juice votkica. 
kad smo kod balada jedan d mol me razvali
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Možel to ikako da ja nju napijem(ne bi bilo loše i više njihasylum je napisao/la:Curama kupite bejlis, neko vino ili juice votkica.
@interista odlična ubija
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
bolje da nisi vise s njomLBJ MVP je napisao/la:U koji sam ja papak ja uvijek pokvarim sve mobitelom face,msn,uživo priča sve super ide al me mobitel svaki put zajebe
Sinoć se dopisujem s ovom jednom(preko mobitela)a jbg perfektna pričao sam o njoj na forumu navija za RealI tako vidjeli smo se malo ranije pa mi ona pošalje poruku i ja njoj zovnem je na msn
a nju zeza konekcija hajd šta ću sad moram kredit potrošit i sve super išlo i onda pošaljem jednu glupu poruku tada je bio kraj
![]()
Još potroši kredit bezveze još izgubi trebu danas neće ni da me pozdravi jbt
Kako se ono zove vlahov možel to?I to je liker ne razumijem se u alkohole izvinite mi ako sam se provaliodon_burza je napisao/la:e ovako
svi vi koji slavite 1 Maj i ako pokusavate nesto sa curama PIVO zaboravite
pivo dolazi na kraju kad je sve gotovo
e sad se vi pitate sta da pijem koji qrac
dzekija ili moze neka votka al ne u velikim kolicinama ( ako cure piju onda obavezno crvena ili neki vocni liker)
CURA KOJA PIJE PIVO NIJE CURA , TO JE DEVA!!!
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Vlahov mozes piti sa komsijom u kakvom Bifeu ili nekoj cevapdzinci al sa curom nikako
Smirnof Eristof i tako te zajebancije obavezno
ovo sto sam nabrojo je ako hoces da opustis malo curu i da popricate da izvuces koju rijec iz nje
a ako hoces da ga umocis onda

Smirnof Eristof i tako te zajebancije obavezno
ovo sto sam nabrojo je ako hoces da opustis malo curu i da popricate da izvuces koju rijec iz nje
a ako hoces da ga umocis onda

Thomas Müller - Fußballgott
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Momci furajte tekme pustite se treba 
- spielführer_21
- Kontakt:
@kivi, idi ti s njom hebeš drugog, osim ako nije neki 'vako vol'ki 'rmpalija da te prebije
@LBJ, sunce ti, ko je meni kapiten
Pa tukmaze, šta si tražio da uslika sise pa ti pošalje, nemoj odmah letiti ko bik na crveno. Polako bolan, još si osnovna škola, prohebaćeš ima vremena..
@LBJ, sunce ti, ko je meni kapiten
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Tekme su najvažnija stvar nakon trebaSamo F.K.S !! je napisao/la:Momci furajte tekme pustite se treba
@kivi ma ne znam nisam zaljubljen,ali fina je cura
@burza šta ti je to
@fuhreru šta ćeš mladost glupost
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
oplakah na ovo. nije valjda da si je ovo pit'o ?spielführer_21 je napisao/la:@kivi, idi ti s njom hebeš drugog, osim ako nije neki 'vako vol'ki 'rmpalija da te prebije![]()
@LBJ, sunce ti, ko je meni kapitenPa tukmaze, šta si tražio da uslika sise pa ti pošalje, nemoj odmah letiti ko bik na crveno. Polako bolan, još si osnovna škola, prohebaćeš ima vremena..
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Papane jesi to majke ti trazio sise da ti uslika ?!?! 
e to ako popije ti ces za nju biti brad pit sa hebackom dekoracijom
isto vazi i za tebe ako popijes mislices da je od bokija 13 pamela anderson
Thomas Müller - Fußballgott
Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je
)....
Meni kad tad nije nista bilo, nece nikad
i hajd stacu predjem i lagano s njom do skole.....sreca pa smo dvije razlicite skole....i sad ne smijem uc na fb, odma' hoce da neke pjesme razmjenjujemo
...poslala mi je 4 poruke do sad i xx puta me prozvala i nazvala, samo da udjem na fbb.....a ja se ugasio s chata....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
don_burza je napisao/la:e to ako popije ti ces za nju biti brad pit sa hebackom dekoracijom
FORZA MARŠAL !!!
popij absint kao burza kaze
vjeruj mi to je efikasno sredstvo
vjeruj mi to je efikasno sredstvo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
valjal za guzit ?adis.p je napisao/la:Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je)....
![]()
i hajd stacu predjem i lagano s njom do skole.....sreca pa smo dvije razlicite skole....i sad ne smijem uc na fb, odma' hoce da neke pjesme razmjenjujemo
...poslala mi je 4 poruke do sad i xx puta me prozvala i nazvala, samo da udjem na fbb.....a ja se ugasio s chata....
![]()
![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Dobra je za toga....al nisam ja taki da je odmah u krevet.....al' ima sve atribute za 10kivi je napisao/la:valjal za guzit ?adis.p je napisao/la:Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je)....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 26 apr 2011, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33

i šta kažu ??asylum je napisao/la:burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33![]()
FORZA MARŠAL !!!
pa sta cekas baadis.p je napisao/la:Dobra je za toga....al nisam ja taki da je odmah u krevet.....al' ima sve atribute za 10kivi je napisao/la:valjal za guzit ?adis.p je napisao/la:Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je)....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Meni su najljepse trebe one do nekih 1.75m koje imaju fine obline i da nisu mrsave 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.