NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 18 nov 2025, 09:42

Ma kakav doček sudija, kakav je to ološ ne smiju nigdje kafu popiti. Dovoljna im je dobrodošlica što ne budu bijeni na ulazak u Bihać...

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 18 nov 2025, 14:33

Da je moglo bolje, moglo je, ali kad se sve sagleda realno šesto mjesto na tabeli je odlično.

Treba uzeti u obzir sa pored podrške Gradonačelnika u klubu imamo 5-6 ljudi koji pored svojih poslova nešto i rade. Nažalost za neke više domete i još bolje priče potreban je angažman više ljudi.

Iako ima masu propusta, jer očigledno nema kadra koji bi se pozabavio nekim stvarima, treba priznati da je ova godina u svakom slučaju infrastruktura prekretnica. Dobili smo asfaltnu podlogu za atletsku stazu, nove stolice i nove klupe za rezervne igrače, a uskoro će biti riješen i izlazni tunel.
Pored nabrojanog uveliko se priča o projektu reflektora i novog travnjaka.

Bitno je da se ekipa u Upravnom odboru dopuni sa nekim ljudima, da se igrački kada uz određene izmjene zadrži, da se napokon riješi pitanje pomoćnog terena na kojem bi na vrijeme mogli započeti pripreme za proljetni dio prvenstva.

Po meni imamo 5-6 igrača na platnoj listi koji ne mogu donijeti apsolutno nikakvu prevagu na terenu i njima se treba zahvaliti, te dovesti igrače koji će unaprijediti našu igru, naravno ne treba ići u bespotrebne troškove, pošto u krajnjem slučaju nike bitno hoćemo biti drugi ili deseti.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 19 nov 2025, 18:49

Ja stvarno ne znam šta se dešava sa pomoćnim terenom, gledam prije 2-3h valjak ide voza se i to se radi svake sedmice bar jedan dan, do sad se tlo ustabililo milion puta, šta je cilj, šta se čeka?!?

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 20 nov 2025, 12:52

Bihac1299 je napisao/la:
19 nov 2025, 18:49
Ja stvarno ne znam šta se dešava sa pomoćnim terenom, gledam prije 2-3h valjak ide voza se i to se radi svake sedmice bar jedan dan, do sad se tlo ustabililo milion puta, šta je cilj, šta se čeka?!?
Treba dobro uvaljati da nebi igrači propadali.

Sve se u Bihaću sporo radi počevši od ulica dò stadiona

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.