Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
don_burza je napisao/la:e to ako popije ti ces za nju biti brad pit sa hebackom dekoracijom
isto vazi i za tebe ako popijes mislices da je od bokija 13 pamela anderson
valjal za guzit ?adis.p je napisao/la:Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je)....
![]()
Meni kad tad nije nista bilo, nece nikad
i hajd stacu predjem i lagano s njom do skole.....sreca pa smo dvije razlicite skole....i sad ne smijem uc na fb, odma' hoce da neke pjesme razmjenjujemo
...poslala mi je 4 poruke do sad i xx puta me prozvala i nazvala, samo da udjem na fbb.....a ja se ugasio s chata....
![]()
![]()
Dobra je za toga....al nisam ja taki da je odmah u krevet.....al' ima sve atribute za 10kivi je napisao/la:valjal za guzit ?adis.p je napisao/la:Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je)....
![]()
i hajd stacu predjem i lagano s njom do skole.....sreca pa smo dvije razlicite skole....i sad ne smijem uc na fb, odma' hoce da neke pjesme razmjenjujemo
...poslala mi je 4 poruke do sad i xx puta me prozvala i nazvala, samo da udjem na fbb.....a ja se ugasio s chata....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i šta kažu ??asylum je napisao/la:burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33![]()
pa sta cekas baadis.p je napisao/la:Dobra je za toga....al nisam ja taki da je odmah u krevet.....al' ima sve atribute za 10kivi je napisao/la:valjal za guzit ?adis.p je napisao/la:Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je)....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nesto su na arapaskom trabunjali, nista ih nisam konto. Pofato sam par taktova sa usana, gestikulacija ali nije to to.hodža je napisao/la:i šta kažu ??asylum je napisao/la:burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33![]()
Samo F.K.S !! je napisao/la:Meni su najljepse trebe one do nekih 1.75m koje imaju fine obline i da nisu mrsave
od biraca nema je.bacaSamo F.K.S !! je napisao/la:Meni su najljepse trebe one do nekih 1.75m koje imaju fine obline i da nisu mrsave
asylum je napisao/la:burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33![]()
et mene onda gore.adis.p je napisao/la:@kivi, cim budes dolazio u Visoko, idemo na piramidu, i nju zovemo, ja cu malo bit s vama i onda cu vas napustit i tebi cu je prepustit....pa bujrummm![]()
![]()
Al bas buraz. Naki zigovi u predjelu citavog tijeladon_burza je napisao/la:asylum je napisao/la:burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33![]()
joj suti ja sam jedno vrijeme non stop to pio sveg mi nedo bog nikome te patnje
Joj jes nas'o gdje ce ic.....medresa?? Tamo cure ne smijes pogledat, odma' hoce da te izbace iz skole....kivi je napisao/la:et mene onda gore.adis.p je napisao/la:@kivi, cim budes dolazio u Visoko, idemo na piramidu, i nju zovemo, ja cu malo bit s vama i onda cu vas napustit i tebi cu je prepustit....pa bujrummm![]()
![]()
![]()
svakako imam prijatelja koji ide u medresu u visoko
![]()
ma cuo sam da se pravo fatajuadis.p je napisao/la:Joj jes nas'o gdje ce ic.....medresa?? Tamo cure ne smijes pogledat, odma' hoce da te izbace iz skole....kivi je napisao/la:et mene onda gore.adis.p je napisao/la:@kivi, cim budes dolazio u Visoko, idemo na piramidu, i nju zovemo, ja cu malo bit s vama i onda cu vas napustit i tebi cu je prepustit....pa bujrummm![]()
![]()
![]()
svakako imam prijatelja koji ide u medresu u visoko
![]()
![]()
![]()
...sad ovu moju generaciju bula uhvatili da se fataju ispod nekih stepenica i odma' hoce da ih izbace iz skole...
![]()
![]()
Bule u akciji....da vidis mafije....uhhhdon_burza je napisao/la:hahah cuj medresa u visokom
pa vise ima nevinih u pufu neg u toj medresi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.