Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

adis.p
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la adis.p » 26 apr 2011, 00:34

Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je :| ).... :o :o Meni kad tad nije nista bilo, nece nikad :D i hajd stacu predjem i lagano s njom do skole.....sreca pa smo dvije razlicite skole....i sad ne smijem uc na fb, odma' hoce da neke pjesme razmjenjujemo :x...poslala mi je 4 poruke do sad i xx puta me prozvala i nazvala, samo da udjem na fbb.....a ja se ugasio s chata.... :D :D :D
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 apr 2011, 00:35

don_burza je napisao/la:e to ako popije ti ces za nju biti brad pit sa hebackom dekoracijom

isto vazi i za tebe ako popijes mislices da je od bokija 13 pamela anderson

:lol: :lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 apr 2011, 00:37

popij absint kao burza kaze :lol:

vjeruj mi to je efikasno sredstvo :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 26 apr 2011, 00:38

adis.p je napisao/la:Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je :| ).... :o :o Meni kad tad nije nista bilo, nece nikad :D i hajd stacu predjem i lagano s njom do skole.....sreca pa smo dvije razlicite skole....i sad ne smijem uc na fb, odma' hoce da neke pjesme razmjenjujemo :x...poslala mi je 4 poruke do sad i xx puta me prozvala i nazvala, samo da udjem na fbb.....a ja se ugasio s chata.... :D :D :D
valjal za guzit ? :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 26 apr 2011, 00:39

kivi je napisao/la:
adis.p je napisao/la:Ma cure samo zajebavaju.....ja se danas prije skole isao sisat i platit internet i hajd sve sam ja to zavrsio i da predjem ulicu kad ova jedna sto je bila zaljubljena u mene (i sad je :| ).... :o :o Meni kad tad nije nista bilo, nece nikad :D i hajd stacu predjem i lagano s njom do skole.....sreca pa smo dvije razlicite skole....i sad ne smijem uc na fb, odma' hoce da neke pjesme razmjenjujemo :x...poslala mi je 4 poruke do sad i xx puta me prozvala i nazvala, samo da udjem na fbb.....a ja se ugasio s chata.... :D :D :D
Dobra je za toga....al nisam ja taki da je odmah u krevet.....al' ima sve atribute za 10 :D :D
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 26 apr 2011, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 26 apr 2011, 00:39

burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33 :lol: :lol:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 apr 2011, 00:40

asylum je napisao/la:burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33 :lol: :lol:
i šta kažu ?? :D
FORZA MARŠAL !!!

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 26 apr 2011, 00:41

adis.p je napisao/la:
kivi je napisao/la:
Dobra je za toga....al nisam ja taki da je odmah u krevet.....al' ima sve atribute za 10 :D :D
pa sta cekas ba :lol: :lol: ak ima atribute za 10 :D :D al ak nisi ti taki ima nas dosta na forumu koji jesmo :mrgreen: :mrgreen:
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 26 apr 2011, 00:42

Meni su najljepse trebe one do nekih 1.75m koje imaju fine obline i da nisu mrsave :)

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 26 apr 2011, 00:44

hodža je napisao/la:
asylum je napisao/la:burza, kakav crni apsent. Ja sa melecima prico od jedne 0,33 :lol: :lol:
i šta kažu ?? :D
Ma nesto su na arapaskom trabunjali, nista ih nisam konto. Pofato sam par taktova sa usana, gestikulacija ali nije to to. :mrgreen:

samo fks, ma najbolje su one koje se daju malo opaaaa. :lol: :lol: Kad dodje vrijeme zenidbe onda cu da biram :mrgreen:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 apr 2011, 00:44

Samo F.K.S !! je napisao/la:Meni su najljepse trebe one do nekih 1.75m koje imaju fine obline i da nisu mrsave :)

e ti bi da se hebes a da ti neudje
Thomas Müller - Fußballgott

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 26 apr 2011, 00:45

Samo F.K.S !! je napisao/la:Meni su najljepse trebe one do nekih 1.75m koje imaju fine obline i da nisu mrsave :)
od biraca nema je.baca :D :D :D

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 26 apr 2011, 00:46

@kivi, cim budes dolazio u Visoko, idemo na piramidu, i nju zovemo, ja cu malo bit s vama i onda cu vas napustit i tebi cu je prepustit....pa bujrummm :D :D :D

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 apr 2011, 00:47

joj suti ja sam jedno vrijeme non stop to pio sveg mi nedo bog nikome te patnje

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 26 apr 2011, 00:48

adis.p je napisao/la:@kivi, cim budes dolazio u Visoko, idemo na piramidu, i nju zovemo, ja cu malo bit s vama i onda cu vas napustit i tebi cu je prepustit....pa bujrummm :D :D :D
et mene onda gore. :mrgreen: :mrgreen: svakako imam prijatelja koji ide u medresu u visoko :D :D
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 26 apr 2011, 00:49

don_burza je napisao/la:

joj suti ja sam jedno vrijeme non stop to pio sveg mi nedo bog nikome te patnje
Al bas buraz. Naki zigovi u predjelu citavog tijela
Kita padne jarane nidje je, ne znam kako si ti zamislio umakati kada se nacugas ovim sranyem :mrgreen: :mrgreen:

Mi ga pili predprosli prvi maj kad nam je nestalo cuge
Staro ba, paucina se pofatala

Zna li neko dje mogu nabaviti onog Rufanola, yebiga znam da je ilegalno, droga, ali nea nista bolje od tog harama :D

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 26 apr 2011, 00:50

kivi je napisao/la:
adis.p je napisao/la:@kivi, cim budes dolazio u Visoko, idemo na piramidu, i nju zovemo, ja cu malo bit s vama i onda cu vas napustit i tebi cu je prepustit....pa bujrummm :D :D :D
et mene onda gore. :mrgreen: :mrgreen: svakako imam prijatelja koji ide u medresu u visoko :D :D
Joj jes nas'o gdje ce ic.....medresa?? Tamo cure ne smijes pogledat, odma' hoce da te izbace iz skole.... :D :D :D ...sad ovu moju generaciju bula uhvatili da se fataju ispod nekih stepenica i odma' hoce da ih izbace iz skole... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 26 apr 2011, 00:52

adis.p je napisao/la:
kivi je napisao/la:
Joj jes nas'o gdje ce ic.....medresa?? Tamo cure ne smijes pogledat, odma' hoce da te izbace iz skole.... :D :D :D ...sad ovu moju generaciju bula uhvatili da se fataju ispod nekih stepenica i odma' hoce da ih izbace iz skole... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma cuo sam da se pravo fataju :D :D ma stari mu vehabija, a kaze da ga nije natjer'o da upise medresu. ma nije psov'o prije nego sto je otis'o u medresu. sad i dzamiju psuje. vise od mene psuje. mada ja psujem, al nikad boga i tako te teze psovke.
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 apr 2011, 00:53

hahah cuj medresa u visokom

pa vise ima nevinih u pufu neg u toj medresi

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 26 apr 2011, 00:55

don_burza je napisao/la:hahah cuj medresa u visokom

pa vise ima nevinih u pufu neg u toj medresi
Bule u akciji....da vidis mafije....uhhh :D :D :D :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.