Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Drum
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Drum » 20 nov 2025, 09:54

General505 je napisao/la:
20 nov 2025, 09:39
Ja bih samo volio da neko kaze od ovih sto kategoricno brane Barbareza i svaki njegov potez,...šta je on to novo donio reprezentaciji i sta je promijenio u odnosu na prethodne selektore???( Nevezano za nova imena koji su dosli to nema veze sa njim).
Tako za Sefeta pricate da on nema veze sa plasmanom na SP. Ciro mu sve na tanjiru posluzio.

Boze sacuvaj

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 20 nov 2025, 09:57

Honorar je napisao/la:
20 nov 2025, 09:41
Ja bih samo volio da neko kaze od ovih sto kategoricno brane Barbareza i svaki njegov potez,...šta je on to novo donio reprezentaciji i sta je promijenio u odnosu na prethodne selektore???( Nevezano za nova imena koji su dosli to nema veze sa njim).
Kako mislis da nema veze s njim? Nisu se sami pozvali.

Ako se selektor gleda i bira po pozivima, mogu biti i ja onda, pozvacu najbolje i to je to uradio sam svoje.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 20 nov 2025, 09:59

Drum je napisao/la:
20 nov 2025, 09:54
Tako za Sefeta pricate da on nema veze sa plasmanom na SP. Ciro mu sve na tanjiru posluzio.

Boze sacuvaj

Nebitan i safet i ciro

Ja se pitam sta je to barbarez novo uradio i donio kada se sagleda generalno

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 20 nov 2025, 10:02

20 nov 2025, 09:59
Drum je napisao/la:

Boze sacuvaj

Nebitan i safet i ciro

Zajedno sa Spahicem promijenio ekipu iz temelja u jednom ciklusu. Cinjenica. Ko zeli, prihvatice. Ostalim da crtas, dzaba je ....

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 20 nov 2025, 10:04

20 nov 2025, 09:59
Drum je napisao/la:

Boze sacuvaj

Nebitan i safet i ciro

Zajednistvo i volju, za nesto vise mora proci jos neko vrijeme. Ancelotti ne bi sredio tim od 20 novih igraca za godinu dana (vidjas ih svaka 3 mjeseca u prosjeku po 5-6 dana). Nama je tog morala trebalo mozda vise nego icega drugog, mi smo imali kvalitet i ranije, pogotovo u vrijeme Meše pa opet nista nismo napravili. Ja vjerukem da ova ekipa itekako ima buducnost, a nisam siguran da im ovo stalno pljuvanje narocito pomaze u razvoju.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 20 nov 2025, 10:06

Nisam lično simpatizer Barbareza kao selektora, ali je trenutno najbolji izbor za našu selekciju. Preko noći je podmladio ekipu, ispunio cilj da odemo u baraž. Igre neke nemamo, ali nemamo ni taj tip veznog igrača koji može da donese mir u vezi i da kreira prema naprijed.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 20 nov 2025, 10:16

Drum

Pa to je onda mogao i Spaha sam uraditi, pojavila se plejada talentovanih mladih igraca i normalno da ces ih ppzvati i dati sansu jer drugog i boljeg izbora nisi imao

Isto bi to uradio i npr Meho Kodro da je imao izbor i da je ostao ili Bejevic npr

231883

Lako je donijeti zajednistvo i volju kada u ekipi imas 6-7 momaka koji cak ni rodjeni nisu u BiH a placu poslije utakmice, takvi vole BiH i ne treba raditi tu na nekom specijalom zajednistvu

Prava konstatacija bi bila" zasto on nije izvukao maximum iz tog talenta i zajednistva a mogao je, bila je prilika idealna"

Naravno vjerujem i ja da ekipa ima buducnost, posebno ako on nauci neato iz ovih utakmica i ne bude ponavljao iste greske

A sit sam prici neka polako, ima vremena, mladi su, tek se okupili ...tako je vec 20 godina a nikad nista vremena ima uvijek a znacajnijeg rezultata nigdje

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 nov 2025, 13:26

Stalno se proteze priča kako treba dovesti selektora koji će izvuci maksimum iz ove ekipe.
Pa šta ako je Barbarez bas izvukao maksimum iz ove ekipe uz neke greške koje bi napravio svaki selektor?!
Po hiljaditi put - samo Barbarez i ovaj SS su mogli napraviti to sto su napravili i ostvariti ovaj uspjeh koji je ostvaren.

Sta je to donio Barbarez - pita ovaj jedan?!
Donio, odnosno doveo je sa sobom ovaj SS i direktora Spahica. To mu je bio prvi uvjet da prihvati poziciju selektora.
Niti bi Barbarez prihvatio tu poziciju bez Spahica niti Spahic bez Barbareza. To sto su nas izvukli iz 10-ogodišnjeg đeriza bi bilo dovoljno, a kamoli ostalo.
Mislim zar stvarno treba pisati šta su donijeli mimo 20 novih igrača, od svakodnevnog rada i komunikacije sa stručnim stabom, preko video analiza, najboljih priprema i treninga ikada, napravljene platforme, kodeks ponašanja, prate reprezentativce i potencijalne sirom Europe i šire, do 17 bodova u kvalifikacijama i najboljih kvalifikacija u posljednih 10+ godina i baraža kolo prije kraja i tik do direktnog plasmana, igrači dišu jedan za drugog, vraćanja navijača, euforije i vjere u bolje sutra… i bla bla.
Ali dobro, sve je to sreća kao sto reče jedan. Nema to veze s tim sto oni rade danonoćno 24/7/365…

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 20 nov 2025, 13:47

Organizuj prijateljske prije baraza i zovni Huseinbasica, Mahmica, Miljevica, Ahmedhodzica
Mozemo proci i Wels i Italiju
Italija je losija od Nizozemske s kojom smo remizirali u zenici
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 nov 2025, 13:55

ahahq ahhahah :rol: :urnebes: :urnebes: miljevic :rol: mahmic hahahqh ahhahah ahhahwh
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 20 nov 2025, 13:57

NoDi80 je napisao/la:
20 nov 2025, 13:47
Organizuj prijateljske prije baraza i zovni Huseinbasica, Mahmica, Miljevica, Ahmedhodzica
Mozemo proci i Wels i Italiju
Italija je losija od Nizozemske s kojom smo remizirali u zenici
Nema od te ljubavi drug ništa. Džaba krečiš. Propustio je priliku koja mu se ukazala, Dobre karte je dobio, ali nije znao odigrati. Kraj priče.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 nov 2025, 14:00

Menadzerski Ker sa bijelog brijega koji ima vise pokeraskih turnira na ledjima nego utakmica kao trener/selektor ! Vels dobio najlakseg protivnika koji dolazi na tempo engleza da odgovara sa bunkerom i kontrama na brzog velemajstora ediba mindzu dzeku :urnebes: :urnebes: samo moguce u kriminalnoj bosni hersek. Staff menadzeri: papac milenkovic spahic bajramovic hrgovic, egzekutor: FLOP Sergej Barborez.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 nov 2025, 14:01

Koliko je puta Vels jači, oooo ljubitelji Sergeja?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 20 nov 2025, 14:04

hurem je napisao/la:
20 nov 2025, 13:26
Stalno se proteze priča kako treba dovesti selektora koji će izvuci maksimum iz ove ekipe.
Pa šta ako je Barbarez bas izvukao maksimum iz ove ekipe uz neke greške koje bi napravio svaki selektor?!
Po hiljaditi put - samo Barbarez i ovaj SS su mogli napraviti to sto su napravili i ostvariti ovaj uspjeh koji je ostvaren.

Sta je to donio Barbarez - pita ovaj jedan?!
Donio, odnosno doveo je sa sobom ovaj SS i direktora Spahica. To mu je bio prvi uvjet da prihvati poziciju selektora.
Niti bi Barbarez prihvatio tu poziciju bez Spahica niti Spahic bez Barbareza. To sto su nas izvukli iz 10-ogodišnjeg đeriza bi bilo dovoljno, a kamoli ostalo.
Mislim zar stvarno treba pisati šta su donijeli mimo 20 novih igrača, od svakodnevnog rada i komunikacije sa stručnim stabom, preko video analiza, najboljih priprema i treninga ikada, napravljene platforme, kodeks ponašanja, prate reprezentativce i potencijalne sirom Europe i šire, do 17 bodova u kvalifikacijama i najboljih kvalifikacija u posljednih 10+ godina i baraža kolo prije kraja i tik do direktnog plasmana, igrači dišu jedan za drugog, vraćanja navijača, euforije i vjere u bolje sutra… i bla bla.
Ali dobro, sve je to sreća kao sto reče jedan. Nema to veze s tim sto oni rade danonoćno 24/7/365…
zamisli toliki rad i onda se nadas da ce dzeko sa 40 kuka odigrati 2 vrhunske tekme po 90 min u 3 dana, a najboljeg igraca drzis na klupi:-)

e yebem im svaku video analizu koju su pogledali:-)

salu na stranu, naporan si ko svrab, ohani malo, opusti se.
Bio si u pravu za sve i bravo, kvale iznad svih ocekivanja i evo solidne sanse i za plasman sa dedicem, seom i demirom...ako samo jos SS skonta da dzeko ne moze ono cemu se oni nadaju.
samo da nam sad ne uvale eventualno finale pred praznim tribinama... barba > gattuso!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 nov 2025, 14:06

bhsport je napisao/la:
20 nov 2025, 14:01
Pa ako je Austrija 10 puta jaca, ovi su jedno 6 puta jaci.
Celik!3,2,2.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 nov 2025, 14:12

AllGunsBlazing je napisao/la:
20 nov 2025, 14:06
bhsport je napisao/la:
20 nov 2025, 14:01
Pa ako je Austrija 10 puta jaca, ovi su jedno 6 puta jaci.
Ma čisto da imamo orjentaciju.
Bolje da be igramo jer se nemamo čemu nadati. Ovo nam je vec dovoljan uspjeh.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 20 nov 2025, 14:15

Hurem Ćaci svaki dan barem tri puta isti post napiše :rol:.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 20 nov 2025, 14:16

j3bem ti sve po spisku preventivno.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 nov 2025, 14:19

"Samo nek ne puca" ekipi je dovoljan i ovo rezultat. Ima nas koji smatramo da je Barbarez neznalica i da smo morali bolje.

Samo da podsjetim na sljedeca imena: Nihad Mujakic (posebno iz perioda klupe Partizana), Dino Besirovic, Stjepan Radeljic, Luka Kulenovic... Bilo je tu jos igraca koji nisu igrali u svom klubu, ali su uvijek imali mjesto u reprezentaciji.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi, lol89, Proximic, RobijasiZenica1988, s4mke i 56 gostiju.